...
Servicii marketing

Stabilește-ți cele mai ambițioase obiective de marketing digital.

Te vom ajuta să le atingi.

Descoperiți potențialul marketingului digital, promovându-ți și îmbunătățindu-ți afacerea.
Group 19 2

NOI NU SUNTEM VÂNZĂTORI.

Suntem consultanți, strategi și parteneri.

solutii marketing digital

marketing digital

Oferim soluții de marketing digital menite să rezolve cele mai dificile provocări ale marketingului online.

Marketingul online utilizeaza numeroase canale digitale si tactici pentru a intra in legatura si pentru a comunica cu clientii atunci cand acestia petrec timp online. De la promovarea online a brandului, la promovarea site-ului, exista numeroase optiuni care vin sub forma promovarii online. Unele dintre aceste optiuni includ email marketing, cataloage online sau reclame online.
Promovarea online include orice modalitate de marketing care se bazeaza pe internet sau dispozitive electronice. Astazi, companiile de success profita de avantajele promovarii pe canalele digitale – cum sunt retelele de socializare, motoarele de cautare, email sau diferite site-uri – pentru a comunica si a intra in legatura cu clientii potentiali.
Arată mai mult +
Îți facem brandul să strălucească

Servicii marketing online

Pentru a realiza cele menționate mai sus, ai nevoie de două lucruri: site de o calitate și dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente.

Optimizare SEO

Google Ads

Facebook Ads

Instagram Ads

Linkedin Ads

Email Marketing

Link Building

Copyright

Îți facem brandul să strălucească

Beneficiile marketingului

Marketingul digital este important pentru că permite companiilor să ajungă la clienții lor și să se implice online. În lumea digitală de astăzi, oamenii petrec mult timp pe internet, iar marketingul digital permite companiilor să ajungă la ei într-un mod foarte eficient.
Câteva motive specifice pentru care marketingul digital este important includ:

Creșterea vizibilității

Marketingul digital poate ajuta afacerile să își sporească vizibilitatea online, facilitând astfel găsirea lor de către potențialii clienți. Acest lucru poate fi realizat prin tactici precum optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO), marketingul în rețelele sociale și publicitatea online.

Impact mare

Marketingul digital permite afacerilor să ajungă la un public mai larg decât metodele tradiționale de marketing. Acest lucru se datorează faptului că internetul are o rază de acțiune globală, iar campaniile de marketing digital pot fi direcționate către grupuri specifice de persoane, pe baza intereselor, comportamentelor și a altor factori ai acestora.

Engagement

Marketingul digital permite afacerilor să se conecteze cu clienții lor în timp real și la un nivel personal. Acest lucru se poate realiza prin tactici precum marketingul prin rețelele sociale, marketingul prin e-mail și chatbots, care permit întreprinderilor să interacționeze cu clienții și să le ofere experiențe personalizate.

Rate de conversie mai mari

Marketingul digital poate contribui la îmbunătățirea ratelor de conversie, facilitând găsirea, cunoașterea și achiziționarea de produse sau servicii de către potențialii clienți. Acest lucru poate fi realizat prin tactici precum reclamele de retarghetare, care arată reclame persoanelor care au vizitat anterior site-ul web al unei afaceri, și recomandările personalizate de produse, care pot contribui la creșterea vânzărilor.

Managementul recenziilor

Acest serviciu implică gestionarea recenziilor online ale unei afaceri, care pot avea un impact semnificativ asupra SEO local. Acest lucru poate include monitorizarea și răspunsul la recenzii, precum și încurajarea clienților să lase recenzii pozitive.

Rentabilitate

Unul dintre cele mai mari beneficii ale marketingului online este faptul că este rentabil. Marketingul digital te ajută să economisești bani și să obții mai multe lead-uri. Daca o strategie de promovare a site-ului este gândită corect, atunci rezultatele si avantajele aduse de aceasta se vor vedea imediat. In campaniile noastre de promovare folosim avantajele PPC (pay per click), SEO, SMM si a conținutului de marketing.
Realizarea unor campanii digitale orientate spre rezultate necesită o analiză amănunțită, o cercetare aprofundată a competitorilor și elaborarea unei strategii. Este nevoie de timp pentru a înțelege o tendință și a o implementa pentru rezultate mai bune. Dar, termenele limită sunt importante. Suntem norocoși să ne îndeplinim obiectivul și să implementăm campaniile digitale rapid și eficient, deoarece avem alături de noi o echipă excelentă, în care fiecare își îndeplinește responsabil sarcinile în timpul stipulat.
Dragoș Andrei
Director General
De ce să ne alegi ca parteneri

CREĂM O RELAȚIE MAI PROFUNDĂ ȘI MAI INTERACTIVĂ CU BRANDUL TĂU

Sunt o groază de motive pentru care trebuie să ne alegi ca parteneri în online, dar cred ca cel mai important este ca îți ascultăm vocea, mesajul și ceea ce te motivează. Îți cercetăm publicul, aflăm cum gândește și identificăm lacunele din abordarea concurenților tăi. Apoi, facem legătura între ele. Facem legătura. Și nu ne oprim niciodată până când mesajul tău nu este auzit.
Bazându-ne analiza unor date statistice, dar și pe testele efectuate de-a lungul timpului în agenție, am dezvoltat o metodă internă SMART care să ne ajute să dezvoltăm strategii de maketing personalizate pentru clienții noștri.
Economisiți timp, bani și resurse
Construim reputația brandului tău pe toate canalele online
Obțineți un ROI mai mare
Îmbunătățim rata de conversie
Valorificăm direcționare precisă a audienței
Obținem un rank-ing mai bun în Google
Creștem număr de vizite pe site
clutch 1000
clutch dm
goodfirms seo
influencer 10
clutch seo
local company 10
manifest
influencer 10
seo local promo world
influencer 10
local company 10
Vezi toate premiile și mențiunile noastre

Agenție web design București

Întrebări frecvente marketing digital

Vom călători dincole de “tărâmul” marketing-ului digital și vom transforma ideile tale marețe în realitate prin dezvoltarea și proiectarea produselor tale înainte de a ajunge la publicul tău țintă. Cum vom face asta? Prin mesaje puternice care să-ți asigure succesul în online.

Ce este marketing-ul digital

Marketingul digital cuprinde toate aspectele și activitățile de marketing ale unei companii, afaceri sau mărci pe canalele digitale. Strategiile și tacticile de marketing digital sunt elaborate pentru a viza audiențe online specifice pe o varietate de dispozitive conectate la internet.
Marketingul digital include optimizarea SEO pentru motoarele de căutare (de genul Google și Bing), vizibilitatea și interacțiunea pe platformele de social media, comunicările de marketing prin e-mail, proiectarea și dezvoltarea de site-uri web și aplicații mobile pentru a se conecta și a se implica cu prospecții și clienții.

Afacerea mea ar putea beneficia de servicii de marketing digital?

Afacerea mea ar putea beneficia de servicii de marketing digital? Fiecare brand trebuie să aibă o reprezentare online a afacerii. Cu toate acestea, amprenta ta digitală nu va avea niciun impact dacă nu o comercializezi cu succes. Fiecare afacere va beneficia de o strategie de marketing digital continuă și cuprinzătoare și de sprijinul unei echipe de experți în marketing.

Este marketingul digital eficient din punct de vedere al costurilor?

Marketingul digital este eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece îți poți transmite mesajul direct în fața publicului tău ideal. Gândește-te că marketingul tradițional aruncă o plasă largă asupra publicului larg. În schimb, marketingul digital are o abordare orientată și implică consumatorul cu mesajul potrivit la momentul potrivit. Îți poți măsura destul de ușor eforturile de marketing digital și costurile implicate și ai posibilitatea de a atenua cheltuielile inutile.

Cum identifici o companie de marketing digital de succes?

Căutați o agenție care își face timp pentru a vă evalua nevoile actuale și viitoare de marketing. O agenție de marketing digital care merită nu va promite rezultate imediate, deoarece strategiile digitale au nevoie de timp pentru a da rezultate. Dar se va mândri cu o echipă de experți capabili să identifice nevoile și lacunele din strategia actuală. Mai mult, aceștia vor lucra cu tine pentru a stabili rezultatele, se vor alinia la obiectivele tale și îți vor oferi rapoarte coerente și transparente. Fiți prudenți cu privire la companiile care oferă o soluție rapidă.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.