fbpx

servicii

omubo digital development bucharest

Web Development

Trăim într-o nouă eră tehnologică complet nouă, în care întreaga lume s-a transformat într-o piață uriașă. Singura modalitate de a atinge succesiv această imensă piață potențial profitabilă este prin a avea un serviciu de web development profesional.

omubo design ecommerce bucharest

Creare Magazin Online

Serviciile de creare magazin online sunt uneori denumite si magazine de comerț electronic și se refera pur și simplu la cumpărarea și vânzarea de servicii sau bunuri prin intermediul internetului. 

omubo design bucharest ui design.png

Design UI

După ce am petrecut ani buni învățând și înțelegând complexitatea unei interfețe bine concepute, Omubo Design va oferă o soluții integrate pentru a ajuta la maximizarea capacitatii de utilizăre și a calității generale a unui website./p>

omubo design ux bucharest

Design UX

Design-ul UX este un proces interesant în care echipele de designeri se reunesc pentru a crea produse relevante și semnificative cu scopul de a pune in valoare un produs sau o marca.

omubo design animation bucharest

Animatii Grafice

Cu ajutorul serviciilor noastre personalizate de animatii grafice, putem aduce la viața conținutului site-ului dvs. web. Acest tip de serviciu va implica, educa si iti va comunica mesajul catre clienții tai, printr-un conținut interactiv minunat, bazat pe mișcarea elementelor vizuale.

omubo design bucharest maintenance

Mentenanta Wensite

Intretinere și mentenanta unui site este importantă atât pentru companiile mici cât și pentru cele mari, pastrand astfel clientii fericiti prin oferirea unui site mereu optimizat si sigur.Pentru a vă menține buna desfășurare a activității, trebuie să vă monitorizați în mod regulat site-ul pentru performanțe.

omubo digital marketing bucharest

Marketing Digital

Astăzi, companiile de succes profită de canalele digitale, cum ar fi social media, motoarele de căutare, e-mail și diverse site-uri web pentru a comunica și de a se conecta cu clienții existenți sau potențiali.

omubo design bucharest services search engine optimization

Search Engine Optimization (SEO)

Dacă doriți să vă măriți cifra de afaceri, optimizarea site-ului in motoarele de căutare sau SEO, este cea mai bună strategie pe care o puteți alege pentru compania dvs. Aceste campanii SEO sunt menite creasca traficul organic pe site indiferent de obiectivele dvs. de business.

on page seo services omubo design bucharest

Optimizare SEO On-page

Optimizare SEO On-page este un element cheie al oricărei campanii SEO și este, de asemenea si un element vital pentru obținerea unui clasament mai bun in motoarele de căutare precum Google. Fără o optimizare SEO on-page puternică, site-ul dvs. nu pot obține un clasament bun în motoarele de căutare, indiferent de conținutul off-page pe care îl publicați.

off page seo omubo design

Optimizare SEO Off-page

Fiecare campanie SEO are nevoie de o strategie SEO off-page bine gândită. De-a lungul anilor, ne-am perfecționat serviciile SEO off-page, deoarece industria SEO este și va fi una în continuă schimbare. Astăzi, ne folosim de experiența acumulata și de metodologii dovedite pentru a oferi clienților noștri rezultate maxime în timp ce utilizăm cele mai bune practici din industrie.

ecommerce seo omubo design

SEO pentru Magazine Online

Când vine vorba de serviciile SEO pentru magazine online, trebuie să știți că se depune mult mai mult efort și sunt alocate mult mai multe resurse pentru dezvoltarea și conducerea unei campanii SEO de impact. Un magazin online are de obicei o mulțime de pagini de optimizat, cataloage de produse, conținut duplicat, o structură URL slabă și așa mai departe. De aceea, agenția noastră este capabilă să identifice și să rezolve toate aceste probleme, folosind strategii complexe și multă disciplină.

what is local seo optimization

SEO Local

În ultimii ani, serviciile SEO locale au devenit tot mai căutate atât de proprietarii de afaceri mici, cât și de cei cu afaceri medii și mari. În același timp, acest serviciu a devenit unul complex, care necesită utilizarea unor artificii pentru optimizarea locală a afaceri.

website speed optimization

Optimizare Viteza Website

Google dorește site-uri web rapide și exact asta oferim. Serviciile noastre de optimizare a vitezei site-ului vă permit să oferiți utilizatorilor cea mai bună experiență UX posibilă. Echipa noastră dedicată iti va transforma site-ul in unul rapid, deoarece știm că un site lent va afecta imaginea mărcii tale si va aveau un impcat negativ asupra oricarei campanii SEO.

google adwords

Campanii Google AdWords

Serviciile noastre de publicitate prin Campanii Google AdWords se bazează pe respectarea celor mai bune practici în gestionarea acestor campanii de publicitate plătită, profitând de toate oportunitățile disponibile pe platformă. Printr-o strategie inventivă, transparentă și comunicativă, oferim clienților noștrii campanii AdWords imbatabile.

facebook ads

Promovare Facebook Ads

Facebook este cea mai mare și mai importantă platformă de social media din lume, cu miliarde de utilizatori și reprezinta o piață cu un potențial mare de publicitate. Facebook permite agențiilor de publicitate să desfășoare campanii publicitare complexe și să-și direcționeze în mod granular utilizatorii cu mare precizie. Astfel, anunțul dvs. devine relevant, obținandu-se rate mari de conversie.

omubo design branding bucharest

Servicii Branding

Echipa noastră este în măsură să ofere o identitate de brand atât pentru bunuri, cât și pentru servicii, deoarece înțelegem obiectivele tale. Facem acest lucru într-o manieră bine organizată, astfel încât să creăm o impresie încurajatoare a produsului sau serviciului dvs.

brand identity

Identitate de Brand

Obținem identitatea de brand printr-un set de instrumente care urmăresc să stabilească direcții și orientări unitare pentru a crea o imagine unitară pe toate materialele care vor intra în contact atât cu mediul intern, cât și cu cel extern al unei companii.

brand strategy

Strategia de Brand

Prin crearea unei strategii de brand urmărim elemente precum „ce”, „cum”, „unde”, „când” și „cui”, si este menita să comunice și să transmita mesajul brand-ului tau. Comunicarea verbală și vizuală face parte din strategia de branding și duce în timp la o echitate puternică a mărcii, adăugând astfel valoare produselor sau serviciilor dvs.p>

MENU
OMUBO DESIGN