...

La Terre

O prezență digitală strategică pentru compania românească de cosmetice naturale La Terre.
Industria
Cosmetice Naturala Românești
Anul
2022

Prezentare generală

Detalii client

Omubo Design a livrat o strategie digitală orientată spre rezultate pentru afacerea de comerț electronic cu produse cosmetice naturale a companiei La Terre. Prin intermediul unui design web personalizat, optimizare UI/UX și SEO, La Terre poate ajunge mai bine la publicul țintă al femeilor din România care caută produse de înfrumusețare sănătoase și naturale. Alinierea experienței site-ului web cu identitatea de brand pământeană a La Terre a fost esențială. Designul responsive și UX-ul fără fricțiuni fac ca achiziționarea colecțiilor de îngrijire a pielii realizate manual să fie plăcută. Vizibilitatea SEO pentru cuvinte cheie relevante, cum ar fi "produse cosmetice naturale România", asigură conectarea La Terre cu clienții ideali.

SOLUȚIA

Design & Development
Omubo Design a construit pentru La Terre un website atrăgător și receptiv la mobil, folosind WordPress. Site-ul reflectă identitatea de marcă naturală și pământeană a La Terre, cu fotografii ample ale produselor, navigare ușoară și apeluri la acțiune pentru a conduce la conversii. Ca rezultat, La Terre a înregistrat o creștere de 20% a traficului organic al site-ului în 3 luni de la lansare.
UI/UX Design
Înțelegând publicul țintă al La Terre, format din femei preocupate de sănătate, Omubo Design a creat o experiență de utilizare intuitivă, care face plăcută navigarea pentru produse cosmetice și de îngrijire a pielii naturale. Implementarea celor mai bune practici UX, cum ar fi CTA-uri clare și rafinarea vitezei site-ului, a crescut durata medie a sesiunii cu 30%.
Optimizare SEO
Optimizarea arhitecturii site-ului La Terre, a conținutului și a elementelor tehnice pentru vizibilitatea în căutare a avut ca rezultat o creștere de 50% a poziționării cuvintelor cheie pe prima pagină în 6 luni. SEO continuă ajută La Terre să se conecteze cu căutătorii locali care caută produse cosmetice naturale românești.
Branding
Brandingul La Terre a fost conceput pentru a capta esența naturii și a tradițiilor românești în îngrijirea pielii. Am dezvoltat o identitate de brand care să rezoneze cu cei care caută soluții organice și naturale de îngrijire a pielii. Aceasta a inclus un logo memorabil, scheme de culori consistente și o voce de brand care vorbește despre puritate și autenticitate.
Mentenanță Website
Pentru a ne asigura că site-ul La Terre rămâne în stare perfectă, Omubo Design oferă servicii de întreținere regulate. Aceasta include actualizarea conținutului, asigurarea securității, optimizarea performanței și efectuarea modificărilor necesare pe baza feedback-ului utilizatorilor și a analizelor.
Social Media Marketing
Social Media Marketing pentru La Terre s-a axat pe implicarea publicului cu conținut informativ și vizual atractiv. De la prezentări de produse, sfaturi de îngrijire a pielii până la mărturii ale utilizatorilor, ne-am asigurat că brandul are o prezență consistentă și de impact pe toate platformele.

Rezultatul

O strategie personalizată de web design, UX și SEO care a crescut traficul organic, timpul petrecut pe site și conversiile pentru compania de produse cosmetice naturale La Terre.

De la client...

"Omubo Design made our vision for an engaging, on-brand website that effectively sells our natural skincare come to life. We've been thrilled with the results - more organic traffic, lower bounce rates and growing revenue. The team is deeply knowledgeable and responsive. I highly recommend their strategic approach to web design, UX and digital marketing."

Servicii oferite

  • Web Design
  • Development
  • UI/UX Design
  • SEO
  • Branding
  • Social Media Marketing
  • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.