fbpx

Animatii Grafice

Locul unde imaginatia ta prinde viata. Fie ca este vorba de povestea companiei tale, de o aplicatie mobila, de un nou site sau chiar ceva ce nu exista inca, lasa-ne sa-ti aratam cum putem sa transmitem mesajul tau prin animatii grafice

Despre Animatiile grafice

Animatiile grafice vor atrage, inspira si educa vizitatorii si clientii cu continut interactiv, bazat pe miscare, captivant. Acest tip de serviciu de design este relativ nou si este unul dintre cele mai inovatoare servicii care ofera experiente din viata reala prin intermediul productiei video.

Cele mai bune companii de design si dezvoltare web au experienta in oferirea unei conexiuni unice intre publicul tinta si brand, integrand stimuli vizuali pentru a convinge audienta. Aceasta combinatie va transmite cu siguranta mesajul sau ideile tale catre vizitatori. Imaginile si sunetele vor ramane in mintea lor pentru o lunga perioada de timp.

Procesul animatiilor grafice

Expertul nostru în animatii grafice de mișcare urmăreste iti va influența publicul vizat prin intermediul unui conținutului video care va misca acul in industria ta. Suntem aici pentru a-ți educa publicul vizați cu un conținut interactiv impresionant concentrat pe conversii.

Crearea Conceptului

Orice proiect de success, cum este si cel de animatie grafica, incepe cu partea de proiectare. Stabilim o intalnire cu clientii pentru a intelege mai bine ideile lor si cum vor sa le prezinte intr-o forma vizuala. Odata ce am inteles ideea, vom incepe sa urmarim punctele importante care vor conduce la urmatoarea etapa a proiectului.

Animatie Interactiva

Acest tip de animatie include micro-interactiuni, incarcare site, scroll, efecte de plasare si poate face site-ul interactiv, poate imbunatati experienta utilizatorului sau poate face din continut unui site memorabil. Te vom ajuta sa creezi si sa definesti acele mici detalii care vor pune in evidenta elementele importante ale site-ului.

Animatii Grafice

In aceasta etapa, realizam ilustratiile, le dam viata prin miscare, pentru a ajuta vizitatorul sa inteleaga mesajul prin intermediul unei povesti. Aceste animatii pot include infografice interactive, motion design, animatie logo, videoclipuri promotionale, videoclipuri explicative si multe altele.

Testarea

Toate aceste animatii sunt create si testate tinand cont de utilizatorul final. Ne asiguram ca mesajul este clar, usor de inteles si functional. Toate aceste efecte vizuale nu vor distrage atentia, ci vor aduce un plus de valoare si divertisment pentru utilizatorul final.

Beneficii animatii grafice

Uzabilitatea/Utilizarea

Identificarea tipului de animatii adecvate design-ului site-ului tau se face de catre echipa de design UX. Aceasta se va asigura ca utilizatorul va aveam cea mai buna experienta, mai ales cand vine vorba de timpii de incarcare sau tranzitii in site. Animatiile pot ajuta utilizatorul sa se concentreze pe o anumita zona a ecranului, sa imbunatateasca implicarea si functionalitatea.

Angajament

Dand viata web design-ului si povestii brandului tau prin animatii grafice atragem atentia utilizatorilor. Daca continutul este vizibil si transpus intr-o poveste, atunci consumatorul / clientul tau va petrece mai mult timp pe pagina respectiva si astfel vom elimina sau diminua ratele de respingere (bounce rates). Echipa Omubo Design vor crea aceste animatii grafice care vor completa marca si continutul.

Interactivitate

Majoritatea site-urilor la nivel global sunt statice si chiar si cele mai simple animatii grafice vor face ca site-ul tau sa fie unic si sa iasa in evidenta. Site-ul tau va fi diferit, memorabil si observabil.

Unicitate

Serviciile noastre de animatii grafice sunt customizate in functie de nevoile fiecarui client in parte. 

Realizăm animatii  în fiecare zi pentru start-upuri, companii mijlocii și mari. Printr-un amestec perfect de povestire și promovare care iti va maximiza eforturile de marketing.

Animatii Video

stealin video content icon

For the next generation of big businesses

MENU
OMUBO DESIGN