Hai să socializăm!

Creare magazin online

Creează un magazin online și vinde orice, oriunde și oricând cu ușurință

Ești gata să îți duci afacerea la nivelul următor și să începi să vinzi online? Crearea unui magazin online nu a fost niciodată mai ușoară cu ajutorul serviciilor noastre de creare magazin online.
optimizare seo servicii

NOI NU SUNTEM VÂNZĂTORI.

Suntem consultanți, strategi și parteneri.

eroul povesti tale

Realizare magazin online

Creăm magazine online unice pentru succesul afacerii tale

Un magazin online este crucial pentru afacerile din ziua de azi. Echipa noastră construiește magazine personalizate, unice, optimizate pentru brandul și produsele tale. Cu un design elegant și modern, magazinul tău îți va pune în evidență produsele într-un mod superb. Noi ne ocupăm de detaliile tehnice, astfel încât să te poți concentra pe afaceri. Ai încredere în noi pentru a crea un magazin atractiv și ușor de accesat pentru motoare de căutare, care să stimuleze vânzările și succesul. Magazinele noastre personalizate îți ajută afacerea să prospere online.

Experiențe unice de cumpărături online

Aptitudini magazin online

Te ajutăm să te conectezi cu audiență ta cu ajutorul unui magazin online puternic care îți va transformă afacerea. Construim magazine online integrând cu ușurință funcționalități precum plăti online, procesare comenzi sau inventar. Astfel vei știi mereu performanță magazinului online iar clienții tăi se vor bucură de o experiență de shopping ideală .

Soluție de afacere flexibilă

Te ajutam să-ți realizezi visul de a avea un magazin online competitiv. Venim cu soluții și pachete adaptate obiectivelor tale și realizăm magazine online independente, ușor de folosit sau administrat și îți oferim posibilitatea de a efectua modificări pe site ușor și rapid, oricând ai nevoie.

Platforme magazin online

Analizăm nevoile companiei tale și identificăm obiectivele și clienții cărora te adresezi pentru a alege și integra cea mai bună soluție pentru magazinul tău online. Dacă ai nevoie de o platformă stabilă și ușor de utilizat, îți recomandăm platforma Woocomerce, cu multiple funcții pentru procesarea comenzilor. Cu toate astea, daca nu dorești să utilizezi Woocommerce, putem folosi oricare dintre platformele Magento, CS-Cart sau Shopify.

Integrare

Înțelegem provocările cu care se confruntă clienții noștri atunci când lucrează la proiecte de transformare a industriei. Oferim tehnologii practice, pragmatice și puternice pentru a aborda aceste provocări.

Consultanță

Vom fi alături de tine pe pot parcursul procesului de realizarea a magazinului online și îți vom oferi stafuri utile care te vor ajuta să îți atingi obiectivele. Vom studia particularitățile companiei tale pentru a-ți oferi cele mai bune soluții, identificând toate obiectivele, chiar și acelea care nu sunt ușor de atins.

iPhone 1
avantaje magazin online

Beneficii magazine online

Oferiți business-ului posibilitatea de a prospera în era digitală cu un magazin online, valorificând puterea comerțului electronic pentru a stimula vânzările, a vă extinde raza de acțiune și a crea experiențe de cumpărături de neuitat pentru clienții din întreaga lume!
Comoditate
Clienții pot face cumpărături oricând și oriunde, fără a fi nevoie să se deplaseze la magazinele fizice.
O selecție mai largă de produse
Platformele de comerț electronic pot oferi o varietate mai mare de produse și servicii decât magazinele tradiționale de cărămidă și mortar.
Economii de costuri
Magazinele online au adesea costuri generale mai mici, ceea ce le permite să ofere prețuri și reduceri competitive.
motion design animatii
Acoperire globală
Comerțul electronic permite întreprinderilor să se adreseze clienților din întreaga lume, extinzându-și prezența pe piață.
Personalizare
Magazinele online pot utiliza datele clienților pentru a oferi experiențe de cumpărare personalizate, cum ar fi recomandări de produse adaptate și promoții specifice.
Impact redus asupra mediului
Cumpărăturile online reduc nevoia de magazine fizice, diminuând consumul de resurse și amprenta globală de carbon.

Ești gata să-ți deschizi un magazin online? Hai să începem!

Realizăm magazine online de succes

Dezvoltăm soluții complete pentru magazine online

Fie că este vorba despre Woocommerce, Magento sau Shopify, îți înțelegem nevoile de business și îți oferim soluția completă și potrivită pentru realizarea unui magazin online. Fiecare platforma este diferită și oferă funcționalități și module diferite pentru administrarea unui site de cumpărături online.
Design 100% Responsive
SEO On-Page
Shop 100% Securizat
Încărcare Rapida
Magazin Administrabil
Copyright
Testare & Livrare
100 responsive

Design 100% Responsive

Magazinele online realizate de noi vor funcționa și se vor vedea bine pe orice device.
Echipa noastră de designeri UI/UX se vor asigura că arhitectura de design a site-ului va fi unică și că va avea un impact plăcut asupra utilizatorilor.
Funcționalități avansate

Funcționalități magazin online

Ajutăm antreprenorii și proprietarii de magazine din România prin furnizarea de soluții convenabile de gestionare a magazinelor online. Serviciile noastre eficientizează managementul și marketingul site-ului de vânzări, cu ajutorul unor magazine online optimizate pentru conversie, adaptate la obiectivele tale. Realizăm un magazine online ideale pentru tine pe orice platformă CMS, utilizând design UI/UX, codare, concepte de comunicare și studii de piață.

Plăți cu Cardul Securizate

Implementăm module de plată cu cardul pentru tranzacții simple, sigure și rapide.

Sistem Marketing Afiliat

Recompenseaza-ti afiliatii pentru fiecare client adus, prin solutii de tipul 2Performant.

Generare automata AWB

Integram sisteme de generare automata de AWB pentru livrările tale.

Modul Blog

Integram un blog pentru ati tine vizitatorii informati. Important si in scopuri SEO.

Cupoane discount

Prin cupoane de discount iti poti fideliza clientii prin aplicarea unor reduceri.

Factura ta un click distanta

Facturezi si verifici stocul direct din platforma de administrare a magazinului.

Implementare Chat

Metoda ideala de a comunica eficient cu clientii tai si de a creste Rata de Conversie.

Comanda Rapida

Solutia ideala pentru clientii grabiti care doresc sa comande rapid produse.
Realizăm magazine online de succes

De ce să ne alegi pe noi în realizarea unui magazin online

Iată doar câteva dintre modalitățile prin care ieșim în evidență atunci când vine vorba despre experiență noastră în crearea unui magazin online și crearea de experiențe de cumpărături digitale.
Îți înțelegem produsele, clientul și obiectivele.
Design-ul este unul excepțional, orientat către conversii
Magazinul tău online va fi ușor de administrat si de actualizat
Îți optimizam site-ul conform cu cerințele Google.
Trecem magazinul online printr-o testare riguroasa pentru a ne asigura ca livram calitate.
Folosim cele mai noi tehnologii WEB si funcționalități avansate de design si marketing.
costuri eficiente
Recenzii

Ce spun clienții despre noi?

Colaborarea cu Omubo Design a revoluționat afacerea noastră online. Echipa lor a construit un magazin online care nu numai că arată grozav, dar este și ușor de administrat. Vedem o creștere spectaculoasă a vânzărilor noastre.
cropped logo
Andrei Popescu
Omubo Design înțelege cu adevărat esența designului axat pe client. Au creat pentru noi un magazin online care rezonează cu publicul nostru și care ne-a sporit semnificativ conversiile.
cropped logo
Ioana Ionescu
“Echipa de la Omubo Design este profesionistă, creativă și receptivă. Au luat viziunea noastră și au transformat-o în realitate, creând un magazin online care este atât ușor de utilizat, cât și uimitor din punct de vedere vizual.”
cropped logo
Mihai Vasilescu
FAQs

Întrebări frecvente

Omubo Design oferă o gamă largă de servicii de creare magazine online, fiind specializați în WooCommerce, Shopify și Magento. Oferim design, testare, migrare, asistență și mentenanță.

Ce este un magazin online sau un site eCommerce?

Un magazin online sau eCommerce este un magazin dezvoltat pe o platforma CRM sau custom, ce are ca scop cumpărarea si vânzarea de produse sau servicii folosind internetul si transferul de bani si date pentru ca aceste tranzacții sa fie executate. Practic reprezinta orice tranzacție comerciala care are loc pe internet.

Care sunt pașii pentru a crea un magazin online?

1. Creează strategia de brand si obiectivele companiei 2. Alege domeniu si o platforma pentru crearea magazinului online (ecommerce) 3. Creează preturile si decideți sistemul de plata online 4. Creează magazinul online și adaugă produsele 5. Creează o experiență memorabilă pentru pagina de Checkout 6. Construiește un plan de marketing pe termen scurt si lung 7. Îmbunătățește vânzările si consolidează-ti imaginea de brand prin campanii de optimizare SEO astfel: optimizare SEO pentru fiecare produs optimizare SEO Local optimizare SEO magazine online Optimizare SEO Off Page 8. Campanii Email marketing 9. Fii prezent pe rețelele de socializare si promovează-ți produsele 10. Îmbunătățește vânzările prin campanii de promovare plătită prin Google AdWords si Facebook Ads 11. Atunci când simți ca totul se complica, ia o pauza, decide si nu renunță.

Care sunt cele mai bune si populare platforme CMS pentru ecommerce (magazine online)?

Alege platforma potrivita nevoilor tale de business si binenteles bugetului. 1. Shopify – potrivita pentru incepatori si companii mijlocii cu pana la 40.000 prouse adaugate. 2. BigCommerce – scumpa pentru o afacere la inceput de drum dar are un bonus mare deoarece poti vinde in mai multe valute. 3. Magento – potrivita pentru companii mici si mijlocii cu peste 5000+ extensii, dar dezvoltare unui magazin online implica costuri ridicate si mult timp investit. Potrivita pentru magazine cu peste 50.000 de produse adaugate. 4. Woocommerce – este cea mai buna platforma pentru crearea unui magazin online pentru afacerile mici si mijlocii existenta care nu este deloc costisitoare si este foarte flexibila. Potrivita magazinelor cu pana in 1200 de produse. 5. Prestashop – Potrivita magazinelor cu pana la 20. 000 produse.

Este un magazinul online ușor de administrat?

Depide de platforma in care este creat acesta. De exemplu un magazin online creat in Shopify sau Woocommerce este mai ușor de administrat de către un începător deoarece interfață este user-friendly. Puteti adaugă ușor produse, puteți urmării comenzile si statisticile, puteți modifica preturi si multe altele.

Cat costa un magazin online profesional?

Costurile pentru dezvoltarea unui magazin online pot fi intre 1000 – 15000 euro. Costurile difera in funcție de platforma folosita (Woocommerce, Shopify, Magento, etc.) , de numărul de produse, de ficționalitățile adăugate, de scopul si obiectivele fiecărui client in parte. Apoi intervine o parte critică ce definește succesul fiecărui site de comerț online, si anume SEO pentru magazine online, unde preturile sunt lunare.

Sunt necesare servicii de mentenanță pentru un magazin online?

Da, este nevoie de servicii de mentenanță pentru magazinele online. Nu este suficient doar sa creezi un magazin online si sa creezi un profit din el. Pentru ca el sa funcționeze cum trebuie este necesar ca el sa beneficieze de servicii de mentenanță website. Aceasta mentenanță este necesara pentru a reînnoi periodic conținutul, pentru securitate, pentru eventualele probleme care pot apărea, pentru eficienta sistemelor de plata si a altor integrări. Toate acestea si multe altele ajuta la o funcționare fluenta a unui magazin online.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.