fbpx

Campanii Google adwords

Angajați -ne pentru a va reduce costurile și pentru a va crește numărul de clienți , trafic și pentru a crește conversia pe site prin campanii Google Adwords bine optimizate.

Prin fiecare campanie construită , încercăm să generăm cele mai bune rezultate pentru clienții noștrii . Astfel, construim campanii Google Adwords inteligente și bine optimizate cu o echipa de oameni talentați care îți vor pune bani în buzunar rapid prin strategii de publicitate direcționate către publicul țintă.

 

campanii google adwords omubo design

Atragi clienții potriviți la prețul corect prin Campanii Google Ads personalizate.

Acum puteți ajunge la clienții potriviți rapid prin campanii Google Adwords optimizate pentru succesul tău la un preț imbatabil.

Să stabilim un lucru. Google Adwords are un succes masiv, deoarece funcționeaza. O campanie Pay Per Click îți poate transformă complet afacerea dacă este făcută cum trebuie. Pentru a crea o campanie Google AdWords performanță este nevoie de cunoștințe experte și de o startegie orientată către rezultate, trucurile și analizele Google.

Agenția noastră dispune atât de cunoștințele necesare pentru ați transformă afacera într -o fabrică de bani dar va poate pune la dispoziție și o echipa forrmidabila. Binențeles , dispunem și de instrumentele necesare ( multe dintre ele create în -house) pentru a te ajută să ai acces la date într -un mod facil și transparent.

attract new customers google adwords
anunt platit adwords omubo

Ce este o campanie Google Ads?

Google AdWords este un serviciu de publicitate plătit oferit de Google unde un agent de publicitate plătește pentru că reclamă lui să ajungă la potențiali clienți care sunt gata să cumpere produse sau servicii online. Plătești pentru publicitate doar atunci când un utilizator da click pe reclamă ta iar acest proces se numește cost per click sau CPC și este determinat printr-o licitație (bid auction).

De exemplu dacă reclamă ta a ajuns la 10.000 de oameni dar dintre aceștia doar 500 au făcut click pe ea , atunci vei plăti doar pentru cele 500 de click- uri . Principala caracteristică care diferențiază publicitate tip AdWords sau Pay Per Click (PPC) este că impresiile nu sunt taxate. Asta înseamnă că publicitatea adwords poate aduce o contribuție semnificativă în a va face marca cunoscută fără costuri suplimentare.

Reclamă AdWords poate părea ușor de implementat și chiar așa și este atunci când vorbim de o competiție scăzută . Atunci când competiția este medie sau mare , o campaniile Google AdWords devin artă și știință , deoarece trebuie să obțineți cel mai mic cost achiziție și cea mai bună rate de conversie posibilă.

Serviciile noastre Google AdWords

Tu unde îți promovezi serviciile și produsele?

omubo design product filtering

Google Search Ads

Punem anunțul tău în fața persoanelor potrivite la momentul potrivit.

omubo design ecommerce customization

Google Display Ads

Îți promovăm anunțul afișat pe site-uri relevante, prin imagini și video ce atrag atenția.

omubo design related product

Google Shopping Ads

Îți arătăm produsele atunci când cineva le caută pe Google pentru ca tu să vinzi mai mult.

omubo design engagement

Remarketing Ads

Îți aducem înapoi clienții care ți-au vizitat site-ul prin campanii inteligente de remarketing

video marketing omubo

Youtube Ads

Îți promovăm afacerea și produsele pe cel de-al doilea motor de căutare din lume prin campanii bine gândite.

mobile google adwords 1

Mobile Marketing

Dezvoltăm campanii publicitare orientate către mobil, acolo unde se află  60% dintre potențialii tăi clienți.

Procesul nostru câștigător de implementare Google AdWords.

Suntem specialiști în ceea ce facem iar ani de experiență ne oferă avantajul de a genera rezultate excelente la un preț de campanie imbatabil.

Obține un avantaj nedrept în față competitorilor printr-un proces eficient de promovare

Nu contează dacă ai o afacere mică , medie sau ești o multinațională . Cu ajutorul serviciilor noastre de promovare prin Google AdWords oferim tuturor clienților rezultate tangibile în cel mai scurt timp prin strategii de marketing bine gândite ce au că scop creșterea PROFITULUI.

Nu ne concentrăm eforturile de promovare ale afaceri sau produselor tale pentru a crește traficul pe site , ci pentru a genera bani și a aduce brandul tău în față publicului tău țintă .

Vă prezentăm câteva avantaje în alegerea serviilor noastre de promovare prin Google AdWords.

Cercetare

Înainte de a începe optimizare contului tău de Google AdWords, echipa noastră va demara un proces de cercetare prin care vom află mai multe despre afacerea și clienții tăi . Astfel, vom învață mai multe despre afacerea ta și vom ști ce strategie trebuie să implementăm pentru campania ta.

Implementare rapidă

Odată ce strategia este decisă , expertul nostru în publicitate plătită va începe să o implementeze. Vom începe prin crearea unui cont , optimizarea lui pentru a raportare precisă , creăm textul reclamelor folosindu -ne de cuvintele tale cheie. Astfel creăm într -un mod creativ o copie publicitară de impact care va fi implementată eficient folosindu-ne de multe intrumente care ne va asigura un câștig pe mai multe fronturi.

Strategia

Construim o strategie de marketing pentru campania ta plătită Google AdWords și ne concentrăm atenția pe cuvintele cheie, paginile importante și performanță . În acesta etapă , dezvoltăm o strategie de a demara spre exemplu mai multe tipuri de campanii plătite pe mai multe platforme.

Management & Reporting

Fiecare cont de Google AdWords va avea un specialist în publicitate plătită , care va monitoriza performanță anunțurilor tale și va face ajustările necesare pentru a obține cele mai bune rezultate pentru afacerea ta . La final generăm rapoarte personalizate pentru clienții noștrii pentru a le arată performanță contului , de a-i ajută să tragă concluzii necesare și a discuta viitoarele strategii pentru campanii de promovare câștigătoare .

Cele mai bune practici Google AdWords

O bună structura a contului Google AdWords vă ajută să controlați unde vor apărea anunțurile , cum arată , când sunt difuzate și ce căutări le activează .
Printr-o organizarea corectă a contului o să aveți un control bun asupra funcționarii anunțurilor publicitare, iar atunci când acest cont nu este optimizat cum trebuie totul se poate transformă într -un dezastru.
Datorită experienței noastre și meticulozitatii cu care lucrăm , ne asigurăm că fiecare anunț este bine configurat și monitorizat.

Prin aceste tipuri de potrivire a cuvintelor cheie configurăm modul în care anunțurile tale vor fi afișate atunci în căutări . Opțiunile sunt:

 • Potrivire largă
 • Potrivire frază
 • Potrivire exactă
 • Modificator potrivire largă

Vă vom ajuta să identificați ce tipuri de potriviri sunt conforme cu campania ce urmează să o derulați.

Cuvintele cheie negative sunt grupuri de cuvinte care blochează traficul declanșat de cuvintele tale cheie. Poate te întrebi de ce ai dori să blochezi traficul.

Exemplu: Să presupunem că vindeți căști pentru telefoane mobile și licităm pentru ” căști telefoane mobile”. Acum când cineva va caută căști pentru telefoane anunțul dumneavoastră va apărea și poate fi luat în considerare de către client pentru achiziționarea lor. Dar dacă un utilizator caută în Google ” căști telefone mobile gratuite”, atunci anunțul ta va apărea fără cuvinte cheie negative.

Nu cred că va doriți că acel client să facă click pe anunțul tău , deoarece produsul tău nu este “gratuit”. Astfel noi ne vom asigura că anunțul tău nu va apărea în căutări atunci când cineva caută “căști telefoane mobile gratuite”.

În acest fel ne asigurăm ca bugetul tău este bine cheltuit.

Scorul de calitate determina relavanta și calitatea reclamei tale în funcție de cuvintele cheie și este calculat în funcție de 3 factori:

 • CTR (Click Through Rate) – este rata estimată de click pe link
 • Calitatea pagini unde utilizatorul final ajunge
 • Relevanța contentului (textului) de reclama în funcție de cuvintele cheie alese.

Scorul de calitate poate fi utilizat în determinarea costului pe clic sau CPC și poate avea un impact semnificativ asupra succesului anunțurilor tale.

Ținând cont de cele de mai sus , toate conturile clienților noștrii au implementate campanii de afișare , căutare și remarketing dedicate și optimizate și includ grupuri de anunțuri segmentate direcționate pentru o calitate bună .

 

 

Putem adaugă și folosi cu succes diferite extensii pentru a crește rată de click (CTR) precum și a crește scorul de calitate.

Atunci când aceste valori vor crește , CPC-ul va scade, însemnând că va scade și costul de achiziție . Asta este de dorit .

Vă prezentăm câteva extensii pentru reclame:

 • Extensii de apel
 • Extensii locație
 • Extensii preț
 • Extensii recenzii
 • Extensii sitelinks

 

Ce este inclus în fiecare campanie Google AdWords?

Iată ce conține pachetul de campanii Google AdWords și de ce aceste caracteristici fac diferența la nivel de rezultate în comparație cu ceea ce oferă competitorii noștrii ./p>

CARACTERISTICI  
ANALIZA COMPETITORI
Găsire concurenți locali care investesc în PPC cu o poziționare bună a reclamelor
Analiză termeni de căutare și volumele lunare
Crearea și stabilirea veniturilor și a obiectivelor
ANUNȚURI PERSONALIZATE
Cercetare cuvinte cheie și a modului în care potențiali clienți caută servicii sau produse
Creare ad copy pentru reclame imbatabile
Split-test reclame
Analiza concurenți cu privire la ad copy
Consultanță
Audit website
MONITORIZARE ȘI ANALIZA GOOGLE ADWORDS
Urmărire rate de click
Urmărire & Optimizare consturi per click
Urmărirea clienților, vânzărilor și apelurilor
Urmărire poziționare reclamă
Atribuire venituri la fiecare campanie plătită
MANAGEMENT CAMPANIE GOOGLE ADWORDS
Gestionare și modificarea ofertelor (bids) pentru fiecare campanie
Monitorizare rata de click și cost pe click
Monitorizare cuvinte cheie și ajustare oferte
Adăugare Cuvinte cheie negative
Îmbunătățire direcționări locale
Configurare & Strategie Remarketing
Optimizare pagini de destinație
Rapoarte lunare
Ai nevoie de mai multe informații? Sunați-ne: +40 758 730 183  

Realizari in anul 2019

Agenția noastră Google Adwords nu oferă doar rapoarte de audit profesionale, ci și soluții complete de publicitate plătită . Prin fiecare campanie reușim să obținem unprofit semnificativ pentru clienții noștrii iar în acest fel ne menținem clienții fericiți și mulțumiți pentru fiecare cent investit în promovare.

Ne facem clienții fericiți de fiecare dată

adwords logo big
N

Am redus costurile Cost Per Click pentru companiile din portofoliul nostru cu aprox. 65%

N

Creștere de 70% Cereri Formular de Contact

N

Am generat vînzări de peste 23 milioane euro

N

Ne-am extins serviile de Google AdWords la nivel european

N

Rata de click între 23-33%

N

Am îmbunătățit cu 70% rata de apeluri primite de către clienții noștrii

(FAQs) Întrebări Frecvente Campanii Google Adwords

Fă ca afacerea sau produsele tale să ajungă la persoanele potrivite modelului tău de business.
space man omubo
Cum funcționează Google AdWords?
Înainte de a explică în mare cum funcționează campaniile Google AdWords, trebuie să știți că nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a ajunge prin promovare în prima poziție a căutărilor.

Anunțurile/reclamele Google sunt un sistem de licitație care determina plasarea anunțurilor cât și costul lor. Atunci când un utilizator caută ceva pe Google această trebuie să se potrivească cu cuvintele cheie pentru care agenții de publicitate licitează. În cadrul licitației, Costul Per Click și poziționarea anunțului sunt determinate de Ad Rank.

Acest Ad Rank este determinat de doi factori:

 • suma maximă licitată pentru un cuvânt cheie
 • scorul de calitate al anunțului

Ecuația factorului Ad Rank este:

(Suma maximă licitată CPC) x (Scor calitate/QS-ul anunțului)

Ecuația pentru a afla cât trebuie să plătești la final pentru Cost Per Click este:

(Ad Rank-ul anunțului de sub anunțul tău) / (Scor calitate/QS-ul al anunțului tău) + $0.01

Este promovare prin Google AdWords gratuită?

Da , promovarea pe platforma Google AdWords este gratuită și nu plătiți nici un ban pentru folosirea acestei paltforme.

Costuri promovare Google AdWords

Costul mediu per click penru promovarea prin Google Adwords este cuprins între $1 și $2 în rezultatele căutărilor sau search network. În Display Network costul este sub $1

Puteți garanta rezultate?

Nimeni nu poate garanta rezultate garantate, nici noi nu putem garanta așa ceva deoarece există mult prea multe variabile în joc. Dacă o agenție îți promite așa ceva ai grijă să nu fi păcălit . Obiectivul nostru este și va rămâne întodeauna să obținem cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Ce este Remarketing?
Google Ads Remarketing reprezintă un proces de publictate prin care atunci când o persoană vizitează spre exemplu în website, această accesare este păstrată că cookie. Atunci când persoană pleacă de pe website, reclamele sunt distribuite pe web.

Daca aveti intrebari suplimentare despre campaniile Google AdWords, nu ezitati sa ne contactati online sau la +40 758 730 183.

Ce spun clienții noștrii despre noi

Flora L.

Nu pot spune indeajuns de multe lucruri bune despre Omubo Design si metodele lor “funny” dar intelogente de a conduce campanii Google AdWords. Am dorit sa facem publictate produselor noastre cosmetice si sa ne definim pozitia in Google. Am obtinut ceea ce ne-am propus dar Dragos ne-a oferit si gratis consultanta pe partea de SEO.

Name Surname

Lucram cu agentia Omubo Design de ap

Name Surname

Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text, and a search for ‘lorem ipsum’ will uncover many web sites still in their infancy.

MENU
OMUBO DESIGN