Hai să socializăm!

Stretagia de brand

Transformă-ți brandul într-un activ puternic și memorabil

Serviciile noastre de strategie de brand sunt concepute pentru a te ajuta să-ți definești, să perfecționezi și să comunici valoarea unică a brandului tău. Colaborăm cu tine pentru a-ți înțelege obiectivele de business, publicul țintă și peisajul concurențial, apoi dezvoltăm o strategie de brand cuprinzătoare care să se alinieze cu viziunea ta și să te pregătească pentru succes.
Brand
Strategy
Brand
Identity

Echipa noastră de strategi de brand cu experiență te va ajuta să îți clarifici mesajele, poziționarea și elementele cheie de diferențiere și să creezi o foaie de parcurs pentru implementarea strategiei de brand. Fie că dorești să-ți schimbi brandul, să-ți reîmprospătezi brandul existent sau să lansezi un nou brand, avem expertiza și instrumentele necesare pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

“Un brand nu este un produs, o promisiune sau un sentiment. Este suma tuturor experiențelor pe care le ai față de o companie.”

perfy om

Facem munca în locul tău

Ce este strategia de brand?

Strategia de brand este un plan destinat dezvoltării și gestionării unui brand în vederea atingerii unor obiective specifice. Aceasta implică alinierea brandului la misiunea și valorile companiei și dezvoltarea unei identități de brand unice și diferențiate care să rezoneze cu clienții țintă. O strategie de brand implică, de asemenea, definirea modului în care brandul va fi comunicat și livrat clienților, precum și a modului în care acesta va fi perceput pe piață. Scopul strategiei de brand este de a crea un brand puternic și consecvent, recunoscut și de încredere de către clienți și care să diferențieze afacerea de concurenții săi.

Procesul strategiei de brand?

Procesul de strategiei de brand constă dintr-o serie de pași pe care companiile îi parcurg pentru a-și defini și stabili brandul.
Definirea Brandului
Cercetare de Piață
Arhitectura Brandului
Mesajele de Brand
Identitatea Vizuală
Implementarea Brandului
Gestionarea Brandului

01.

Definirea brandului

Această etapă implică identificarea valorilor de bază, a personalității și a poziționării mărcii.
Identificarea publicului țintă
Definirea valorilor de bază și a personalității brandului
Determinarea poziției unice de valoare a brandului în piață
Definire Brand
Creează brandul

Transformă-ți afacerea cu serviciile noastre complete de branding

Ești pregătit să îți duci afacerea la următorul nivel? Serviciile noastre de branding te pot ajuta să creezi un brand puternic și coerent, care să rezoneze cu publicul tău țintă și să te diferențieze de concurenți. De la studii de piață și dezvoltarea strategiei de brand până la crearea de logo-uri și gestionarea continuă a brandului, oferim o gamă completă de servicii care să te ajute să construiești un brand de succes. Nu lăsa să treacă pe lângă tine această oportunitate – contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe și pentru a începe călătoria.
google search console omubo design bucuresti

Dezlănțuie întregul potențialul al brandului cu ajutorul strategiei de brand

O strategie de brand solidă este esențială pentru a valorifica la maximum eforturile de marketing. Aceasta ajută la asigurarea faptului că mesajul brandului tău este livrat în mod consecvent în toate punctele de contact și rezonează cu publicul tău țintă. Fără o strategie de brand solidă, eforturile de marketing pot fi lipsite de consistență și nu vor reuși să îți diferențieze în mod eficient brandul de competitori. Investind într-o strategie de brand, îți poți defini mai clar poziționarea și mesajele de brand, poți stabili un set clar de orientări de brand și poți crea o bază pentru toate inițiativele tale de marketing.
Brand Management
Îți facem brandul să strălucească

Ce spun clienții despre noi

“Am angajat Omubo Design pentru a ne ajuta să ne redenumim afacerea și nu am putea fi mai mulțumiți de rezultate. Echipa a fost profesionistă, creativă și a avut cu adevărat timp să ne înțeleagă obiectivele și publicul țintă. Noul brand pe care l-au dezvoltat pentru noi a contribuit la creșterea credibilității și a loialității clienților noștri. Recomand cu căldură Omubo Design oricărei afaceri care dorește să își reîmprospăteze sau să își stabilească identitatea de brand.”
Arată mai mult +
Răzvan A.
Quad Still Paint
“În calitate de proprietar de mică afacere, am fost copleșit de gândul de a face un rebranding. Dar echipa de la Omubo Design a făcut ca procesul să fie atât de ușor și fără stres. Mi-au ascultat viziunea și m-au ajutat să o aduc la viață cu un nou logo, site web și materiale de marketing. Am primit atât de multe complimente pentru noul meu brand și am observat deja o creștere a vânzărilor. Vă mulțumesc,”
Arată mai mult +
Octavian B.
Firext
“Aveam nevoie de o rebranding complet iar Omubo Design ne-a livrat exact ceea ce aveam nevoie. Echipa a fost capabilă să preia ideile noastre și să le transforme într-un brand coerent și profesionist care să ne reprezinte cu adevărat afacerea. Am primit numeroase complimente cu privire la noul nostru aspect și am observat o creștere semnificativă a implicării clienților. Vă mulțumim, Omubo Design!”
Arată mai mult +
Anca P.
La Terre
“Recomand cu căldură Omubo Design pentru serviciile lor de branding. De la început până la sfârșit, echipa a fost profesionistă, creativă și receptivă. Ne-au ascultat nevoile și au dezvoltat un brand care reflectă perfect valorile și misiunea afacerii noastre. Noul brand ne-a ajutat să ieșim în evidență pe o piață aglomerată și am observat o creștere semnificativă a loialității clienților. Vă mulțumim, Omubo Design!
Arată mai mult +
Radu O.
Ram Multi Invest
“Colaborarea cu Omubo Design pentru reîmprospătarea brandului nostru a fost o experiență extraordinară. Echipa a fost capabilă să ia ideile noastre și să le transforme într-un brand coerent și modern, care ne reprezintă cu adevărat afacerea. Am primit atât de multe complimente pentru noul nostru aspect și am observat deja o creștere a vânzărilor. Vă mulțumim, Omubo Design pentru că ne-ați ajutat să ne ducem afacerea la următorul nivel!”
Arată mai mult +
Ionuț
Deluxe Massage

FAQ

Întrebări frecvente Strategie de brand

În cele din urmă, știm că nu aveți nevoie de un logo frumos pentru a obține rezultate, orice designer competent poate face acest lucru. Pentru noi, totul începe și se termină cu povestea brand-ului tău. O poveste convingătoare și o poziționare strategică reprezintă fundamentul grandorii – și al unor rezultate de succes în afaceri. Un brand mai puternic, un ROI mai puternic. Această ecuație simplă conduce toată gândirea și creativitatea noastră.

Ce este strategia de brand și de ce este importantă?

Strategia de brand este planul pe termen lung pentru dezvoltarea și gestionarea unui brand. Aceasta include identificarea publicului țintă, determinarea poziționării mărcii pe piață și dezvoltarea unei valori unice. Strategia de brand este importantă deoarece ajută o companie să se diferențieze de concurenți și să stabilească un mesaj și o imagine clară și coerentă în mintea consumatorilor.

Cum se măsoară eficiența unei strategii de brand?

Există o varietate de modalități de a măsura eficacitatea unei strategii de brand, cum ar fi urmărirea indicatorilor cheie de performanță (KPI), a notorietății brandului, a loialității clienților și a vânzărilor. Alte metode includ sondaje în rândul clienților, grupuri de discuții și studii de piață.

Poate fi dezvoltată o strategie de brand pentru o afacere mică sau un startup?

Da, o strategie de brand poate fi elaborată pentru orice tip de afacere, inclusiv pentru companii mici și start-up-uri. De fapt, dezvoltarea unei strategii de brand puternice este deosebit de importantă pentru afacerile mici și startup-uri, deoarece le poate ajuta să își stabilească o identitate clară și să se diferențieze pe o piață aglomerată.

Cât de des ar trebui revizuită și actualizată o strategie de brand?

În general, este o idee bună să se revizuiască și, eventual, să se actualizeze o strategie de brand cel puțin o dată pe an sau mai frecvent dacă afacerea suferă schimbări sau modificări semnificative pe piață. Acest lucru asigură faptul că mesajele și poziționarea brandului rămân relevante și eficiente.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.