fbpx

marketing digital

Despre marketing digital

Promovarea online include orice modalitate de marketing care se bazeaza pe internet sau dispozitive electronice. Astazi, companiile de success profita de avantajele promovarii pe canalele digitale – cum sunt retelele de socializare, motoarele de cautare, email sau diferite site-uri – pentru a comunica si a intra in legatura cu clientii potentiali.

Marketingul online utilizeaza numeroase canale digitale si tactici pentru a intra in legatura si pentru a comunica cu clientii atunci cand acestia petrec timp online. De la promovarea online a brandului, la promovarea site-ului, exista numeroase optiuni care vin sub forma promovarii online. Unele dintre aceste optiuni includ email marketing, cataloage online sau reclame online.

Servicii Marketing Digital

Lorem ipsum dolor sit amet, con sectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros.

Nullam malesuada erat ut turpis. Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci.

Search Engine Optimization (SEO)

Omubo Design ofera strategii SEO care cresc traficul, vazarile si conecteaza compania sau brandul cu oamenii care sunt interesati de produsele sau serviciile oferite. In calitate de partener pe termen lung, ne straduim sa imbunatatim calitatea, sa examinam campaniile tale in fiecare luna pentru a oferi brandului tau autoritatea pe care o merita.

Social Media Marketing

Marketingul este cel mai bun mod de a intra in legatura cu oamenii importanti pentru afacerea ta si de a comunica cu publicul tinta. Pentru a obtine un angajament ridicat, e recomadat ca afacerea ta sa fie intotdeauna conectata la publicul tinta si sa ofere contitut de calitate pe toate retelele de socalizare importante.

Continut de promovare

Inainte de promova continutul, vrem sa intelegem care este piata careia te adresezi, care sunt cele mai mari provocari pe care le aduce si cum putem sa livram continutul care sa rezolve aceste probleme. Pentru a fi siguri ca ne vom conecta cu utilizatorii interesati de serviciile tale, trebuie sa ne asiguram ca avem continut de calitate, optimizat pentru motoarele de cautare si avem o strategie pentru distributia acestuia.

Email Marketing

Scopul unei campanii de email marketing este constientizarea brandului si fidelizarea clientii existenti. Utilizatorii tai vor primi doar informatii relevante pentru ca ne vom asigura ca in continutul email-ului vom introduce doar informatii utile, folosind un design strategic pentru a obtine un mesaj puternic cu o poveste frumoasa.

Beneficii Marketing Digital

Rata mare de conversie

Te ajuta sa obtii clienti noi si sa fidelizezi clientii existenti. Promovarea online iti permite sa te adresezi publicului tinta, iar clientii vor afla mai multe despre afacerea ta si acest lucru iti va aduce o rata de conversie ridicata.

Rentabilitate

Daca o strategie de promovare a site-ului este gandita corect, atunci rezultatele si avantajele aduse de aceasta se vor vedea imediat. In campaniile noastre de promovare folosim avantajele PPC (pay per click), SEO, SMM si a continutului de marketing.

Cresterea reputatiei de brand

Promovarea online nu inseamna doar promovarea unor produse sau servicii. Inseamna si castigarea increderii potentialilor clienti si crearea unei autoritati a brandului. Daca modul de comunicare cu publicul tinta este unul solid, acest lucru te va ajuta sa creezi un impact pozitiv asupra brandului.

Rentabilitatea investitiei ROI

ROI (Return on Investment) ESTE rentabilitatea investitiei. Retelele de socializare si reclamele pe alte site-uri sunt modalitati bune de a atrage atentia clientilor.

MENU
OMUBO DESIGN