Hai să socializăm!

Woodify

Magazin Online ce scoate în evidență eleganță artizanală a prelucrării lemnului.
Industria Magazin Online
Anul 2023

Prezentare generală

Detalii client

Omubo Design a colaborat cu Woodify, un magazin online ce evidențiază frumusețea și unicitatea lemnului. Misiunea noastră a fost să cream designul UI/UX in Figma si mai apoi să creăm un magazin online care să reflecte dedicarea lor pentru cadouri, decorațiuni și obiecte personale din lemn lucrate manual.

SOLUȚIA

Design & Development Am conceput un website care surprinde esența brandului Woodify - natural, unic și elegant. Elementele vizuale evidențiază detaliile complicate ale produselor lor din lemn, creând o experiență de cumpărare captivantă pentru utilizatori. Echipa noastră a asigurat o experiență de e-commerce fără cusur, integrând caracteristici ușor de utilizat care fac ca navigarea, selectarea și achiziționarea produselor să se facă fără efort. Designul responsive al site-ului garantează o călătorie de cumpărături fără cusur pe orice dispozitiv.
UI/UX Design Punând accentul pe un design centrat pe utilizator, am creat o interfață intuitivă care îi ghidează pe utilizatori prin gama variată de produse Woodify. Categorizarea clară, previzualizarea produselor și navigarea ușoară îmbunătățesc experiența generală a utilizatorului.

Rezultatul

Parteneriatul dintre Omubo Design și Woodify a dus la crearea unei platforme de comerț electronic care reprezintă cu adevărat pasiunea brandului pentru lemn. Printr-un design și o dezvoltare meticuloasă, am dat viață unui magazin online care nu numai că le prezintă produsele, dar le spune și povestea.

De la client...

"Colaborarea cu Omubo Design a fost o experiență transformatoare pentru Woodify. Expertiza lor a dat viață viziunii noastre, creând o platformă online care rezonează cu adevărat cu ethosul mărcii noastre. Atenția la detalii și angajamentul față de excelență sunt evidente în fiecare aspect al site-ului. Nu am putea fi mai mulțumiți de rezultate." - Woodify

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.