Hai să socializăm!

Te ajutăm să creezi și să dezvolți produse digitale de succes propulsate de ample campanii de marketing

Procesul nostru este pus la punct în urma implicării în zeci de proiecte care ne-au ascuțit experiența fiind conceput pentru a aduce pe piață cât mai rapid produse digitale excelente și scalabile.
from the owner
01/

Web Design & Development

Învățând totul despre brandul tău, publicul tău țintă, KPI-uri si multe altele, ne propunem să creăm călătorii digitale (magazine online, site-uri de prezentare sau aplicații mobile)care să implice publicul, aducându-l mai aproape de imaginea brandului tău.
omubo magazin online web design
02/

Marketing Digital & Optimizare SEO

Atragi mai mulți clienți, vânzări și câștiguri pentru afacerea ta cu ajutorul serviciilor de marketing digital de la Omubo Design, o agenție de marketing online ce oferă servicii complete companiilor de toate dimensiunile. Toate acestea cu ajutorul unor strategii precum SEO, web design, Google Ads și multe altele.
omubo optimizare seo marketing
03/

Promovare Online

Daca nu construiți o bună strategie pentru o licitație precisă, direcționată către audienta potrivita și să vă creșteți vizibilitatea pe Google și Facebook, atunci altcineva o va face. Hai sa discutăm strategia unei campanii bine realizate pe care clienții sunt bucuroși să le vadă și dornici să dea click.
promovare google facebook omubo
04/

Servicii Branding

Îmbinăm identitatea vizuală oferită de branding cu o călătorie funcțională a utilizatorului care-l va încânta, atrage și convinge ca tu ești alegerea potrivită. Scopul nostru este acela de a crea o personalitate de brand care să fie relativă pentru publicul tău țintă.
Graphic Design
Brand guidelines
Design de ambalaj
omubo branding copyright
10 om
Am ajutat clienți din peste 10 industrii.
500 om
Proiecte finalizate
140 om
Parteneri existenți
15 om
Ani de experiență în domeniu.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.