Hai să socializăm!

Agenție Design UI/UX

Proiectăm experiențe digitale simple și intuitive.

Creăm soluții de design intuitiv, captivant și centrat pe utilizator care amplifică rata de engagement și conversie.

Experimentați inovația cu serviciile de design UI/UX ale Omubo Design. Echipa noastră de designeri UI/UX va crea un design optim centrat pe utilizator cu un UX inteligent pentru proiectul tău. Având experiență atât în domeniul start-up-urilor, cât și în cel al companiilor, designerii noștri iau în considerare diferite funcționalități și categorii demografice ale publicului atunci când proiectează un wireframe.
servicii  Design ui/ux

NOI NU SUNTEM VÂNZĂTORI.

Suntem consultanți, strategi și parteneri.

planificam ui

Servicii UX Design

Îmbinăm designul UX cu strategia de business pentru a obține rezultate măsurabile.

Echipa noastră iubește să conceapă produse digitale B2B provocatoare. Ajutăm la descoperirea unor informații valoroase neexploatate pentru a transforma aplicațiile complexe în experiențe simple și ușor de utilizat, atât pentru consumatori cât și pentru companii.Odată ce știm de ce o inițiativă este valoroasă și ce dorim să realizăm, ne vom da seama cum. Dacă ai auzit de termenii “design centrat pe om” sau “gândire prin design”, despre asta vorbim aici.
Arată mai mult +
servicii ui ux design București

Procesul de design UI/UX

Fiecare proiect de UI/UX design este unic, iar procesele noastre sunt construite ținând cont de diferite opțiuni de creștere. Ajutăm startup-urile și companiile să-și construiască și să-și transforme produsele digitale.
Cercetare
Începutul procesului este etapa de cercetare, în care vom avea un atelier de lucru cu tine pentru a valida ideea, a defini conceptul ideii, a revizui toate materialele pe care le ai și a crea o foaie de parcurs.
Design UX
În această etapă, facem o cercetare UX, creăm structura site-ului și arhitectura informațională, creăm un conținut pentru fiecare pagină și element al site-ului.
Design UI
În etapa actuală, creăm mood board-uri și concepte, testăm interfața în acțiune, proiectăm versiuni adaptive ale produsului, creăm ghidul de stil pentru fiecare element de interfață.
Suport
În această etapă, predăm proiectul designerilor, iar întreținerea produsului este demarată. Aici continuăm să controlăm implementarea designului.
UI/UX
Primele impresii legate de design
94%
Creșterea ROI
5x-10x
Costuri de producție mai mici
50%
Pentru a avea succes în rândul consumatorilor, produsul tău trebuie să aibă atât un design vizual plăcut, cât și să satisfacă nevoile și cerințele utilizatorilor. Cu ajutorul instrumentelor de proiectare adecvate, al metodologiilor bazate pe design thinking și al unei abordări centrate pe om, poți să le oferi utilizatorilor tăi o experiență de ultimă generație.
ux features om
figma
Ideal pentru întregul proces de design
adobe
Funcții adaptate pentru fiecare parte a fluxului de lucru.
invision
Un whiteboard-ul online multifuncțional al-in-one
ux pin
Ne place mult tehnologia revoluționară Merge
experiente digitale ui

design centrat pe utilizator

Construim experiențe digitale excepționale

Designul UX (User Experience) este arta de a crea produse digitale interactive pentru a oferi utilizatorilor experiențe pozitive și satisfăcătoare, concentrându-se pe funcționalitate, utilitate și atractivitate. Aceasta pune accentul pe comportamentul produsului ca răspuns la acțiunile utilizatorului, pe stilul de comunicare, pe accesibilitatea informațiilor și pe ușurința de navigare. Designul UI, deși este diferit de UX, se concentrează asupra aspectului vizual al produselor și este esențial în promovarea unor experiențe pozitive pentru utilizatori.
Conceperea unui site de prezentare într-un mod care să îmbunătățească experiența vizitatorilor este cunoscută sub numele de web design. Atunci când acest design este conceput pentru a fi interactiv, receptiv și integrat cu toate funcționalitățile esențiale, acest set de activități este cunoscut sub numele de development.
Dragoș Andrei
Director General

Interfețe ușor de utilizat

Ajutăm afacerile să se dezvolte prin servicii de design, de la ideație și strategie până la execuția finală.

Crearea unor interfețe de utilizator detaliate și frumoase este în centrul activității noastre. Ca toate lucrările de la Omubo Design, designul UI/UX începe cu persoana aflată de cealaltă parte a interfeței – cine va folosi acest lucru, în ce contexte, cu ce obiective. Cu un plan în minte, furnizăm o suită completă de servicii de design UI printr-o abordare dovedită, iterativă, care are ca rezultat o muncă de înaltă calitate de fiecare dată.
main image

Abia
așteptăm
aflăm
ce
idei
ai

Ai idei, obiective și poate chiar și puțină anxietate. La urma urmei, vrei să faci asta cum trebuie. Este în regulă – nu trebuie să ai totul gândit. (Ne pricepem foarte bine la partea asta).
ui ux design revolutionar

aplicații mobile

Revoluționăm experiențele digitale cu un design UI/UX

Oferim un design UX/UI care va afecta pozitiv indicatorii cheie ai produsului asigurându-ne că produsul tău va satisface nevoile utilizatorului.
Concepte centrate pe utilizator: Realizăm concepte care rezonează cu utilizatorii tăi, oferind o experiență UX intuitivă și fără cusur.
Interfețe orientate spre implicare: Conceptele noastre se concentrează pe stimularea engagementului utilizatorilor și pe promovarea unei interacțiuni de durată.
Estetică orientată spre scop: Ne asigurăm că interfața creată nu numai că arată bine, ci și că își îndeplinește în mod eficient scopul.
Ușurința de navigare: Proiectăm căi clare și logice care ghidează utilizatorii, făcând ca descoperirea informațiilor să fie simplă și fără efort.
Branding coerent: Creăm design-uri care se aliniază cu ethosul și mesajele brandului tău, oferind o experiență de utilizare coerentă în toate punctele de contact digitale.
Soluții scalabile: Proiectăm interfețe care pot evolua în funcție de nevoile afacerii tale și de tendințele pieței.
clutch 1000
clutch dm
goodfirms seo
influencer 10
clutch seo
local company 10
manifest
influencer 10
seo local promo world
influencer 10
local company 10
Vezi toate premiile și mențiunile noastre

Agenție web design București

Întrebări frecvente design UI/UX

Sunt o groază de motive pentru care trebuie să ne alegi ca parteneri în online, dar cred ca cel mai important este că noi îți ascultăm vocea, mesajul și ceea ce te motivează. Îți cercetăm publicul, aflăm cum gândește și identificăm lacunele din abordarea concurenților tăi. Apoi, facem legătura între ele. Și nu ne oprim niciodată până când mesajul tău nu se face auzit.
Ce sunt serviciile de design UI/UX?
Serviciile profesionale de design UI/UX oferă ajutor în proiectarea produselor și serviciilor digitale, concentrându-se pe ușurința de utilizare și experiența clienților. Serviciile UI sunt gândite pentru a face software, aplicațiile, dispozitivele, dispozitivele digitale sau site-uri web atractive din punct de vedere vizual și pentru a crește gradul de satisfacție al utilizatorilor.
Asigură-te că produsul tău iese în evidență lucrând cu o agenție de user experience care înțelege nevoile clienților tăi.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.