...

Servicii marketing online

Te ajutăm să creezi și să dezvolți produse digitale de succes propulsate de ample campanii de marketing

Servicii marketing online inovatoare, concepute pentru creșterea vânzărilor dar și pentru a crește vizibilitatea brandului tău. Procesul nostru este pus la punct în urma implicării în zeci de proiecte care ne-au ascuțit experiența fiind conceput pentru a aduce pe piață cât mai rapid produse digitale excelente și scalabile.
servicii marketing online
promovare tiktok ads campanii
“Serviciile de marketing online nu sunt doar un lux, ci o piatră de temelie pentru succesul oricărei afaceri. Ele transformă viziunea în realitate, conectând brandurile cu publicul lor în moduri neașteptate și inovatoare.”

Servicii Marketing Online – Soluții Inovative pentru Afacerea Ta

În lumea digitală de azi, publicitatea online nu mai este o opțiune, ci o necesitate. La Omubo Design, oferim servicii de marketing online de top, concepute pentru a maximiza vizibilitatea și eficiența afacerii tale. Cu o abordare bazată pe date și o strategie de marketing personalizată, ne asigurăm că fiecare campanie de marketing online contribuie la creșterea notorietății și la atingerea obiectivelor tale specifice.

10 motive pentru care clienții aleg servicii marketing online

La Omubo Design, suntem mândri să oferim servicii de marketing online care se disting prin calitate și inovație. Unul dintre principalele motive pentru care clienții aleg să colaboreze cu noi este abilitatea noastră de a personaliza fiecare strategie de marketing pentru a se potrivi perfect cu necesitățile și obiectivele specifice ale fiecărei afaceri. De la crearea unor campanii de marketing online captivante, până la implementarea unor tehnici de optimizare SEO eficiente și furnizarea de rapoarte de marketing detaliate, ne asigurăm că fiecare client beneficiază de o abordare holistică și orientată spre rezultate.
Expertiză Recunoscută: Certificări în marketing și experiență vastă.
Campanii de Marketing Online Targetate: Ajungem exact la publicul tău țintă.
Strategii Personalizate: Fiecare plan de marketing este unic.
Performance Marketing: Rezultate măsurabile, orientate spre ROI.
Analiză Aprofundată: Evaluăm permanent piața și concurența.
Social Media Marketing: Prezență activă și angajantă pe platformele sociale.
Optimizare SEO Efectivă: Vizibilitate maximă în motoarele de căutare.
Rapoarte de Marketing Detaliate: Transparență totală în activități și rezultate.
Monitorizare Continuă a Campaniilor: Ajustăm strategiile pentru eficiență maximă.
Consultanță de Marketing Profesionistă: Suntem alături de tine la fiecare pas.

Beneficiază de consultață gratuită de 30 minute

Hai să ne cunoastem mai bine! Te invităm la o discuție despre afacerea ta unde până la finalul sedinței de consultanță vei afla cum te putem ajuta, la ce să te astepți si unde iti vom prezenta exemple concrete de companii de succes care au ales o colaborare cu noi.

Începem prin a ne cunoaște

In această etapă ne vom cunoaște mai bine și vom explora afacerea ta.

Îți vom întelege afacerea

Vom discuta despre serviciile și produsele tale, precum și despre piața țintă a afacerii tale.

Gândim o strategie

Vei descoperi modalități prin care poți amplifica prezența online a afacerii tale.

Îți face o propunere de preț

Îți voi prezenta o ofertă personalizată de preț pentru servicii de marketing.

Începem colaborarea

Decizi dacă dăm startul unei colaborări de succes sau dacă mai ai nevoie de timp de gândire.

Servicii marketing online

Cu o experiență de peste 15 ani, Omubo Design oferă soluții complete de marketing online, adaptate nevoilor afacerii tale. Specialiștii noștri combină expertiza și inovația pentru a dezvolta strategii eficiente, de la SEO la campanii digitale, asigurând rezultate măsurabile și o creștere durabilă.
01/

Web Design & Development

Învățând totul despre brandul tău, publicul tău țintă, KPI-uri si multe altele, ne propunem să creăm călătorii digitale (magazine online, site-uri de prezentare sau aplicații mobile)care să implice publicul, aducându-l mai aproape de imaginea brandului tău.
omubo magazin online web design
02/

Marketing Digital & Optimizare SEO

Atragi mai mulți clienți, vânzări și câștiguri pentru afacerea ta cu ajutorul serviciilor de marketing digital de la Omubo Design, o agenție de marketing online ce oferă servicii complete companiilor de toate dimensiunile. Toate acestea cu ajutorul unor strategii precum SEO, web design, Google Ads și multe altele.
omubo optimizare seo marketing
03/

Promovare Online

Daca nu construiți o bună strategie pentru o licitație precisă, direcționată către audienta potrivita și să vă creșteți vizibilitatea pe Google și Facebook, atunci altcineva o va face. Hai sa discutăm strategia unei campanii bine realizate pe care clienții sunt bucuroși să le vadă și dornici să dea click.
promovare google facebook omubo
04/

Servicii Branding

Îmbinăm identitatea vizuală oferită de branding cu o călătorie funcțională a utilizatorului care-l va încânta, atrage și convinge ca tu ești alegerea potrivită. Scopul nostru este acela de a crea o personalitate de brand care să fie relativă pentru publicul tău țintă.
Graphic Design
Brand guidelines
Design de ambalaj
omubo branding copyright
10 om
Am ajutat clienți din peste 10 industrii.
500 om
Proiecte finalizate
140 om
Parteneri existenți
15 om
Ani de experiență în domeniu.
roi 20 crestere
20%
Creștere ROI
Marketing Online

Creșteți ROI-ul Marketingului cu 20% (sau mai mult) cu Servicii de Marketing Personalizate

Prin abordarea noastră inovatoare în marketing omni-channel și utilizarea datelor pentru optimizarea campaniilor, clienții noștri au înregistrat o creștere medie de 20% a ROI-ului în marketing. Fie că este vorba de vânzări online, generarea de lead-uri sau fidelizarea clienților, strategiile noastre sunt proiectate pentru a oferi rezultate concrete.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.