Hai să socializăm!

La Terre

O prezență digitală strategică pentru compania românească de cosmetice naturale La Terre.
Industria Cosmetice Naturala Românești
Anul 2022

Prezentare generală

Detalii client

Omubo Design a livrat o strategie digitală orientată spre rezultate pentru afacerea de comerț electronic cu produse cosmetice naturale a companiei La Terre. Prin intermediul unui design web personalizat, optimizare UI/UX și SEO, La Terre poate ajunge mai bine la publicul țintă al femeilor din România care caută produse de înfrumusețare sănătoase și naturale. Alinierea experienței site-ului web cu identitatea de brand pământeană a La Terre a fost esențială. Designul responsive și UX-ul fără fricțiuni fac ca achiziționarea colecțiilor de îngrijire a pielii realizate manual să fie plăcută. Vizibilitatea SEO pentru cuvinte cheie relevante, cum ar fi "produse cosmetice naturale România", asigură conectarea La Terre cu clienții ideali.

SOLUȚIA

Design & Development Omubo Design a construit pentru La Terre un website atrăgător și receptiv la mobil, folosind WordPress. Site-ul reflectă identitatea de marcă naturală și pământeană a La Terre, cu fotografii ample ale produselor, navigare ușoară și apeluri la acțiune pentru a conduce la conversii. Ca rezultat, La Terre a înregistrat o creștere de 20% a traficului organic al site-ului în 3 luni de la lansare.
UI/UX Design Înțelegând publicul țintă al La Terre, format din femei preocupate de sănătate, Omubo Design a creat o experiență de utilizare intuitivă, care face plăcută navigarea pentru produse cosmetice și de îngrijire a pielii naturale. Implementarea celor mai bune practici UX, cum ar fi CTA-uri clare și rafinarea vitezei site-ului, a crescut durata medie a sesiunii cu 30%.
Optimizare SEO Optimizarea arhitecturii site-ului La Terre, a conținutului și a elementelor tehnice pentru vizibilitatea în căutare a avut ca rezultat o creștere de 50% a poziționării cuvintelor cheie pe prima pagină în 6 luni. SEO continuă ajută La Terre să se conecteze cu căutătorii locali care caută produse cosmetice naturale românești.
Branding Brandingul La Terre a fost conceput pentru a capta esența naturii și a tradițiilor românești în îngrijirea pielii. Am dezvoltat o identitate de brand care să rezoneze cu cei care caută soluții organice și naturale de îngrijire a pielii. Aceasta a inclus un logo memorabil, scheme de culori consistente și o voce de brand care vorbește despre puritate și autenticitate.
Mentenanță Website Pentru a ne asigura că site-ul La Terre rămâne în stare perfectă, Omubo Design oferă servicii de întreținere regulate. Aceasta include actualizarea conținutului, asigurarea securității, optimizarea performanței și efectuarea modificărilor necesare pe baza feedback-ului utilizatorilor și a analizelor.
Social Media Marketing Social Media Marketing pentru La Terre s-a axat pe implicarea publicului cu conținut informativ și vizual atractiv. De la prezentări de produse, sfaturi de îngrijire a pielii până la mărturii ale utilizatorilor, ne-am asigurat că brandul are o prezență consistentă și de impact pe toate platformele.

Rezultatul

O strategie personalizată de web design, UX și SEO care a crescut traficul organic, timpul petrecut pe site și conversiile pentru compania de produse cosmetice naturale La Terre.

De la client...

"Omubo Design made our vision for an engaging, on-brand website that effectively sells our natural skincare come to life. We've been thrilled with the results - more organic traffic, lower bounce rates and growing revenue. The team is deeply knowledgeable and responsive. I highly recommend their strategic approach to web design, UX and digital marketing."

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design
 • SEO
 • Branding
 • Social Media Marketing
 • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.