Hai să socializăm!

Promovare facebook ads

Agenția de promovare Facebook Ads axată pe rezultate

Diferențiază-ți brandul și amplifică mesajul prin promovare Facebook Ads.

Când vine vorba de rezultate, noi vorbim limba ta. La Omubo Design, îți oferim servicii dedicate de promovare Facebook Ads pentru a-ți duce prezența brandului tău la următorul nivel.
campanii google ads adwords omubo

NOI NU SUNTEM VÂNZĂTORI.

Suntem consultanți, strategi și parteneri.

atragi clienti

Servicii Facebook ads

Agenția de promovare Facebook Ads care vorbește mai puțin și livrează mai mult

Cu capacitatea de a livra publicitate personalizată chiar în palma publicului tău, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru tine să profiți de potențialul Facebook. A face publicitate online corectă poate fi o activitate complicată și consumatoare de timp. Înțelegem că nimeni nu vrea să treacă prin toate acestea pentru a se alege cu rezultate slabe. Aici intervenim noi. În calitate de agenție Meta echipa noastră este specializată în publicitatea bazată pe rezultate. Veți beneficia de anii de experiență înrădăcinată a echipei noastre, care se află aici pentru a pune la cale campanii inovatoare și creative, sculptate pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru afacerea ta.
Gestionăm campaniile Facebook Ads, create pentru a câștiga

Abordarea noastră privind Facebook Ads

Îți transformăm pagina de Facebook într-un canal de vânzări și marketing

Cercetare audiențăSpecialistul nostru în Facebook Ads va efectua cercetări aprofundate pentru a găsi publicul tău țintă / audiența și pentru a înțelege modul în care interacționează acesta în social media.

StrategieNu ne grăbim! Dezvoltăm strategii și realizăm un plan personalizat pentru campania ta de promovare prin Faceboom Ads, cu scopul de trasa pașii de urmat către succes

Crearea de conținutÎn baza cercetării audienței de mai devreme, creăm conținut captivant care va atrage atenția, va spune povestea potrivită, publicului potrivit.

DistribuimConținut reclamei este distribuit respectând un plan de conținut bine implementat pentru campanii de impact.

Reputație SocialăMonitorizăm și gestionăm reputația socială, monitorizând recenziile, aprecierile, comentariile și mențiunile de brand.

RapoarteGenerăm rapoarte lunare pentru a analiza progresul, ce ne vor ajuta să optimizăm viitoarele campanii Facebook Ads.

Servicii Facebook ads

Beneficii Campanie Google adWords

Dacă nu știi încă, care sunt beneficiile publicității online, practic îți trimiți potențialii clienți la concurenți. Colaborarea cu o companie SEO pentru magazine online poate aduce o valoare enormă afacerii tale. Clienții noștri experimentează avantaje distincte pe piață în urma unui parteneriat cu noi.
Obiective Direcționate
Rezultate măsurabile
Rentabilitate
Anunțuri variate
seo crestere trafic vanzari

Obiective Direcționate

Facebook Ads îți permite să țintești date demografice, interese și comportamente specifice, asigurându-te că anunțurile tale sunt văzute de persoanele care sunt cel mai probabil interesate de ele. Acest lucru ajută la creșterea eficienței eforturilor tale de publicitate și îți permite să ajungi la un public mai larg.
O bună clasare organică garantează că site-ul tău apare în fața unor potențiali clienți cu șanse mari de conversie, ceea ce reduce la minimum cheltuielile de marketing, sporește credibilitatea mărcii și îți oferă un avantaj competitiv în industrie.
Dragoș Andrei
Director General

Servicii promovare Facebook Ads

De ce să ne alegi pe noi

 Povestea, produsele și nevoile clienților noștri sunt importante pentru noi, așa că ne facem timp să ascultăm, să cercetăm și să învățăm pentru a putea să dezvoltăm un proces personalizat care să ofere rezultate. De aceea, este important să găsești un partener adecvat și de încredere cu care sa lucrezi la campaniile Facebook Ads.
seo off page optimizare
Avem o experiență dovedită în îmbunătățirea poziționării clienților noștri în motoarele de căutare prin SEO off page.
seo echipa
Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență care sunt experți în domeniul lor
white hat seo
Folosim doar tehnici white hat pentru a ne asigura că îmbunătățirile de ranking ale site-ului dvs. sunt durabile
rapoarte actualizari seo
Oferim actualizări și rapoarte regulate pentru a vă ține la curent cu progresul campaniei dvs.
strategie optimizare seo
Personalizăm strategiile noastre SEO off page pentru a satisface nevoile și obiectivele specifice ale fiecăruia dintre clienții noștri.
rapoarte actualizari seo
Personalizăm strategiile noastre SEO off page pentru a satisface nevoile și obiectivele specifice ale fiecăruia dintre clienții noștri.
centrat client
Avem o abordare centrată pe client și apreciem comunicarea deschisă.
ExpertizăEchipa noastră are o vastă experiență în crearea și gestionarea campaniilor Facebook Ads de succes pentru o varietate de companii. Suntem la curent cu cele mai recente tendințe și cele mai bune practici în domeniul publicității digitale și folosim aceste cunoștințe pentru a ne ajuta clienții să își atingă obiectivele.
ux design experienta utilizatorului
Strategie personalizatăÎnțelegem că nu există două afaceri la fel, motiv pentru care ne acordăm timp pentru a înțelege nevoile și obiectivele dumneavoastră specifice înainte de a dezvolta o strategie Facebook Ads personalizată pentru afacerea dumneavoastră.
rezultate
Rezultate dovediteAvem un istoric de rezultate pozitive pentru clienții noștri. Campaniile noastre au ajutat afacerile să crească traficul pe site, să genereze lead-uri și să obțină un randament pozitiv al investiției.
servicii complete
Servicii completeOferim o gamă completă de servicii legate de Facebook Ads, inclusiv planificarea campaniei, crearea de anunțuri, cercetarea cuvintelor cheie și urmărirea performanțelor. Acest lucru ne permite să oferim o soluție completă pentru clienții noștri, mai degrabă decât un singur serviciu.
comunicare
Comunicare excelentăCredem că o comunicare deschisă și onestă este esențială pentru o relație de lungă durată. Suntem întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a oferi actualizări privind progresul campaniei tale.
rentabilitate
RentabilitateCampaniile noastre Facebook Ads sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere al costurilor, astfel încât să poți obține cea mai mare rentabilitate pentru bugetul tău de publicitate.
seo magazin online livrare

Agenție promovare Facebook

Atrage clienții ideali prin promovare Google Ads personalizată la un preț corect.

Atragerea clienților potriviți la un preț corect este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Cu ajutorul campaniilor Google Ads personalizate, te putem ajuta să ajungi la publicul potrivit la prețul potrivit. Prin direcționarea anunțurilor către grupuri specifice de utilizatori pe baza unor factori precum locația, limba și interesele, putem să te ajutăm să ajungi la persoanele care au cele mai mari șanse să fie interesate de produsele sau serviciile tale.
Echipa noastră va colabora cu tine pentru a dezvolta o strategie personalizată care să răspundă nevoilor specifice ale afacerii tale
Fie că doriți să creșteți traficul pe site, să generezi lead-uri sau să stimulezi vânzările, campaniile noastre personalizate de promovare prin Google Ads te poate ajuta să îți atingi obiectivele.
Arată mai mult +

Ești gata să te poziționezi mai sus in Google?

Hai să discutăm mai multe despre obiectivele tale de optimizare SEO și sa punem la punct o strategie personalizată. ce este axată pe rezultate.

Agenție promovare SEO

Iată o listă uriașă de optimizări a promovării prin Facebook Ads

Lipsește ceva din lista de mai jos? Anunțați-ne și ne vom asigura că va fi adăugat la planul tău de marketing.
Anunțuri de postare a paginii nepublicate
Anunțuri cu imagini proaspete pentru testare
Direcționarea directă a anunțurilor video
Îmbunătățiri ale licitațiilor în funcție de timp
Clasificări multiple ale audienței
Urmărirea conversiilor ROI
Audiențe precise
Raportări personalizate
Instalare Facebook Pixel
Optimizarea campaniilor de cumpărături
Promovarea Like-urilor sponsorizate
Expertiza Power Editor
Strategii variate de retargetare
Publicitate Instagram
Anunțuri precise bazate pe locație
Conversii de calitate superioară
Combinație de audiențe similare (Lookalike Audience Combo)
Creșteri continue ale ROI-ului
Îmbunătățirea continuă a ofertelor
Cercetare continuă a competitorilor
Redactarea creativă a anunțurilor publicitare
Îți facem brandul să strălucească
Sprint sau maraton? Putem alerga cât de repede este nevoie pentru a ne atinge obiectivele
Fie că ai nevoie de un mic sfat sau de cineva care să se ocupe de tot, noi te putem ajuta.
gestionare reclame facebook

Gestionarea reclamelor

Aruncă-ne cheile și te vom duce acolo unde vrei să mergi. Ne ocupăm noi de tot pentru tine.

Discută acum cu un specialist în Facebook Ads

one time facebook ad

Recomandări Facebook Ads

Primești recomandări detaliate, pas cu pas, pentru a le implementa.
consultanta facebook ads

Consultanță Facebook Ads

Te vom ajuta în permanență să prioritizezi și să execuți, în timp ce tu implementezi totul.
one time facebook setare

Setare Facebook One-time

Îți vom seta campania Facebook care îți va aparține și cu care vei domina competiția.
performanta facebook

Performanță Facebook Ads

Un parteneriat de câștiguri cu un potențial mai mare pentru amândoi. Vorbim despre win/win.
Toată lumea are acces la Facebook
De ce să folosești serviciile Facebook Ads?
Toată lumea folosește Facebook pentru a comunica și a păstra legătura cu grupuri de prieteni, parteneri de afaceri și de a obține acces rapid la informații. De aceea, cu ajutorul serviciilor noastre de promovare Facebook Ads vei ajunge la persoanele potrivite, cu mesajul potrivit la momentul potrivit. O investiție în publicitatea Facebook Ads îți oferă posibilitatea de a te contecta local, regional, național și internațional cu clienții tăi.
facebook ads promovare
Acces la cea mai mare și mai activă rețea socială
Creezi anunțuri bine direcționate și ajungeți rapid la publicul țintă
Costul mediu pe clic este de aproximativ 0,96 USD
Poți utiliza anunțuri de remarketing pentru a te reconecta cu publicul
1 din 2 români cu acces la internet are un cont Facebook
În România există 9,5 milioane de utilizatori ai platformei Facebook
Cu o sumă mică de bani investiți, poți ajunge la 100 de persoane din publicul țintă
Poți direcționa trafic de pe Facebook pe site-ul tău
clutch 1000
clutch dm
goodfirms seo
influencer 10
clutch seo
local company 10
manifest
influencer 10
seo local promo world
influencer 10
local company 10
Vezi toate premiile și mențiunile noastre

FAQ

Întrebări frecvente Campanie Facebook ads

Ești pregătit să îți duci afacerea la următorul nivel prin puterea Facebook Ads?
Agenția de marketing online Omubo Design va lucra alături de tine pentru a crea o campanie personalizată de Facebook Ads care să îndeplinească obiectivele afacerii tale și publicul țintă. Cu ajutorul expertizei noastre și a platformei Facebook, te putem ajuta să atragi trafic pe site, să generezi lead-uri și să-ți crești vânzările. Contactează-ne astăzi și descoperă diferența pe care serviciile noastre de Facebook Ads o pot face pentru afacerea ta.

Cât durează să vezi rezultatele?

Stabilim obiectivele unei campanii trimestrial și raportăm săptămânal performanța și optimizările. Rezultatele unei campanii pot fi observate la câteva ore sau zile după publicare anunțurilor. Cu toate acestea, dacă doriți rezultate semnificative, acest proces poate dura între 1-3 luni.

Am nevoie de un contract pe termen lung?

Nu. Nu este nevoie de un contract pe termen lung. Vom începe cu un contract de trei luni și apoi vom continua cu un acord scris de la o lună la alta.

Puteți garanta rezultatele?

Nimeni nu poate garanta rezultate într-o campanie de promovare pe Facebook și nici noi nu putem garanta așa ceva, deoarece există mult prea multe variabile în joc. Dacă o agenție vă promite așa ceva, aveți grijă și nu vă lăsați păcăliți. Scopul nostru este și va fi întotdeauna să obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Voi avea acces la conturile mele?

Da, veți avea acces la conturi, date și metrice.

De ce aș apela la o agenție de publicitate pe Facebook în loc să o fac eu însumi?

Targetarea clienților potențiali cu ajutorul reclamelor Facebook poate fi dificilă. Managerul de publicitate al Facebook este un instrument complex, cu multe setări, opțiuni de audiență țintă, strategii de publicitate, capacități tehnice și integrări, în funcție de obiectivele afacerii dvs. Deși Facebook este un instrument foarte puternic, poate deveni, de asemenea, foarte costisitor atunci când nu este făcut corect. Învățarea diferitelor funcționalități poate dura o perioadă și costuri de publicitate semnificative, în special dacă doriți să creați anunțuri atractive. Atunci când angajați o agenție de publicitate pe Facebook, angajați o echipă de experți în marketing care utilizează deja cele mai bune practici pentru a valorifica rapid puterea Facebook-ului!! Atunci când angajați o agenție de marketing digital cu echipa potrivită, beneficiați de experiențele tuturor clienților săi. Lăsați-ne să vă găsim grupul demografic cheie, să vă creștem ROAS-ul și să țintim acei utilizatori Facebook despre care știm că vor să cumpere ceea ce vindeți.

Restricționați accesul la conturile mele?

Nu. Poți să vezi tot ceea ce vedem și noi, deoarece îți oferim acces administrativ la tot ceea ce gestionăm. Pagina ta de Facebook, pagina de Instagram și managerul tău de afaceri vor rămâne întotdeauna ale tale.

Cine deține datele și creativitatea?

Contul tău, lucrurile tale. Nu vom păstra datele tale ca un fost iubit gelos care are nevoie de o scuză pentru a te revedea. În plus, avem o echipă de designeri extraordinari care vor crea reclame mai creative – și toate acestea sunt ale tale, și le poți folosi cum dorești.

Onorariul vostru se bazează pe suma pe care o cheltuiesc în fiecare lună?

Fiecare client are nevoi și obiective diferite, așa că ne stabilim onorariile în funcție de situația fiecăruia. Uneori, un procent din cheltuielile publicitare este de preferat. Alteori, un onorariu fix funcționează mai bine.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.