fbpx

Mentenanta website

Omubo Design ofera clientilor sai servicii de mentenanta a site-urilor web si ii ajuta sa imbunatateasca performanta si securitatea. Oferim trei variante de abonament pentru mentenanta site, in functie de nevoile afacerii tale.

omubo design website maintenance services bucharest

Alege planul potrivit pentru afacerea ta

BASIC

39 EURO

potrivit pentru site-uri mici de prezentare

 • 24/7 Monitorizare securitate
 • 24/7 Monitorizare Uptime
 • Cost suplimentar de interventie: 25 EURO
 • Timp de interventie: 24h
 • Management website :2h/luna
Cere oferta detaliata

PREMIUM

189 EURO

Solutie pentru afaceri medii

 • 24/7 Monitorizare securitate
 • 24/7 Monitorizare Uptime
 • Cost suplimentar de interventie: 25 EURO
 • Timp de interventie: 12h
 • Management website : 5h/luna
 • Rapoarte lunare de trafic Google Analytics
 • 2 articole de blog in site/luna
 • Suport & Consultatie: 1h/luna
Cere oferta detaliata

PROFESSIONAL

249 EURO

Solutie pentru magazinele online

 • 24/7 Monitorizare securitate
 • 24/7 Monitorizare Uptime
 • Cost suplimentar de interventie: 25 EURO
 • Timp de interventie: 12h
 • Management website : 10h/luna
 • Rapoarte lunare de trafic Google Analytics
 • Optimizare imagini noi
 • Creare si configurare 2 adrese e-mail: 2 e-mails
 • Consultare SEO Gratuita
 • Suport & Consultatie: 2h/luna
Cere oferta detaliata

Adauga consultare & suport magazin online la orice plan pentru 40 Euro/luna suplimentar

omubo design support

Ai nevoie de mai multe informatii? Suna-ne:  +40758 730 183

De ce mentenanta site-ului atat de importanta?

 

70% dintre cumparatori parasesc site-urile lente

O viteza buna a site-ului va poate aduce mai multi cumparatori si ajuta in campaniile SEO

Pentru o functionare corecta, la fel ca toate software-urile, si site-urile au nevoie de o mentenanta lunara pentru a functiona corespunzator. Cand un site web nu este intretinut, nu va poate oferi decat dureri de cap, este ca si cum nu schimbati uleiul masinii sau nu faceti verificari periodice. Noi, la Omubo Design te putem scapa de aceasta problema ocupandu-ne de detaliile tehnice si intretinerea site-ului tau. Acest lucru iti va aduce doar bucurie, performante crescute, un site mai sigur si un clasament mai bun in motoarele de cautare.

Securitate

Securitatea este unul dintre cele mai importante motive pentru care mentenanta unui site este atat de importanta. Indiferent daca ai un site micut sau unul complex, indiferent daca e construit pe WordPress sau alta platforma, indiferent daca foloseste pluginuri sau daca are deja integrat un magazine online, hackarii din intreaga lume vor cauta intotdeauna vulnerabilitati.

Back-up fisiere importante

Un aspect important pe care il tratam cu mare seriozitate este salvarea copiilor de rezerva ale site-ului. Putem sa le creem manual sau automat, in acest mod asigurandu-ne ca nu vei pierde niciodata informatiile de pe site. Daca acest lucru se intampla si nu ai salvate copii de rezerva, va trebui sa reface intregul site de la zero.

Experienta Utilizatorului

Daca designul sau pluginurile folosite sunt vechi sau depasite, acestea pot crea probleme si pot afecta functionalitatea site-ului. Este posibil ca site-ul sa nu se afiseze corect pe noile versiuni de navigatoare web sau pe unele dispozitive mobile. Asigura-te ca site-ul tau se incarca corect pe toate dispozitivele si ca utilizatorul se va bucura de un site modern si captivant.

Pozitie mai buna in motoarele de cautare

Atunci cand faci o campanie SEO, trebuie sa te asiguri ca site-ul tau este actualizat si optimizat pentru motoarele de cautare. Mentenanta asigura optimizarea atat pentru continutul vechi, cat si pentru continutul nou adaugat. Google prefera site-urile bine optimizate, cu continut actualizat, iar pachetul de mentenanata va contribui la imbunatatirea rezultatelor in motoarele de cautare.

Ce nu este inclus in pachetele de mentenanta

Daca este prima data cand achizitionezi un abonament de mentenanta pentru site site sau daca vrei doar sa schimbi furnizorul, e important sa intelegi ce includ pachetele noastre. Astfel, poti alege varianta de abonament care se potriveste cel mai bine companiei tale si vei beneficia de sprijinul de care ai nevoie pentru a creste veniturile companiei.

Animatii Grafice

Putem crea o varietate de animatii grafice pentru site-ul tau. Implementarea acestor solutii minunate necesita insa foarte mult timp, prin urmare implica si un cost suplimentar.

SEO

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (SEO) poate imbunatati considerabil vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare, ceea ce va aduce mai multi vizitatori, mai multe conversii si castiguri mult mai mari.

Design pagina noua

Daca ai nevoie de o pagina noua pe site, va trebui sa apelezi la serviciile noastre de webdesign. Te putem ajuta.

Rrefacerea Design-ului

Daca vrei sa refaci designul unei portiuni din site sau intreg site-ul, echipa de programatori si designeri Omubo Design iti ofera tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa exceleze.

Continut text

Nu scriem continut nou pentru site-ul tau, dar colaboram cu echipe de editori talentati, cu experienta.

Continut media

Te putem ajuta sa creezi videoclipuri pentru campanii, sedinte foto si multe altele pentru compania ta.

Functionalitati noi ale site-ului

Abonamentele de mentenanta nu includ dezvoltarea si implementarea de noi functionalitati pe site, dar echipa noastra de programatori te poate ajuta, in cazul in care vei dori sa adaugi noi caracterstici.

Modificare meniu navigare

Daca vrei sa adaugi sau sa inlocuiesti pagini in meniu, sa adaugi un nou meniu sau un mega meniu atunci va trebui sa apelezi la serviciile noastre de dezvoltare.

Cele mai frecvente intrebari

Faq

Daca investiti pentru prima data intr-un serviciu de mentenanta pentru site sau daca doriti sa schimbati furnizorul, este important sa intelegeti ce includ pachetele noastre. Astfel poti alege cel mai bun si corect plan pentru compania ta, precum si sprijinul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa creasca frumos.

Nu puteți găsi raspunsul cautat? Contactați-ne si va vom raspunde in cel mult 12h.

Oferiti o garantie de returnare a banilor in 30 de zile?
Da! Daca in primele 30 de zile nu esti multumit de serviciile noastre de mentenanta, iti dam banii inapoi. Fara intrebari!
Oferiti reducere pentru achizitionarea mai multor pachete de mentenanta?

Fiecare abonament acopera mentenanta unui singur site. Omubo Design ofera reducere pentru achizitionarea de abonamente pentru mai multe site-uri.

Trimite o solicitare la office@omubo.com sau suna-ne la +40758 730 183 si iti vom trimite o oferta pe care nu o vei refuza.

Pot schimba tipul abonamentului, atunci cand am nevoie?
Desigur, vei putea schimba oricand abonamentul, fara costuri suplimentare.
Cum functioneaza platforma de dezvoltare?
Atunci cand dezvoltam noi functionalitati, folosim un mediu de implementare si testare. Acesta este o replica a mediului de productie folosita pentru testare. Doar dupa ce este testata si aprobata o mutam pe productie.

In mediul de punere in scena (de asteptare) testam noi functionalitati sau actualizari pentru a asigura calitatea produsului.

Ce pot face daca site-ul a fost atacat de hackeri?
Serviciile noastre de mentenanta asigura restaurarea gratuita si eliminarea virusilor daca optati pentru un abonament de minim 6 luni.
Pot renunta oricand la abonament?
Da. Poti sa renunti la abonament oricand doresti. Clientii nostri aleg sa ramana abonati deoarece le place sa lucreze cu noi si sunt multumiti de serviciile noastre si de sustinerea primita. Nu vrem sa tinem blocati clientii care nu mai doresc sa beneficieze de serviciile noastre.
MENU
OMUBO DESIGN