...
Poziționare brand

Poziționarea brandului nu este doar pentru yoghini. Noi te vom ajuta să-ți găsești ZEn-ul interior în afaceri.

La sfârșitul zilei, poziționarea brandului înseamnă să-ți găsești centrul și să rămâi ancorat în identitatea afacerii tale. Te vom ajuta să navighezi în peisajul în continuă schimbare al marketingului și al publicității, oferindu-ți instrumentele de care ai nevoie pentru a rămâne ancorat în obiectivele tale de afaceri. Așadar, respiră adânc, întinde-ți covorașul metaforic de yoga și lasă-ne să te ajutăm să atingi o stare de iluminare a poziționării mărcii. Namaste.
Brand
Strategy
Brand
Identity

La Omubo Design, suntem ca un GPS pentru brandul tău. Cu excepția faptului că, în loc să-ți dăm indicații pas cu pas, te ajutăm să navighezi pe drumurile sinuoase ale poziționării brandului. Echipa noastră de experți te va ghida la fiecare pas, de la găsirea vocii unice a afacerii tale până la plantarea steagului tău în peisajul concurențial. Așadar, relaxează-te și lasă-ne să te ajutăm să iei volanul. Promitem să nu vă ducem pe nicio stradă fără ieșire (cu excepția cazului în care este una metaforică care duce la succes).

“Poziționarea brandului este arta de a ieși în evidență prin faptul că ești diferit. Este vorba despre a fi autentic, relevant și memorabil în mintea clienților tăi.”

servicii branding strategie identitate

GOOGLE SE SCHIMBĂ ȘI LA FEL ȘI NOI

Ce este poziționarea de brand?

Poziționarea brandului este procesul de creare a unei imagini unice și diferențiate a unui brand în mintea publicului țintă. Aceasta implică identificarea și comunicarea principalelor beneficii și atribute ale brandului într-un mod care să îl diferențieze de concurenți și să rezoneze cu consumatorii.

Poziționarea eficientă a brandului ajută la stabilirea unei propuneri de valoare clare și convingătoare, facilitând înțelegerea de către clienți a ceea ce reprezintă un brand și a motivelor pentru care ar trebui să îl aleagă în detrimentul altora de pe piață. Este un aspect esențial al oricărei strategii de branding și poate fi un factor cheie al succesului pe termen lung și al avantajului competitiv pentru companii.

Arată mai mult +

GOOGLE SE SCHIMBĂ ȘI LA FEL ȘI NOI

De ce Poziționarea de brand este importantă?

Poziționarea brandului este importantă, deoarece ajută companiile să se diferențieze de concurenții lor în mintea publicului țintă. Prin poziționarea brand-ului lor într-un mod unic și semnificativ, companiile pot crea o identitate distinctă, care rezonează cu clienții lor și le creează încredere și loialitate în timp.

O poziționare eficientă a brand-ului poate ajuta, de asemenea, companiile să stabilească o propunere de valoare clară și convingătoare, ceea ce poate facilita atragerea de noi clienți și păstrarea celor existenți. De asemenea, poate ajuta să rămână relevante și să fie în centrul atenției pe o piață din ce în ce mai aglomerată și mai competitivă.

Pe scurt, poziționarea brandului este importantă deoarece permite companiilor să definească și să comunice cine sunt, ce reprezintă și de ce sunt importante pentru publicul lor țintă. În acest fel, ele pot stabili o relație puternică și durabilă cu clienții lor, care poate contribui la creșterea și succesul pe termen lung.

Arată mai mult +
Pozitionare brand chart
Brand

Procesul poziționării de brand?

Procesul de poziționare a brandului este un efort continuu, deoarece brandurile trebuie să monitorizeze în permanență piața și să își ajusteze poziționarea pentru a menține un avantaj competitiv și pentru a se adapta la evoluția preferințelor consumatorilor. Procesul de poziționare a brandului implică mai multe etape, printre care:
Definirea publicului țintă
Analiza concurenței
Identificarea atributelor
Declarație poziționare brand
Testare și perfecționare
Implementare

01.

Definirea publicului țintă

Identificarea clientului ideal pe care marca încearcă să îl atingă, inclusiv datele demografice, psihografice și comportamentul acestuia.
Date demografice: Vârsta, sexul, venitul, nivelul de educație etc.
Date psihografice: Personalitate, valori, atitudini, stiluri de viață etc.
Definire Brand
Îți facem brandul să strălucească

Transformă-ți afacerea cu serviciile noastre complete de branding

Ești gata să îți promovezi afacerea? Serviciile noastre de branding creează un brand distinctiv, coerent, care rezonează cu publicul tău și se distinge de concurenți. Oferim servicii complete, de la cercetarea de piață până la gestionarea brandului. Contactați-ne astăzi pentru a porni în această călătorie de branding.
google search console omubo design bucuresti

GOOGLE SE SCHIMBĂ ȘI LA FEL ȘI NOI

Dezlănțuie întregul potențialul al brandului cu ajutorul poziționări de brand

Ai simțit vreodată că brandul tău este ca un animal în cușcă, prins în capcană și incapabil să își atingă potențialul maxim? Ei bine, este timpul să eliberezi această fiară prin poziționarea brandului! Definind atributele unice ale brandului tău și comunicându-le eficient publicului țintă, poți debloca întregul potențial al brandului tău și îl poți lăsa să se dezlănțuie. Doar asigură-te că îl ții în lesă atunci când începe să devină prea zgomotos!
moku brand positioning strategy
Îți facem brandul să strălucească

Ce spun clienții despre noi

“Am angajat Omubo Design pentru a ne ajuta să ne redenumim afacerea și nu am putea fi mai mulțumiți de rezultate. Echipa a fost profesionistă, creativă și a avut cu adevărat timp să ne înțeleagă obiectivele și publicul țintă. Noul brand pe care l-au dezvoltat pentru noi a contribuit la creșterea credibilității și a loialității clienților noștri. Recomand cu căldură Omubo Design oricărei afaceri care dorește să își reîmprospăteze sau să își stabilească identitatea de brand.”
Arată mai mult +
Răzvan A.
Quad Still Paint
“În calitate de proprietar de mică afacere, am fost copleșit de gândul de a face un rebranding. Dar echipa de la Omubo Design a făcut ca procesul să fie atât de ușor și fără stres. Mi-au ascultat viziunea și m-au ajutat să o aduc la viață cu un nou logo, site web și materiale de marketing. Am primit atât de multe complimente pentru noul meu brand și am observat deja o creștere a vânzărilor. Vă mulțumesc,”
Arată mai mult +
Octavian B.
Firext
“Aveam nevoie de o rebranding complet iar Omubo Design ne-a livrat exact ceea ce aveam nevoie. Echipa a fost capabilă să preia ideile noastre și să le transforme într-un brand coerent și profesionist care să ne reprezinte cu adevărat afacerea. Am primit numeroase complimente cu privire la noul nostru aspect și am observat o creștere semnificativă a implicării clienților. Vă mulțumim, Omubo Design!”
Arată mai mult +
Anca P.
La Terre
“Recomand cu căldură Omubo Design pentru serviciile lor de branding. De la început până la sfârșit, echipa a fost profesionistă, creativă și receptivă. Ne-au ascultat nevoile și au dezvoltat un brand care reflectă perfect valorile și misiunea afacerii noastre. Noul brand ne-a ajutat să ieșim în evidență pe o piață aglomerată și am observat o creștere semnificativă a loialității clienților. Vă mulțumim, Omubo Design!
Arată mai mult +
Radu O.
Ram Multi Invest
“Colaborarea cu Omubo Design pentru reîmprospătarea brandului nostru a fost o experiență extraordinară. Echipa a fost capabilă să ia ideile noastre și să le transforme într-un brand coerent și modern, care ne reprezintă cu adevărat afacerea. Am primit atât de multe complimente pentru noul nostru aspect și am observat deja o creștere a vânzărilor. Vă mulțumim, Omubo Design pentru că ne-ați ajutat să ne ducem afacerea la următorul nivel!”
Arată mai mult +
Ionuț
Deluxe Massage

FAQ

Întrebări frecvente poziționare brand

În cele din urmă, știm că nu aveți nevoie de un logo frumos pentru a obține rezultate, orice designer competent poate face acest lucru. Pentru noi, totul începe și se termină cu povestea brand-ului tău. O poveste convingătoare și o poziționare strategică reprezintă fundamentul grandorii – și al unor rezultate de succes în afaceri. Un brand mai puternic, un ROI mai puternic. Această ecuație simplă conduce toată gândirea și creativitatea noastră.

Cum ajută poziționarea brandului brandul meu?

Poziționarea brandului vă ajută brandul să se evidențieze pe o piață aglomerată, diferențiindu-l de concurență și stabilind o propunere de valoare clară și convingătoare.

Cum se determină poziționarea corectă a brandului meu?

Utilizăm o varietate de tehnici de cercetare și analiză pentru a determina poziționarea corectă a brandului tău, inclusiv studii de piață, analize ale concurenței și informații despre clienți.

Cât durează procesul de poziționare a brandului?

Durata procesului de poziționare a brandului poate varia în funcție de complexitatea brandului tău și de amploarea proiectului. Cu toate acestea, de obicei, ne propunem să finalizăm procesul în termen de 6-8 săptămâni.

Pot să îmi schimb poziționarea brandului în viitor?

Da, poziționarea brandului nu este un eveniment punctual, ci un proces continuu. Pe măsură ce brandul tău evoluează și piața se schimbă, este posibil să fie nevoie să ajustezi poziționarea ta pentru a rămâne relevant și competitiv.

Poziționarea brandului poate funcționa pentru orice tip de brand?

Da, poziționarea brandului poate funcționa pentru orice tip de brand, indiferent de industrie sau dimensiune. Cheia este să identificați atributele unice ale brandului tău și să le comunici eficient publicului tău țintă.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.