Hai să socializăm!

Optimizare seo on-page

Cheia pentru vizibilitate, trafic și un clasament mai bun

Îți facem site-ul vizibil în Google

Dacă dorești să-ți îmbunătățești clasamentul în motoarele de căutare și să atragi mai mult trafic relevant pe site-ul tău, atunci optimziarea SEO on-page este o componentă esențială a strategiei tale. On-page SEO se referă la practica de optimizare a paginilor web pentru a obține o poziție mai bună și pentru a câștiga mai mult trafic relevant în Google.
optimizare seo on page omubo

NOI NU SUNTEM VÂNZĂTORI.

Suntem consultanți, strategi și parteneri.

echipa specialisti seo on page

Agenție SEO

O echipă de specialiști în optimizare SEO On-Page care va lupta pentru a te plasa în top

La Omubo Design, înțelegem importanța optimizării SEO on-page și suntem aici pentru a te ajuta să profiți la maximum de site-ul tău. Echipa noastră de specialiști SEO va lucra cu tine pentru a identifica cuvintele cheie și frazele țintă și apoi vom implementa o strategie cuprinzătoare de optimizare SEO on-page pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești clasamentul în Google.
Cele mai bune practici

Fiecare proiect este abordat dintr-o perspectivă nouă și idei proaspete

Iubim ceea ce facem și știm din experiență că fiecare client este diferit. De aceea abordăm fiecare proiect într-un mod diferit, îl privim dintr-o nouă perspectivă și îi influențăm rezultatele cu idei noi. Hai să vorbim mai multe la o cafea, despre cum te putem ajuta în campania ta de Marketing.

Cele mai bune practici pentru folosirea cuvintelor cheie

Utilizarea corectă a cuvintelor cheie este o parte importantă a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO), deoarece ajută motoarele de căutare să înțeleagă conținutul unui site web și să îmbunătățească poziția acestuia în rezultatele căutărilor.

Există mai multe bune practici pentru utilizarea cuvintelor cheie pe un site web:

 1. Cercetați și identificați cuvintele-cheie cele mai relevante și cele mai frecvent utilizate pentru site-ul web și pentru publicul său țintă.
 2. Utilizați cuvintele cheie în mod natural și consecvent în tot conținutul site-ului web, inclusiv în titlu, metadescriere și în corpul textului.
  Folosiți variații ale cuvintelor-cheie, inclusiv formele de singular și plural, sinonime și cuvinte-cheie cu coadă lungă (adică fraze mai specifice și mai lungi).
 3. Folosiți cuvintele-cheie în metaetichetele site-ului web, inclusiv în eticheta de titlu și în metadescriere.
 4. Monitorizați și urmăriți performanța cuvintelor cheie utilizând instrumente precum Google Analytics și Google Search Console.

Cele mai bune practici SEO pentru conținut de înaltă calitate

Un conținut de foarte bună calitate este un factor foarte important de clasare pentru Google – Content is King. Expresia “Content is King” este adesea folosită pentru a sublinia importanța producerii unui conținut de înaltă calitate, valoros și relevant pentru a avea succes online. Acest lucru se datorează faptului că succesul unui site sau al unei platforme online este adesea determinat de calitatea conținutului pe care îl oferă utilizatorilor săi. Cu alte cuvinte, a avea un conținut de calitate poate ajuta la atragerea și păstrarea unui public numeros, care, la rândul său, poate genera trafic, implicare și venituri. Asigură-te că toate postările sunt:

 • Foarte bine scrise. Este indicat ca acel conținut sa fie scris de un vorbitor nativ.
 • Informative, ușor de citit iar stilul de scriere este atractiv 
 • Bine organizate
 • 100% originale și NU copiate din alte surse deoarece asta înseamnă duplicate content și se poate ajunge la penalizare
 • Conțin link-uri către site-uri de renume, influente care vor susține informația oferita de tine.

Cele mai bune practici SEO pentru utilizarea etichetelor (Tags)

Etichetele sunt de trei tipuri si trebuie să te asiguri că ai cele mai bune practici în vigoare pentru fiecare dintre ele.

Eticheta Titlu – este un element HTML care specifică titlul unei pagini web. Eticheta title este afișată de obicei în partea de sus a ferestrei browserului și este utilizată și de motoarele de căutare ca titlu al unui rezultat de căutare. Eticheta de titlu trebuie să fie concisă și să descrie cu exactitate conținutul paginii, astfel încât atât utilizatorii, cât și motoarele de căutare să poată înțelege cu ușurință despre ce este vorba în pagină.

Meta tag-urile sunt bucăți de cod HTML care furnizează metadate despre o pagină web. Ele sunt utilizate pentru a furniza informații motoarelor de căutare și vizitatorilor site-ului web și pot contribui la îmbunătățirea vizibilității și a capacității de căutare a unui site web.

Meta tag-urile apar, de obicei, în secțiunea head a unei pagini web și oferă informații precum titlul, descrierea, cuvintele cheie și alte detalii relevante ale paginii. Unele metaetichete obișnuite includ eticheta de titlu, metadescriere, meta cuvinte cheie și meta roboți.

Eticheta ALT – cunoscută și sub numele de “atribut alt” sau “descriere alt”, este un atribut HTML care este utilizat pentru a oferi o alternativă de text pentru o imagine pe o pagină web. Etichetele ALT sunt, de asemenea, utilizate de motoarele de căutare pentru a înțelege conținutul unei imagini, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea capacității de căutare și a clasamentului unui site web.

Cele mai bune practici SEO pentru utilizarea materialelor multimedia

Există mai multe bune practici pentru inserarea de conținut multimedia pe un site web în vederea îmbunătățirii optimizării acestuia pentru motoarele de căutare (SEO). Acestea includ:

 1. Folosiți nume de fișiere descriptive, bogate în cuvinte cheie pentru fișierele multimedia, cum ar fi imaginile și videoclipurile. Acest lucru ajută motoarele de căutare să înțeleagă conținutul fișierelor și poate îmbunătăți poziționarea acestora în rezultatele căutării.
 2. Utilizați etichete alt pentru a oferi o alternativă de text pentru fișierele multimedia, în special pentru imagini. Etichetele Alt ar trebui să descrie cu exactitate conținutul imaginii și pot contribui la îmbunătățirea accesibilității site-ului web.
 3. Folosiți subtitrări și transcrieri pentru fișierele multimedia, în special pentru videoclipuri. Acest lucru poate ajuta motoarele de căutare să înțeleagă conținutul fișierelor și, de asemenea, poate face ca site-ul web să fie mai accesibil pentru utilizatorii surzi sau cu deficiențe de auz.
 4. Utilizați o hartă a site-ului pentru a ajuta motoarele de căutare să descopere și să indexeze fișierele multimedia de pe site-ul web. Acest lucru poate îmbunătăți vizibilitatea și clasificarea fișierelor în rezultatele căutărilor.
 5. Evitați să folosiți Flash sau alte tehnologii care nu sunt acceptate de motoarele de căutare. Acest lucru poate împiedica motoarele de căutare să indexeze și să clasifice fișierele multimedia de pe site-ul web.

Cele mai bune practici SEO pentru actualizarea conținutului unui site

Există mai multe bune practici pentru actualizarea conținutului unui site web în vederea îmbunătățirii optimizării acestuia pentru motoarele de căutare (SEO). Acestea includ:

 1. Publicarea în mod regulat de conținut proaspăt, de înaltă calitate, care este relevant pentru publicul țintă al site-ului web. Acest lucru ajută la atragerea și păstrarea vizitatorilor și poate îmbunătăți, de asemenea, clasamentul site-ului web în rezultatele căutărilor.
 2. Folosirea în conținut a unor cuvinte-cheie și fraze relevante pentru site-ul web și pentru publicul său țintă. Acest lucru poate ajuta motoarele de căutare să înțeleagă conținutul site-ului web și să îmbunătățească clasamentul acestuia în rezultatele căutărilor.
 3. Optimizarea titlului, a metadescrierii și a altor metaetichete de pe fiecare pagină pentru a reflecta cu exactitate conținutul paginii și pentru a îmbunătăți vizibilitatea acesteia în rezultatele căutărilor.
 4. Utilizarea de linkuri interne și externe în cadrul conținutului pentru a îmbunătăți navigarea și experiența utilizatorului pe site-ul web și pentru a oferi un context și informații suplimentare motoarelor de căutare.
 5. Actualizarea și reîmprospătarea periodică a conținutului vechi pentru a-l menține relevant și precis. Acest lucru poate îmbunătăți experiența utilizatorului și poziționarea site-ului web în rezultatele căutărilor.

Cele mai bune practici pentru link-uri interne

Legătura internă este procesul de adăugare de hyperlink-uri în cadrul unui site web către alte pagini de pe același site. Legăturile interne pot îmbunătăți navigarea și experiența utilizatorului pe un site web și pot ajuta motoarele de căutare să înțeleagă structura și conținutul site-ului web.

Există mai multe bune practici pentru utilizarea legăturilor interne pe un site web:

 1. Folosiți un text de ancorare descriptiv, bogat în cuvinte cheie.
 2. Evitați să folosiți fraze generice precum “click aici” sau “citiți mai mult” ca text de ancorare pentru linkurile interne.
 3. Creați linkuri către pagini relevante din cadrul site-ului web și evitați să creați linkuri către pagini irelevante sau învechite.
 4. Folosiți linkuri interne pentru a oferi context și informații suplimentare utilizatorilor și pentru a-i ajuta să descopere conținut mai relevant și mai util pe site.
 5. Folosiți o structură de navigare clară și intuitivă pentru a organiza legăturile interne de pe site și pentru a facilita utilizatorilor găsirea informațiilor pe care le caută.

Cele mai bune practici pentru link-uri externe

Outbound linking este procesul de adăugare de hyperlink-uri de pe un site către alte site-uri externe. Link-urile externe pot oferi informații suplimentare și context pentru utilizatori și pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea credibilității și a fiabilității unui site.

Există mai multe bune practici de utilizare a link-urilor externe precum:

 1. Creați linkuri către site-uri web de înaltă calitate, relevante, care oferă informații și resurse valoroase pentru utilizatori.
 2. Folosiți un text de ancorare descriptiv, bogat în cuvinte cheie pentru legăturile externe.
 3. Evitați să creați linkuri către site-uri irelevante sau de calitate scăzută, deoarece acest lucru poate afecta reputația și credibilitatea site-ului.
 4. Folosiți linkurile externe pentru a oferi context și informații suplimentare utilizatorilor și pentru a-i ajuta să descopere conținut mai relevant și mai util pe web.
 5. Utilizați un atribut rel=”nofollow” pentru linkurile de ieșire care trimit la conținut sponsorizat sau plătit sau la site-uri care nu îndeplinesc standardele de calitate ale site-ului.
Îți facem brandul să strălucească

Beneficiile SEO On-Page

Metodologia inovatoare a agenție de marketing online Omubo Design utilizează expertiza industriei și date acționabile pentru a face o campanie SEO să lucreze pentru tine. Profitul obținut în urma acestei investiții reprezintă doar un beneficiu al unui parteneriat cu Omubo Design. Campaniile noastre îți aduc afacerea în fața oamenilor potriviți, la momentul potrivit prin creșterea traficului organic și prin aducere de clienți noi afacerii tale.

Poziție mai bună în GoogleElementele optimizate on-page corespunzător pot contribui la îmbunătățirea poziției site-ului tău în rezultatele motoarelor de căutare, făcându-l mai vizibil pentru potențialii clienți.

Creșterea traficului organicPrin îmbunătățirea clasamentului în motoarele de căutare, optimizarea SEO on-page poate ajuta la creșterea traficului organic către site-ul tău.

Experiența utilizatoruluiElementele on-page bine optimizate pot face ca site-ul să fie mai ușor de navigat și de utilizat, îmbunătățind experiența generală a utilizatorului.

Rate de conversie mai mariPrin oferirea unei experiențe mai bune pentru utilizator, SEO on-page poate contribui la creșterea probabilității ca vizitatorii să întreprindă o acțiune dorită, cum ar fi efectuarea unei achiziții sau completarea unui formular.

Creșterea credibilitățiiUn site bine optimizat poate consolida brandul tău ca fiind o sursă de informații de încredere și cu autoritate, contribuind la îmbunătățirea credibilității sale în ochii consumatorilor.

Realizarea unor campanii digitale orientate spre rezultate necesită o analiză amănunțită, o cercetare aprofundată a competitorilor și elaborarea unei strategii. Este nevoie de timp pentru a înțelege o tendință și a o implementa pentru rezultate mai bune. Dar, termenele limită sunt importante. Suntem norocoși să ne îndeplinim obiectivul și să implementăm campaniile digitale rapid și eficient, deoarece avem alături de noi o echipă excelentă, în care fiecare își îndeplinește responsabil sarcinile în timpul stipulat.
Dragoș Andrei
Director General
Cele mai bune practici

Creăm o relație mai profundă și mai interactivă cu brandul tău

Optimizarea SEO On-Page reprezintă un aspect crucial al oricărui site de succes. Acesta implică optimizarea paginilor web specifice pentru a se poziționa mai sus și a obține un trafic mai relevant în motoarele de căutare. Prin optimizarea corectă a elementelor on-page, îți poți îmbunătăți vizibilitatea în motoarele de căutare, poți atrage mai mult trafic pe site-ul tău și îți poți crește prezența online în general.
On-page SEO se referă la practica de optimizare a paginilor web individuale pentru a obține o poziție mai bună și un trafic mai relevant în motoarele de căutare. Aceasta include optimizarea conținutului și a codului sursă HTML al paginilor dvs. web pentru a le face mai ușor de înțeles de către motoarele de căutare.
Optimizarea SEO On-Page este o parte importantă a oricărei strategii de succes de optimizare a motoarelor de căutare. Prin optimizarea paginilor din site pentru cuvintele și expresiile cheie și frazele țintă, îți poți îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare, puteți atrage mai mult trafic pe site și, în cele din urmă, îți poți crește vizibilitatea online și veniturile.
administrare site google
SEO on-page este parte importantă a oricărei strategii de optimizare pentru motoarele de căutare. Prin optimizarea paginilor web individuale, poți îmbunătăți clasamentul acestora în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare și poți atrage mai mult trafic relevant către site-ul tău. Acest lucru poate contribui la creșterea vizibilității afacerii tale și la îmbunătățirea prezenței sale online.
Există mai multe motive pentru care ai putea avea nevoie de serviciile de optimizare SEO On-Page:
Pentru a îmbunătăți performanța site-ului dispozitivele mobile.
Pentru a îmbunătăți performanța generală a site-ului
Pentru a rămâne competitivi pe piață
Pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor
Pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului în căutările pe Google.
Obținem un rank-ing mai bun în Google
Creștem număr de vizite pe site
administrare site timp bani
clutch 1000
clutch dm
goodfirms seo
influencer 10
clutch seo
local company 10
manifest
influencer 10
seo local promo world
influencer 10
local company 10
Vezi toate premiile și mențiunile noastre

Agenție web design București

Întrebări frecvente optimizare SEO On Page

Dacă ai și alte întrebări despre optimizarea SEO sau dacă dorești să discutăm despre cum te putem ajuta să îți optimizezi site-ul pentru motoarele de căutare, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră de experți SEO va fi bucuroasă să-ți ofere o consultanță gratuită și să-ți răspundă la toate întrebările pe care le-ai putea avea.

Poate SEO să-mi crească vânzările sau lead-urile?

Da. Optimizarea SEO poate îmbunătăți vizibilitatea unui site în rezultatele căutărilor. Această vizibilitate va duce la creșterea numărului de potențiali clienți care vor afla mai multe despre produsele sau serviciile tale.

Merită o investiție în optimizarea SEO?

Da.
SEO este una dintre cele mai puternice forme de marketing digital, deoarece construiește autoritatea mărcii. Oamenii au încredere în rezultatele de top ale motoarelor de căutare organice. Motoarele de căutare își perfecționează în mod constant algoritmii pentru a alege cu exactitate cele mai relevante și mai autoritare site-uri web care să revină în SERPs. Un SEO de succes transmite în mod eficient și precis relevanța și autoritatea brandului tău.

Oferiți garanție pentru serviciile SEO?

Google avertizează să nu vă apropiați de companiile care pretind că garantează poziționarea. Orice companie care spune că poate garanta este necinstită, deoarece algoritmul Google se schimbă frecvent. Agenția noastră de marketing digital se străduiește să ofere clienților cel mai înalt nivel de servicii și rezultate. Cu toate acestea, nu oferim o garanție de 100% că vă vom aduce în TOPUL pozițiilor de căutare pentru anumite cuvinte cheie sau că vă vom aduce la un anumit nivel de trafic lunar, deoarece prea mulți factori afectează rezultatul. Bugetul pentru campanii este unul dintre factori.

În cât timp voi vedea rezultatele pentru serviciile SEO?

SEO necesită timp. Primele mișcări de vizibilitate ar trebui să aibă loc după 2-3 luni. După 6-12 luni, de obicei, pentru a obține trafic. Nu există nicio modalitate de a estima când veți vedea rezultatele, deoarece sunt atât de mulți factori implicați. Cel mai mare factor este că nimeni nu cunoaște toți factorii pe care Google îi ia în considerare atunci când clasifică site-urile. Unele cuvinte cheie și industrii sunt mai ușor de clasat decât altele, deoarece există mai puțină concurență.
Deși este imposibil de estimat când veți vedea rezultatele, vă puteți aștepta să dureze cel puțin câteva luni.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.