...

Rux Photo

Prezentăm digital pasiunea Ruxandrei Tudor pentru fotografie cu un design elegant și centrat pe utilizator.
Industria
Fotografie Evenimente
Anul
2020

Prezentare generală

Detalii client

Rux Photo, condus de Ruxandra Tudor, surprinde cele mai importante, sincere și neplanificate momente. Omubo Design a creat o platformă digitală care nu numai că pune în valoare aceste momente, dar oferă și o experiență de utilizare fără cusur. Designul este elegant, reflectând angajamentul Ruxandrei față de arta fotografiei.

SOLUȚIA

Design & Development
Omubo Design a avut privilegiul de a crea o platformă digitală pentru Rux Photo, în care să exprime arta și pasiunea fotografiei Ruxandrei Tudor. Site-ul a fost conceput cu meticulozitate pentru a evidenția gama ei diversă de proiecte, de la evenimente la eforturi personale. Funcționalitățile de comerț electronic au fost integrate perfect, asigurând clienților posibilitatea de a vizualiza cu ușurință portofoliile și de a face solicitări de servicii.
UI/UX Design
Portofoliul Rux Photo este o mărturie a artei de a surprinde momente. Designul nostru UI/UX s-a concentrat pe prezentarea acestor momente într-un mod atractiv și organizat din punct de vedere vizual. Designul pune accentul pe frumusețea fiecărei fotografii, cu categorisiri clare pentru diferite evenimente și proiecte.
Optimizare SEO
Pentru a spori vizibilitatea online a Rux Photo și pentru a ajunge eficient la potențialii clienți, Omubo Design a implementat o strategie SEO robustă. Aceasta a presupus optimizarea conținutului site-ului pentru cuvinte cheie relevante legate de fotografie, îmbunătățirea structurii site-ului și asigurarea ușurinței de utilizare pe mobil.
Branding
Brandingul Rux Photo a fost despre capturarea esenței momentelor. Am dezvoltat o identitate de brand care să rezoneze cu cei care caută servicii fotografice de calitate. Aceasta a inclus un logo memorabil, scheme de culori consistente și o voce de brand care vorbește despre pasiune și precizie.
Mentenanță Website
Pentru un brand precum Rux Photo, este esențial ca platforma online să fie actualizată și să funcționeze în mod optim. Omubo Design oferă servicii de întreținere periodică, asigurându-se că site-ul este sigur, actualizat și optimizat pentru performanță.

Rezultatul

Omubo Design a realizat un site de prezentare pentru Rux Photo, care pune în valoare pasiunea Ruxandrei Tudor de a surprinde momente din evenimente și proiecte personale.

De la client...

"Omubo Design a fost un partener neprețuit în călătoria noastră digitală. Expertiza lor în web design și înțelegerea viziunii noastre au avut ca rezultat un site web care prezintă perfect pasiunea noastră pentru fotografie. Site-ul web pe care l-au livrat este atât vizual uimitor, cât și robust din punct de vedere funcțional, ceea ce îl face o bucurie pentru clienții noștri să îl exploreze. Dedicarea și expertiza echipei lor sunt cu adevărat lăudabile."

Servicii oferite

  • Web Design
  • Development
  • UI/UX Design
  • SEO
  • Branding
  • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.