fbpx

Promovare Facebook Ads

Diferențiază-ți brandul și amplifică mesajul prin promovarea Facebook Ads.

Cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, Facebook este cea mai puternică platformă de socializare din lume. Punct. Peste 75% dintre consumatori se așteaptă ca un brand să aibă o strategie și o consecvență în comunicarea mesajului potrivit pe diferite rețele sociale precum Facebook, Twitter, Linkedin, Instagram sau Tik Tok. Prin urmare, Omubo Design îți poate ajuta afacerea să se dezvolte și să amplifice mesajul, obținând astfel rezultatele dorite și, bineînțeles, să obțină profit prin promovarea Facebook Ads.

În cadrul agenției noastre, am dezvoltat un proces dedicat clienților noștri pentru a-i ajuta să se plaseze în locul clienților lor. Citiți mai departe și aflați despre sistemul Ascultă – Reacționează – Interacționează.

 

promovare facebook ads

Ne provocăm clienții să Asculte, să Reacționeze și să Interacționeze cu clienții lor.

Pentru a ajunge la publicul țintă într-un mod natural prin Facebook Ads, îi provocăm în mod constant pe clienții noștri să se pună în pielea clienților lor, încercând să le asculte nevoile, să reacționeze la aceste nevoi oferindu-le soluții și mai apoi să interacționeze în livrarea unui mesajul corect către clienții lor.

Omubo Design oferă soluții complete pentru promovarea cu succes a afacerii prin Facebook Ads, de la înțelegerea publicului țintă, crearea de strategii și reclame, la o livrare bine direcționată a mesajelor și o monitorizare constantă a performanței acestor reclame.

 

listen react engage clients facebook

De ce să folosiți serviciile Facebook Ads?

O investiție în publicitatea Facebook Ads îți oferă posibilitatea de a te contecta local, regional, național și internațional cu clienții tăi.

Toată lumea are acces la Facebook

Toată lumea folosește Facebook pentru a comunica și a păstra legătura cu grupuri de prieteni, parteneri de afaceri și de a obține acces rapid la informații. De aceea, cu ajutorul serviciilor noastre de promovare Facebook Ads vei ajunge la persoanele potrivite, cu mesajul potrivit la momentul potrivit.

Ne facem clienții fericiți de fiecare dată.

everyone has facebook ads
N

Acces la cea mai mare și mai activă rețea socială

N

Creezi anunțuri bine direcționate și ajungeți rapid la publicul țintă

N

Costul mediu pe clic este de aproximativ 0,96 USD

N

Poți utiliza anunțuri de remarketing pentru a te reconecta cu publicul

N

1 din 2 români cu acces la internet are un cont Facebook

N

În România există 9,5 milioane de utilizatori ai platformei Facebook

N

Cu o sumă mică de bani investiți, poți ajunge la 100 de persoane din publicul țintă

N

Poți direcționa trafic de pe Facebook pe site-ul tău

Abordarea noastră privind Facebook Ads

Vă transformăm pagina de Facebook într-un canal de vânzări și marketing

omubo design product filtering

Cercetarea audienței

Specialistul nostru în Facebook Ads va efectua cercetări aprofundate pentru a găsi publicul tău țintă / audiența și pentru a înțelege modul în care interacționează acesta în social media.

omubo design strategic advantage

Strategie

Nu ne grăbim! Dezvoltăm strategii si realizam un plan in detaliu pentru campania ta de promovare prin Faceboom Ads, cu scopul de trasa pașii de urmat către succes

omubo design social media marketing

Crearea de conținut

În baza cercetarii de mai devreme, creăm conținut captivant care va atrage atenția, va spune povestea potrivită, publicului potrivit.

omubo design engagement

Distribuim

Conținut reclamei este distribuit respectând un plan de conținut bine implementat pentru campanii de impact.

omubo design visual design

Reputație Socială

Monitorizăm și gestionăm reputația socială, monitorizând recenziile, aprecierile, comentariile și mențiunile de brand.

omubo design flexible ecommerce solution

Rapoarte

Generăm rapoarte lunare pentru a analiza progresul și pentru a ne ajuta să optimizăm viitoarele campanii Facebook Ads.

Choose freedom

Digitally yours

Do the right thing

Ideas for life

Empowered by innovation

Get in the game

Imagine the possibilities

Empowering people

Călătoria ta începe aici. Hai să vorbim despre cum să-ți crești afacerea obținând mai multe vânzări prin promovarea Facebook Ads.

Conectează-te cu experți în promovare Facebook care îți înțeleg afacerea

Oferim soluții simple pentru conexiuni complexe.

De ce să alegi serviciile naostre de promovare Facebook Ads.

Suntem specialiști în ceea ce facem cu ani de experiență în spate ce ne oferă avantajul de a genera rezultate excelente la un preț de campanie imbatabil.

Povestea ta, produsele și nevoile clienților tăi sunt importante pentru noi

 Povestea, produsele și nevoile clienților tăi sunt importante pentru noi, așa că ne facem timp să ascultăm, să cercetăm și să învățăm pentru a putea să dezvoltăm un proces personalizat care să ofere rezultate. De aceea, este important să găsiești un partener adecvat și de încredere pentru a lucra în cadrul campaniilor Facebook Ads.

Alături sunt motivele pentru care ar trebui să alegeți serviciile de promovare Facebook ale ale agenției de marketing online Omubo Design.

Dacă ești interesat să începi o companie de publicitate pe Facebook, ne poți contacta la numărul de telefon de mai jos.

Prețuri transparente

Un prețul transparent este unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să începi o colaborare cu Omubo Design. Îți oferă acces la toate conturile și la orice raport ce îl creăm pentru a vă promova afacerea prin Facebook Ads.

Echipă creativă

Suntem o echipă tânără și creativă ce a crescut împreună cu Facebook și am învățat să aplicăm strategii de promovare bine documentate, testate și bineînțeles câștigătoare. Un parteneriat cu noi îți va permite să îmbunătățești permanent performanța fiecărei campanii de promovare printr-un design și conținut atractiv.

Experiență Globală

Echipa noastră de specialiști în promovare prin Facebook Ads, are o experiență globală în gestionarea conturilor Facebook ale clienților noștri. Ei îți vor răspunde cu promptitudine la toate întrebările, iar comunicarea va fi simplă, clară și eficientă.

Consultanță gratuita

Oferim tuturor clienților noștri consultanță gratuită pentru a le ajuta afacerea să crească și facem tot posibilul pentru ca aceștia să reușească. Oferind servicii complete de marketing online, agenția Omubo Design te poate ajuta și în alte aspecte legate de promovarea online precum web design, development, SEO sau automatizarea proceselor.

Ce obiective acoperă serviciile Facebook Ads?

Omubo Design înțelege că fiecare afacere are obiective unice și de aceea serviciile noastre de promovare Facebook Ads acoperă toate obiectivele.

facebook ads objectives omubo
Awareness

Cauți să-ți faci cunoscut brandul sau să-ți crești constientizarea brandului? Sunt 2 tipuri de promoții pe Facebook la acest nivel:

 • Brand Awareness – Ajungeți la persoanele care ar putea să fie interesate de brand-ul, produsul sau serviciile tale.
 • Reach – pentru a ajunge la numărul maxim de persoane dintr-un public țintă.
Considerare

Chiar dacă dorești ca oamenii să-ți viziteze site-ul sau să vizioneze un videoclip, toate obiectivele din această categorie îl implică pe utilizator să acționeze. Astfel, utilizatorul este încurajat să vizioneze, să interacționeze sau să facă clic. Acest nivel include următoarele obiective:

 • Trafic
 • Engagement
 • Post-engagement
 • Like-uri pe pagină
 • Răspuns la evenimente
 • Instalarea de aplicații
 • Recenzii video
 • Lead generation
 • Mesaje
Conversii

Facebook oferă trei obiective pentru a crește conversia pe site-ul tău sau în magazinul online.

 • Conversii: Generează acțiuni importante pe site, cum ar fi formulare, descărcări de fișiere, achiziții.
 • Vânzări de catalog: Acest obiectiv vizează doar magazinele online (e-Commerce) și generează vânzări de produse găsite în Catalogul de produse Facebook.
 • Vizite în magazin: Acest obiectiv este disponibil pentru companiile care au locații Facebook, ceea ce înseamnă că aveți un cont Facebook Business Manager.

Ce valori pot măsura?

Omubo Design folosețte Facebook Ads Manager și Google Analytics pentru a măsura rezultatele.

Facebook Ads Manager

Indicatorii de performanță cântăresc diferit în funcție de obiectivele fiecărei campanii de publicitare Facebook. Cu toate acestea, există câteva valori standard care se aplică pentru aproape orice campanie:

 • Impresii
 • Reach
 • Rezultate (vizualizări, clic-uri, post engagements, etc.)
 • Costul pe rezultat
 • Rata rezultatelor (rata de clic, rata de conversie)

Omubo Design va instala și optimiza Facebook Pixel (o mică bucată de cod adăugată la antetul fiecărei pagini de pe site-ul dvs.) pentru a obține mai multe informații cu privire la campanie și pentru a urmări vizitatorii site-ului.

Google Analytics

Când scopul promovării Facebook Ads este de a crește traficul pentru un site, Google Analytics este esențial pentru a măsura performanța. În acest fel, poți vedea ce fac utilizatorii când părăsesc Facebook și ajung pe site-ul tău, astfel:

 • Ce pagini sunt vizitate și câte?
 • Cât timp stau vizitatorii pe site?
 • Cât trafic nou este înregistrat?
 • Durata medie a sesiunii
 • Rata de respingere

Analiza acestor informații din Google Analytics, precum și analiza performanței din Facebook Manager sunt factori importanți în optimizarea unei campanii de promovare prin Facebook Ads.

Ce formate de anunțuri sunt incluse în Facebook Ads?

Omubo Design va lucra împreună cu dumneavoastră pentru a găsi cel mai bun format de anunț pentru promovarea pe Facebook. Folosim toate formatele de anunțuri disponibile cu elemente de publicitate precum conținut text, media sau ton pentru a maximiza eficiența anunțurilor tale.

Anunțuri cu o singură imagine

 • Include un link către site și conține o singură imagine, titlu, conținut text, descriere și buton.
 • Este utilizat cu succes în campaniile de conversie și trafic.

 

Carusel

 • Combinăm mai multe fotografii într-un carusel, adăugăm un buton, iar fiecare imagine are titlu și o descriere
 • Poate fi folosit în campaniile ce aduc trafic și conversie

 

Video

 • Includem video-uri în anunțul publicitar
 • Poate fi utilizat în campanii post-engagement, fără un link de destinație. Acest format îl putem utiliza în campaniile de trafic și de conversie adăugând un titlu, o descriere, etc.

 

Canvas

 • Poate fi utilizat în orice anunt care are o destinație
 • Cu ajutorul acestui tip de format poți combina diferite imagini, videoclipuri, butoane pentru a crea o mini-pagină în Facebook

 

Imagini

 • Includem conținut text și imagine
 • Poate fi folosit în campanii post-engagement si ăn cele informaționale
 • Creșteți gradul de awareness pentru produse
 • Coduci oamenii către site
 • Creează o fotografie din pagina de Facebook

Catalog

 • Cu ajutorul catalogului Facebook, putem promova mai multe produse în format carusel sau catalog.
 • Putem conecta acest catalog cu Instagram Shopping, pagini de vânzări, reclame dinamice și multe altele.
 • Distribuiți accesul la catalog

FAQs Facebook Ads

facebook ads
Cât durează să vezi rezultatele?

Stabilim obiectivele unei campanii trimestrial și raportăm săptămânal performanța și optimizările. Rezultatele unei campanii pot fi observate la câteva ore sau zile după publicare anunțurilor. Cu toate acestea, dacă doriți rezultate semnificative, acest proces poate dura între 1-3 luni.

Am nevoie de un contract pe termen lung?

Nu. Nu este nevoie de un contract pe termen lung. Vom începe cu un contract de trei luni și apoi vom continua cu un acord scris de la o lună la alta.

Puteți garanta rezultatele?

Nimeni nu poate garanta rezultate într-o campanie pe Facebook și nici noi nu putem garanta așa ceva, deoarece există mult prea multe variabile în joc. Dacă o agenție vă promite așa ceva, aveți grijă și nu vă lăsați păcăliți. Scopul nostru este și va fi întotdeauna să obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Voi avea acces la conturile mele?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre serviciile de comerț electronic, nu ezitați să ne contactați online sau la +40 758 730 183.

MENU
OMUBO DESIGN