fbpx

Omubo Design este o agentie de web design, development, SEO, branding si marketing digital cu sediul in Bucuresti, avand in componenta o echipa creativa si profesionista de designeri, programatori si specialisti in marketing, gata sa deblocheze și sa va prezinte povestea, creand sau transformand identitatea brand-ului tau intr-o calatorie unica, aratand utilizatorului final de ce sa te aleaga pe TINE.

Despre noi

Freddie about3 head

01

Abordarea noastra este construita in jurul invatarii si dezvoltarii clientilor nostri

Oamenii nu cumpara bunuri si servicii. Ei cumpara relatii, povestiri și magie.

Aici la Omubo Design, suntem o mica agentie (dar perfect formata) de web design si marketing, cu sediul in Bucuresti, Romania. Pasionati, puternici si plini de inspiratie, agentia noastra de creatie este complet integrata pentru a ajuta brandurile sa-si atinga obiectivele transformarii.

our approach omubo design bucharest

Pentru a crea cele mai bune solutii pentru clientii nostri, trebuie sa punem utilizatorul in centrul tuturor actiunilor noastre. De-a lungul anilor am dezvoltat patru moduri fundamentale de lucru care stau la baza tuturor lucrurilor pe care le cream. Daca doriti sa aflati mai multe sau pur si simplu sa discutati un nou proiect cu noi, contactati-ne, ne-ar placea sa va auzim!

“Echipa noastra face lucrurile sa se intample.”

Iubim ceea ce facem si suntem gata sa facem fata oricarei provocari. Suntem atenti la detalii si ne consideram experiti in domeniul nostru. Pur si simplu echipa noastra face ca lucrurile sa se intample.

02

Misiunea noastra este sa dezvoltam solutii strategice la scara mare in domeniul tehnologiei si proiectarii.

Agentia Omubo Design a fost creata de doi antreprenori romani, avand la baza o vasta experienta in web design si development. Acestia au vazut o lipsa de perspectiva si idei in randul agentiilor traditionale de web design, si doresc sa aduca servicii de top specifice acestei industrii si in Romania. Dispunem de tot ceea ce afacerea dumneavostra are nevoie pentru a prospera in era digitala.

Designerii, developerii si managerii nostrii de proiect talentati impartasesc nu numai aceeasi pasiune pentru crearea de site-uri si produse frumoase, dar sunt si capabili sa ofere solutii scalabile pentru toate tipurile de afaceri.

Our talented designers, developers, SEO specialists, and project managers not only share the same passion for creating beautiful and functional websites but also offer scalable solutions for any type of business.

omubo design bucharest our mission

Tot ceea ce dezvoltam este gandit minutios, avand in vedere afacerea clientului. Ne place sa ne gandim la acesta afacere ca la un parteneriat de colaborare in care suntem implicati in egala masura in proiect, cu scopul de a vedea ca viziunea clientului nostru iese in evidenta si va creaste in acest spatiu digital competitiv. Nu exista nici o idee prea mare sau prea mica pe care sa nu o putem gestiona.

“Agentia noastră ofera site-uri web si strategii de marketing personalizate.”

Omubo Design este o agentie de marketing completa ce creeaza website-uri si strategii de marketing custom pentru clienti in functie de nevoile si obiectivele acestora.

freddie about3 get better blurb bg

03

Valorile noastre

Onestitate. Integritate. Flexibilitate.

Suntem fideli valorilor companiei noastre, fiind manati de onestitate, integritate, inovatie, creativitate si flexibilitate in relatia cu clientii nostrii. Credem in aceste valori pentru a le transmite catre echipa noastra. La Omubo Design oferim transparenta si flexibilitate creand astfel relatii benefice reciproce pe termen lung cu clienti. Intotdeuna ne vom orienta catre rezultate. Astfel, prin serviciile noastre de web design, web development, strategiile SEO, campaniile PPC sau Facebook Ads, oferim clientilor solutii complete la cele mai provocatoare probleme.

omubo design creativity

Creativitate

Reunim minti imaginative. Incurajam idei noi si un mediu de lucru deschis pentru a dezlantui creativitatea fiecarui membru al echipei noastre.
omubo design innovation

Inovatie

Cultura noastra este colaborativa si creativa, folosind cele mai noi tehnologii pentru a transforma ideile clientilor intr-un produs scalabil si usor de folosit. Obiectivul nostru este de ati ajuta afacerea sa fie mai puternica, mai eficienta si mai relevanta in ochii publicului.

omubo design

Excelenta

Acordand atentie fiecarui detaliu, cream un produs care depaseste cu mult status quo-ul. Iti oferim doar tot ce putem sa cream uman mai bun – deoarece este corect sa procedam astfel.

04

Echipa noastra

dragos andrei 1

Dragos

Founder & Digital Marketing Strategist

Alina 1

Alina

Marketing & Sales Specialist

catalina 1

Catalina

Senior UI/UX Designer/Researcher

gino 1

Gino

Senior Front & Back-end Developer

” Daca sunteti in cautarea unei agentii de marketing digital buna si a unui partener adevarat pentru a face afaceri, atunci puteti apela cu incredere la serviciile celor de la Omubo Design. Compania noastra a inceput ca un start-up si mi s-a parut o sarcina super-descurajanta. Aveam nevoie de o strategie de social media, design de site web si o strategie SEO mai aprofundata. Omubo Design sunt profesionisti si intelegatori pe parcursul intregului proces. Dragos si Gino au fost uimitori si nu ne putem imagina ca vom face din nou un astfel de proiect cu o alta agentie. Multumim!”

Nicoleta Lazareanu

Scoala Dans Datina

„Echipa Dragos și Omubo Design au facut o treaba fantastica pe noul nostru site si, ulterior, administrand campania noastra de PPC dar si campaniile SEO. Acestia ofera servicii complete de marketing digital si au specialisti pentru fiecare etapa a procesului. Pentru proiectul nostru, Dragos ne-a oferit un designer, un specialist SEO, un designer UI / UX si un expert PPC. Imi place foarte mult sa lucrez cu Omubo Design si recomandam cu incredere serviciile lor.Bafta!”

Dan T.

Vertical Admin

„Omubo Design este o agentie de rockstars. Am inceput colaborarea cu Omubo Design in urma cu cativa ani si de atunci pana astazi, afacerea noastra aa crescut considerabil de la an la an. Ne-au aratat ca le pasa de succesul nostru, iar echipa ne-a tratat ca pe cel mai important client al lor. Recomand sincer serviciile lor de SEO si creare site-uri. Va multumesc baieti!”

Andrei V.

Devcloud

Locatiile noastre

hq building

Bucuresti

Aleea Piatra Mare 7, sector 2Bucuresti 022872

location

Calarasi

Caramidari 2, Calarasi, Calarasi 910021

MENU
OMUBO DESIGN