Hai să socializăm!

Hey Toys

Transformarea experienței digitale a Hey Toys cu un design intuitiv și marketing strategic.
Industria Magazin Online Jucării Copii
Anul 2023

Prezentare generală

Detalii client

Hey Toys, un renumit magazin de comerț electronic de jucării pentru copii, a pornit într-o călătorie cu Omubo Design pentru a-și moderniza prezența online. Proiectul a presupus o revizuire completă a site-ului web, subliniind etosul brandului de a încuraja creativitatea și învățarea. Site-ul prezintă acum frumos categorii precum jucării din lemn, jucării creative, jucării educaționale și multe altele. Ofertele speciale, recenziile clienților și articolele de pe blog îmbogățesc și mai mult experiența utilizatorului.

SOLUȚIA

Design & Development Omubo Design a acceptat provocarea de a crea un site atractiv și ușor de utilizat pentru Hey Toys. Recunoscând importanța unei experiențe de cumpărături online fără probleme, am proiectat un site care nu numai că prezintă gama vibrantă de jucării, dar asigură și o navigare ușoară. Faza de dezvoltare a implicat integrarea funcționalităților de comerț electronic, asigurarea unor timpi de încărcare rapizi și optimizarea pentru dispozitivele mobile. Rezultatul este un website care rezonează cu ethosul brandului și oferă o experiență de utilizare de neegalat.
UI/UX Design Înțelegerea publicului țintă, în principal părinți și copii, a fost crucială. Abordarea noastră de design UI/UX s-a concentrat pe crearea unei interfețe jucăușe, dar intuitive. Au fost încorporate culori vibrante, elemente interactive și butoane clare de apel la acțiune. Călătoria utilizatorului a fost cartografiată meticulos pentru a ne asigura că descoperirea produsului și procesul de achiziție au fost simple și plăcute.
Optimizare SEO Pentru a se asigura că Hey Toys iese în evidență pe piața competitivă a jucăriilor online, Omubo Design a implementat o strategie SEO robustă. De la cercetarea cuvintelor cheie, optimizări on-page până la achiziția de backlink-uri de calitate, fiecare aspect a fost acoperit. Scopul a fost acela de a atrage trafic organic, de a îmbunătăți clasamentul în motoarele de căutare și de a crește vizibilitatea online.
Branding Branding-ul pentru Hey Toys a fost despre a capta esența distracției, creativității și învățării. Am dezvoltat o identitate de marcă care să rezoneze atât cu copiii, cât și cu părinții. Aceasta a inclus un logo memorabil, scheme de culori coerente și o voce de brand care vorbește despre bucurie și imaginație.
Mentenanță Website Pentru a ne asigura că site-ul Hey Toys funcționează fără probleme, Omubo Design oferă servicii de întreținere periodică. Aceasta include actualizarea conținutului, asigurarea securității, optimizarea performanței și efectuarea modificărilor necesare pe baza feedback-ului utilizatorilor și a analizelor.
Social Media Marketing Social Media Marketing pentru Hey Toys a constat în atragerea publicului cu conținut captivant. De la postări creative, povești interactive și până la reclame țintite, ne-am asigurat că brandul are o prezență consistentă și de impact pe toate platformele.

Rezultatul

Omubo Design a gândit prezența online a Hey Toys, creând un website vibrant, centrat pe utilizator, susținut de un marketing strategic și de o identitate de brand puternică.

De la client...

"Colaborarea cu Omubo Design a fost o schimbare de joc pentru noi. Expertiza lor în web design și marketing a transformat prezența noastră online, făcându-ne o destinație de referință pentru jucării pentru copii. Echipa lor este creativă, dedicată și înțelege cu adevărat esența brandului nostru. Foarte recomandat!"

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design
 • SEO
 • Branding
 • Social Media Marketing
 • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.