fbpx

strategia de brand

despre strategia de brand

Cu totii iubim brandurile autentice si le cautam ori de cate ori dorim servicii sau produse de calitate. Cu toate astea, piata a devenit foarte selectiva, iar brand-urile sunt mai multe ca niciodata. Era digitala a schimbat modul in care spunem povestea brandului. Inovatiile din domeniul socializarii dau companiilor oportunitatea de a-si spune povestea. Dar acestea pot fi auzite in tot acest zgomot? Pentru a fi un brand de succes, fiecare companie trebuie sa aiba o legatura foarte stransa cu publicul tinta si sa le inteleaga dorintele si nevoile.

Din acest motiv, la Omubo Design, atunci cand stabilim o strategie de brand, punem accentul pe claritate, pe conexiunea cu publicul si o personalitate bogata a marcii. Cu experienta bogata in strategia de brand, Omubo Design ofera unei companii toate resursele necesare pentru a-si regandi brandul si a improspata identitatea sau chiar pentru a se face remarcata.

Procesul strategie de brand

Printr-o strategie de brand potrivita vei putea sa spui lucrurile potrivite care vor avea ca scop crearea de relatii pe termen lung cu clientii tai. 

Brand-ul este practic relatia pe care tu clientul tau o are cu compania ta. Acesta relatia este si va fi mereu bazata pe incredere, sentimente si experiente. Toate brandurile mari creeaza sentimente care permit clientilor sa obtina mult mai mult decat o simpla tranzactie, astfel ei continua sa revina. 

branding services bucharest omubo design

Obiectivele Companiei

Pentru a obtine rezultatele dorite, trebuie sa cunoastem prioritatile si obiectivele companiei, astfel incat echipa care va lucra la strategie, sa poata adauga repere pentru definirea identitatii de brand. Fara aceste informatii de la client, e ca si cum ai picta o poza dupa o alta poza. Emotia va lipsi.

Cercetare de Piata

O analiza temeinica a publicului tinta este un element extrem de importanta in procesul de branding, deoarece doar asa putem obtine informatii pretioase despre nevoile, motivatiile si provocarile pe care le aduce. Pe masura ce vom intelege mai bine clientii, vom putea adapta mesajul transmis de companie. Cercetarea de piata ajuta brandul sa faca o impresie buna in fata potentialilor clienti si sa le castige increderea

Mesajul Brandului

Mesajul transmis de brandul tau trebuie sa fie unul de impact, sa contina esenta brandului si beneficiile pe care acesta le aduce clientilor. Povestea brandului trebuie sa atraga atentia si sa provoace emotie. Astfel, vom crea un slogan adaptat companiei. Scopul acestuia este sa vanda serviciile si produsele tale. Acesta le spune clientilor de ce ar trebui sa cumpere produsele tale, de ce ar trebui sa aleaga serviciile tale, etc.

Analiza Companiei

Vom analiza bine competitorii pentru a le afla punctele florte si punctele slabe. Astfel, vom profita de oportunitatile si factorii cheie pentru pozitionarea eficienta a afacerii tale. In afara de concurentii tai directi, vom analiza si alte industrii, pentru inspiratie. Dupa ce analizam competitia, continuam cu o cercetare de piata.

Vocea Brandului

Te adresezi asa cum ar trebui publicului tinta? Mesajul tau este usor de inteles? Cu totii cautam branduri bune care isi spun povestea cu voce clara si ton adecvat. Orice brand transmite masajul intr-un mod unic si asa ar trebui sa faca si un brand care vrea sa castige o piata. Echipa Omubo Design te ajuta sa definesti aceasta voce – sa-i definesti stilul, personalitatea, precum si punctul de vedere. Te vom invata cum sa schimbi tonul vocii in functie de publicul tinta si care este tipul de mesaj pe care trebuie sa il livrezi.

Calatoria Consumatorului

Trebuie sa intelegem mai bine drumul pe care il face clientul de la cunoasterea afacerii tale pana la achizitionarea unui produs sau serviciu. Urmarirea acestei calatorii te va ajuta la crearea de continut de calitate pentru fiecare etapa din procesul decizional. Toate serviciile de branding sunt esentiale pentru a dezvolta un brand de durata care sa ofere viziune si calitate.

9 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SA NE ALEGI PE NOI

De ce suntem diferiti?

La Omubo Design, stim ca dezvoltarea unui brand puternic are nevoie de un “master” plan. De aceea, pentru a dezvolta o strategie de brand ne punem in locul clientului pentru a-i descoperi adevarate nevoi si dorinte. Astfel, cream concepte noi si strategii solide (tinand cont de piata si clientul final) care vor avea puterea de a schimba comportamente, influenta decizii si de a pune clientii nostrii in fata competitorilor sai.

Avem experienta

In ultimii 10 ani am ajutat companii mari sau mici sa-si construiasca strategiile de branding.

Profesionalism

Intelegem nevoile clientilor nostri si ne adaptam rapid pentru a crea branduri de success.

Perspectiva noastra

Oferim clientilor cele mai bune solutii pentru a avea success intr-o piata atat de aglomerata.

Modul de lucru

Strategiile noatre sunt simplu de inteles, personalizate in functie de nisa. Folosim variate metode inteligente de a rezolva problemele clientilor nostri.

Ideile noastre

Ideile nostre sunt intotdeauna alese cu grija, creative, urmaresc strategia si intotdeauna sunt orientate catre brand.

Pasiunea

Punem pasiune si ne implicam personal in fiecare proiect, fie el mare sau mic. Rezolvam toate provocarile clientilor nostri si ii ajutam sa creasca cifra de afaceri.

Viteza cu care lucram

Lucram rapid si eficient pentru a rezolva provocarile mari ale oricarui brand.

Echipa noastra

Suntem o echipa mica de profesionisti care lucreaza eficient pentru a crea branduri de success.

Conducerea

Ne ofera sprijin atunci cand avem nevoie, cunostinte si indicatii pentru a lua cea mai buna decizie pentru clientii nostri.

Branding Benefits

Încredere & Consecvență

Un aspect important al brandingului este construirea de experiențe remarcabile pentru clientii tai. Consistența în va oferi o poveste bună și o viziune cu care clientul tău rezonează iar astfel, brandul tau va fi remarcat, usor de tinut minte, vanzarile vor creste iar fiecare client nou iti va recomanda brandul altora.

Avantaj Strategic

Strategia de brand este fundamentul a ceea ce faci în continuare și, dacă acest lucru este bine gândit de la început, iti va ajuta afacerea să se poziționeze strategic și să-și articuleze clar diferența față de concurență.

Loialitatea Clientilor

O identitate de brand transmite mult mai ușor valorile afacerii tale și te ajută să creezi o conexiune emoțională cu clienții. Astfel, generezi mult mai ușor încredere și o relație pe termen lung cu publicul țintă, ceea ce va conduce la o mai mare loialitate a clienților pentru brandul tău.

Brand Aging

Un parteneriat cu Omubo Design poate însemna o extindere a echipei tale actuale, ceea ce înseamnă mai multe resurse pentru identificarea bunelor practici și tehnologii. Te putem sfătui cu privire la strategiile de atragere de clienți noi, tendințe și inovații în domeniul brandingului, toate având ca scop dezvoltarea afacerii tale.

MENU
OMUBO DESIGN