...
identitatea de brand

Descoperă adevărata identitate a brandului tău cu ajutorul serviciilor noastre

Te-ai săturat să simți că brandul tău este un mister chiar și pentru tine? Îți petreci nopțile întrebându-te cine este cu adevărat brandul tău și ce reprezintă el? Nu te teme, serviciile noastre sunt aici pentru a dezvălui adevărata identitate a brandului tău, ca un supererou care își dezvăluie adevărata identitate în fața lumii. Cu ajutorul îndrumărilor noastre, vei descoperi trăsăturile unice de personalitate și valorile care fac ca brandul tău să fie cu adevărat special.
Brand
Identity
Brand
Strategy

Echipa noastră de experți în detectarea identității de brand va lucra cu tine pentru a descoperi trăsăturile unice de personalitate și valorile care fac ca brandul tău să fie cu adevărat special. Vom pune întrebări dificile, cum ar fi: “Ce face ca brandul tău să fie diferit de cel al concurenților?” și “De ce ar trebui să aleagă clienții brandul tău în detrimentul altora?”. Cu ajutorul nostru, vei dezvolta o înțelegere mai clară a identității brandului tău, ceea ce te va ajuta să comunici mai eficient mesajul brandului tău către clienți și să ieși în evidență într-o piață aglomerată.

“Un brand nu este un produs, o promisiune sau un sentiment. Este suma tuturor experiențelor pe care le ai față de o companie.”

oak om

Facem munca în locul tău

Ce este identitatea de brand?

Identitatea de brand reprezintă ansamblul de elemente vizuale, verbale și experiențiale care reprezintă un brand și îl diferențiază de concurenții săi. Aceasta include numele, logo-ul, sloganul, schema de culori, tipografia, mesajele și personalitatea sau caracterul general al brandului. O identitate de brand puternică este crucială pentru construirea recunoașterii brandului și a loialității clienților, deoarece ajută clienții să înțeleagă ce reprezintă un brand și ce oferă acesta. Atunci când o identitate de brand este consecventă în toate punctele de interacțiune, cum ar fi site-ul web, rețelele de socializare, ambalajele și publicitatea, se creează o experiență de brand coerentă și memorabilă pentru clienți. În plus, identitatea unui brand poate evolua în timp, pe măsură ce brandul se dezvoltă și se adaptează la schimbările de pe piață, dar ar trebui să rămână întotdeauna fidelă valorilor de bază și esenței brandului.

Arată mai mult+

Abilitățile noastre?

Cu o pasiune pentru crearea unor proiecte de impact, echipa noastră de designeri colaborează cu părțile interesate și cu branduri pentru a le depăși așteptările. Combinăm cunoștințele noastre în materie de identitate, ambalaje, comunicare, practici digitale și de management pentru a da viață ideilor brandului tău.

Brand design

Semnătură de brand
Sistem vizual
Caracterul brandului
Aplicațiile brandului
Manualul de brand

Design de ambalaj

Arhitectură vizuală
Sistem vizual
Sistem de design de ambalaj
Extinderea designului de ambalaj
Co-Branding și ediții limitate
Ghidul de stil al ambalajului

DESIGN DE COMUNICARE

Comunicare
Direcție artistică
Toolkit de campanie
Print și merchandising
Editoriale și publicații

DESIGN EXPERIENȚIAL

Identitate de mișcare
Povești animate
Cartografierea experienței
Design de interfață utilizator
Sisteme de orientare
Grafică de mediu

Procesul identității de brand?

Procesul de identitate de brand implică o serie de etape care ajută o companie sau o organizație să definească, să dezvolte și să comunice identitatea unică a brandului său. În timp ce etapele specifice pot varia în funcție de proiect, în continuare vă prezentăm etapele comune implicate în crearea unei identități de marcă:
Definirea strategiei de brand
Cercetare de Piață
Arhitectura Brandului
Mesajele de Brand
Identitatea Vizuală
Implementarea Brandului
Gestionarea Brandului

01.

Definirea brandului

Această etapă implică identificarea valorilor de bază, a personalității și a poziționării mărcii.
Identificarea publicului țintă
Definirea valorilor de bază și a personalității brandului
Determinarea poziției unice de valoare a brandului în piață
Definire Brand
Creează brandul

Transformă-ți afacerea cu serviciile noastre complete de branding

Ești pregătit să îți duci afacerea la următorul nivel? Serviciile noastre de branding te pot ajuta să creezi un brand puternic și coerent, care să rezoneze cu publicul tău țintă și să te diferențieze de concurenți. De la studii de piață și dezvoltarea strategiei de brand până la crearea de logo-uri și gestionarea continuă a brandului, oferim o gamă completă de servicii care să te ajute să construiești un brand de succes. Nu lăsa să treacă pe lângă tine această oportunitate – contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a începe călătoria.
google search console omubo design bucuresti

Dezlănțuie întregul potențialul al brandului cu ajutorul identității de brand

Te-ai săturat să simți că brandul tău trăiește în pivnița părinților săi, jucându-se jocuri video și mâncând pizza toată ziua? Este timpul să eliberezi întregul potențial al brandului tău printr-o identitate de brand remarcabilă.
Gândește-te la asta ca la o schimbare de look, cu o garderobă nouă, o tunsoare nouă și poate chiar puțin Botox. Dar, în loc să arate ca o Kardashian, brandul tău va fi cel care va întoarce capete și va atrage toată atenția. Cu o identitate de brand puternică, vei putea să construiești încredere pentru clienții tăi, să comunici ideea ta unică de plus-valoare și să ieși în evidență pe o piață aglomerată. Așadar, dacă dorești ca brandul tău să treacă de la canapea la superstar, este timpul să îi eliberezi întregul potențial cu o identitate de brand ucigătoare.

Arată mai mult +
gitana winery img
Îți facem brandul să strălucească

Ce spun clienții despre noi

“Am angajat Omubo Design pentru a ne ajuta să ne redenumim afacerea și nu am putea fi mai mulțumiți de rezultate. Echipa a fost profesionistă, creativă și a avut cu adevărat timp să ne înțeleagă obiectivele și publicul țintă. Noul brand pe care l-au dezvoltat pentru noi a contribuit la creșterea credibilității și a loialității clienților noștri. Recomand cu căldură Omubo Design oricărei afaceri care dorește să își reîmprospăteze sau să își stabilească identitatea de brand.”
Arată mai mult +
Răzvan A.
Quad Still Paint
“În calitate de proprietar de mică afacere, am fost copleșit de gândul de a face un rebranding. Dar echipa de la Omubo Design a făcut ca procesul să fie atât de ușor și fără stres. Mi-au ascultat viziunea și m-au ajutat să o aduc la viață cu un nou logo, site web și materiale de marketing. Am primit atât de multe complimente pentru noul meu brand și am observat deja o creștere a vânzărilor. Vă mulțumesc,”
Arată mai mult +
Octavian B.
Firext
“Aveam nevoie de o rebranding complet iar Omubo Design ne-a livrat exact ceea ce aveam nevoie. Echipa a fost capabilă să preia ideile noastre și să le transforme într-un brand coerent și profesionist care să ne reprezinte cu adevărat afacerea. Am primit numeroase complimente cu privire la noul nostru aspect și am observat o creștere semnificativă a implicării clienților. Vă mulțumim, Omubo Design!”
Arată mai mult +
Anca P.
La Terre
“Recomand cu căldură Omubo Design pentru serviciile lor de branding. De la început până la sfârșit, echipa a fost profesionistă, creativă și receptivă. Ne-au ascultat nevoile și au dezvoltat un brand care reflectă perfect valorile și misiunea afacerii noastre. Noul brand ne-a ajutat să ieșim în evidență pe o piață aglomerată și am observat o creștere semnificativă a loialității clienților. Vă mulțumim, Omubo Design!
Arată mai mult +
Radu O.
Ram Multi Invest
“Colaborarea cu Omubo Design pentru reîmprospătarea brandului nostru a fost o experiență extraordinară. Echipa a fost capabilă să ia ideile noastre și să le transforme într-un brand coerent și modern, care ne reprezintă cu adevărat afacerea. Am primit atât de multe complimente pentru noul nostru aspect și am observat deja o creștere a vânzărilor. Vă mulțumim, Omubo Design pentru că ne-ați ajutat să ne ducem afacerea la următorul nivel!”
Arată mai mult +
Ionuț
Deluxe Massage

FAQ

Întrebări frecvente identitatea de brand

În cele din urmă, știm că nu aveți nevoie de un logo frumos pentru a obține rezultate, orice designer competent poate face acest lucru. Pentru noi, totul începe și se termină cu povestea brand-ului tău. O poveste convingătoare și o poziționare strategică reprezintă fundamentul grandorii – și al unor rezultate de succes în afaceri. Un brand mai puternic, un ROI mai puternic. Această ecuație simplă conduce toată gândirea și creativitatea noastră.

Ce este identitatea de brand și de ce este importantă?

Identitatea de brand este ansamblul de elemente vizuale, verbale și experiențiale care reprezintă un brand și îl diferențiază de concurenți. Este importantă pentru că ajută clienții să înțeleagă ce reprezintă un brand și ce oferă acesta, ceea ce poate duce la o mai mare loialitate a clienților și la o mai bună notorietate a brandului.

Prin ce se deosebește identitatea de brand de branding?

Identitatea de brand este un subansamblu al brandingului, care include toate activitățile și strategiile pe care o companie le folosește pentru a-și construi și promova brandul. Identitatea de brand se concentrează în special pe elementele vizuale și experiențiale care alcătuiesc un brand.

Care sunt elementele cheie ale unei identități de brand?

Elementele cheie ale identității unui brand includ numele brandului, logo-ul, sloganul, schema de culori, tipografia, mesajele și personalitatea sau caracterul general.

Cum pot dezvolta o identitate de brand pentru afacerea mea?

Dezvoltarea unei identități de brand implică o serie de etape, inclusiv definirea strategiei de brand, realizarea de studii de piață, dezvoltarea identității vizuale și a mesajelor de brand, aplicarea identității de brand în toate punctele de contact, precum și testarea și rafinarea identității de brand.

Ce este un manual de brand și de ce am nevoie de unul?

Este un document care prezintă liniile directoare specifice pentru utilizarea elementelor vizuale și verbale ale brandului, inclusiv utilizarea logo-ului, paleta de culori, tipografia și mesajele. Este important să aveți un ghid de stil al brandului pentru a asigura consecvența și coerența în toate punctele de impact.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.