...

Translexical

Traducerea digitală a expertizei Translexical cu un design centrat pe utilizator și o funcționalitate robustă.
Industria
Birou Traduceri București
Anul
2021

Prezentare generală

Detalii client

Translexical, un renumit birou de traduceri autorizate, avea nevoie de o platformă digitală care să comunice în mod eficient expertiza și gama de servicii. Omubo Design a livrat un site web care nu numai că prezintă serviciile lor în diferite limbi, dar oferă și o experiență de utilizare perfectă. Designul este profesionist, reflectând angajamentul Translexical față de precizie și calitate în serviciile de traducere.

SOLUȚIA

Design & Development
Omubo Design și-a asumat sarcina de a crea o platformă digitală pentru Translexical, care să reflecte precizia și expertiza lor în domeniul serviciilor de traducere. Site-ul a fost conceput pentru a fi atât informativ, cât și ușor de utilizat, asigurându-se că clienții pot accesa și solicita cu ușurință serviciile de traducere de care au nevoie. Faza de dezvoltare s-a concentrat pe integrarea unor funcționalități care să simplifice parcursul clientului, de la înțelegerea serviciilor oferite până la solicitarea unui serviciu.
UI/UX Design
Având în vedere diversitatea serviciilor lingvistice oferite de Translexical, designul nostru UI/UX a urmărit să prezinte aceste informații într-un mod clar și organizat. Designul pune accentul pe ușurința de navigare, cu clasificări distincte pentru diferite limbi și servicii. Elementele vizuale și aspectul au fost create pentru a reflecta profesionalismul și expertiza brandului în industria traducerilor.
Optimizare SEO
Pentru a asigura vizibilitatea online a Translexical și pentru a ajunge eficient la potențialii clienți, Omubo Design a implementat o strategie SEO cuprinzătoare. Aceasta a presupus optimizarea conținutului site-ului pentru cuvinte cheie relevante, îmbunătățirea structurii site-ului și asigurarea unui design adaptat la dispozitivele mobile. Scopul a fost de a spori traficul organic și de a poziționa Translexical ca o alegere de top pentru servicii de traducere autorizată.
Mentenanță Website
Pentru un brand precum Translexical, este esențial ca platforma online să fie actualizată și să funcționeze în mod optim. Omubo Design oferă servicii de întreținere periodică, asigurându-se că site-ul este sigur, actualizat și optimizat pentru performanță. Aceasta include actualizări de conținut, verificări de securitate și optimizări tehnice.

Rezultatul

Omubo Design a creat o platformă digitală pentru Translexical, transpunând fără probleme expertiza lor în domeniul serviciilor de traducere autorizată în mediul online.

De la client...

"Omubo Design a fost un partener esențial în transformarea noastră digitală. Înțelegerea lor a industriei noastre și dedicarea pentru a crea un design centrat pe utilizator a ridicat prezența noastră online. Site-ul pe care l-au livrat nu numai că arată profesionist, dar funcționează impecabil, facilitând accesul clienților noștri la serviciile noastre. Expertiza și angajamentul echipei lor sunt cu adevărat lăudabile."

Servicii oferite

  • Web Design
  • Development
  • UI/UX Design
  • SEO
  • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.