fbpx
off page seo omubo design

Optimizare seo OFF Page

Lipsit de SPAM si eficient

Majoritate serviciilor de optimizare SEO Off-page de pe piata contain spam. De aceea, agentia noastra a creat un sistem de lucru propriu atunci and vine vorba de optimizarea SEO Off-page si l-am denumit SEC (Simplu – Eficient – Curat).

Afla mai jos de ce am denumit acest sistem SEC.

Ne place acest joc si il jucam dupa reguli

 

 

 

Multe agentii folosesc tehnici de black hat SEO and vine vorba de optimizarea SEO off-page, ceea ce inseamna atragerea prin diferite metode de link-uri catre site-ul dvs. Acest lucru contravine recomandarilor acute de Google si plate dice la o penalizare a site-ului tau in rezultate cautarii.

De aceea am ales as jucam acest joc respectand regulile folosind dor tehnici white hat SEO. Folosim doar recomandari si practici din industrie pentru a atrage link-uri de pe site-uri cu autoritate si respectate intr-un mod natural si curat. Aceste link-uri vor ajuta compania ta sa se conecteze cu utilizatorii interesati de serviciile sau produsele oferite de compania ta. 

we love off page seo game

Ne concentrate atentia pe crearea de link-uri naturale

Serviciile noastre de SEO Off-page vor spune motoarelor de cautare ce cred altii despre site-ul tau.

 

Atunci cand foarte multe link-uri calitative, obtinute in mod natural aunt directionate catre site-ul tau, in ochii motoarelor de cautare site-ul tau ofera un continut excelent pentru utilizatori. Printr-o strategie eficienta off-page, putem imbunatatii say meantime pozitia site-ului tau in motoarele de cautare in cel mai curat si simplu mod posibil.

Astfel, traficul si vizibilitatea site-ului tau vor fi imbunatatite.

Vanatori ai rentabilitatii Investitiei

Pentru fiecare campanie SEO, creăm o bază de date cu toate paginile care primesc poziții este de top în căutările Google. Astfel, urmărim afișările și numărul de clicuri organice ale traficului site-ului dvs. pentru a cunoaște întotdeauna atribuirea venitului. Toate aceste date vor fi de mare ajutor chiar și pentru echipa ta.

Cresterea notorietatii brand-ului

Topul clasamentelor în motoarele de căutare au ca rezultat un număr mare de afișări. Când site-ul dvs. ocupă aceste poziții de top, afacerea dvs. are mai multă expunere în căutare și devine mai populară. În plus, când sunteți pe prima pagină după cuvintele cheie vizate, utilizatorii vor asocia marca dvs. cu acele cuvinte cheie, iar notorietatea brand-ului tau va creste.

Campanii Scalabile

Planificați să începeți un start-up și aveți un buget limitat? Nu e nicio problema. Vrei să testezi terenul cu ajutorul nostru înainte de ati stabili bugetul? Suna foarte bine. Prin intermediul agenției Omubo Design puteți participa la campanii bine structurate care permit o testare precisă. Modelul nostru va crește veniturile firmei dvs.

Profitabilitate

SEO este una dintre cele mai profitabile strategii de marketing, deoarece vizează utilizatorii care caută activ anumite informații, produse sau servicii online. Când campaniile SEO sunt bine gândite, acestea iti va ajuta compania să economisească bani.

Sa incepem

Obtine un Audit SEO GRATUIT

Trimite adresa URL a site-ului tau web, un cuvânt cheie și locația vizată și noi vom avea grijă de restul. Vei primi prin e-mail un raport în cel mai scurt timp posibil.

on page seo audit bucharest.png

De ce ai nevoie de SEO Off-Page pentru afacerea ta

SITE-UL TAU POATE FI GASIT PE GOOGLE?

De la an la an, motoarele de cautare Devin din ce in ce mai inteligente, la fell cum si strategiile agentiei noastre se schimba atunci cand vine vorba de SEO. Factorii SEO Off-page reprezinta un semnal puternic pentru motoarele de cautare si nu trebuie ignorat. Aceste semnale sunt extrem de importante si valoroase in construirea unui profil de backlink puternic.,

Chiar daca aveti un design UX bun, paginile site-ului se incarca rapid, o implementare SEO On-page corecta si oferi cea mai buna experiments utilizatorilor, toate acestea nu sunt de ajuns pentru a obtine un clasament bun in motoarele de cautare. Iti trebuie un profil de backlink-uri calitative. Atunci cand se obtine link-uri de calitate de pe site-uri cu autoritate, pe care Google le vede ca fiind de incredere, veti incepe sa vedeti rezultate bune in clasarea site-ului dvs. in motoarele de cautare precum Google.

seo keyword research omubo 100

Va putem ajuta sa lansati campanii SEO Off-page imbatabile care vor imbunatatii vizibilitate online , vor creste autoritatea si vor genera traffic semnificativ pe site-ului dvs. Toate aceste beneficii se traduc in vanzari mai mari si un interes mai mare pentru serviciile oferite de compania ta.

seo graph

Projects Completed

Increase in revenue

Increase in Organic Search Traffic

Increase in conversion rate

SEO Off-page FAQs

off page seo optimization link
Ce este SEO off-page?

SEO Off-page se refera la utilizarea unor tehnici in afara site-ului web, ce au ca scop promovare si imbunatatirea imaginii site-ului tau, si implica link building, social media shares, SEO Local sau disavowing links.

What are types of Off-page SEO?

Optimizarea SEO Off-page, incluzand link building, se imparte in trei:

Natural – Acest tip de link-uri sunt obtinute intr-un mod natural si nu trebuie sa intreprindeti nici o masura pentru a le obtine. De exemplu, un utilizator, sau poate un client, cunoaste serviciile si continutul site-ului tau si se conecteaza cu afacerea ta prin link-uri.
Manual – Acestea se obtin printr-o actiune din partea ta prin crearea de link building.
Link-uri create de la sine – Aceste link-uri sunt create cu actiune din partea ta, de obicei folosind tactici spammy. De exemplu, atunci cand puneti link-ul site-ului in diferite comentarii, directoare web, forumuri, etc.

What is a quality backlink?

The quality of a link can be determined by several factors that Google takes into account when placing the “high-quality” crown on a backlink, such as a page relevance, page length, or anchor text. These quality backlinks travel from a website with high authority and trust to your site.

How long take to see results?
If the agency you work with is reliable and experienced then you can see good results in about 4-12 months when implemented with On-page SEO optimization. You have to keep in mind that each site is different and that the starting point will also be different.s.

Ce spun clientii nostrii despre noi

Name Surname

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Name Surname

Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Name Surname

Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy.

MENU
OMUBO DESIGN