...

Ram Multi Invest

Ram Multi Invest: Lider în recrutarea în domeniul maritim, energetic și altele
Industria
Recrutare personal Maritim, Petrol și gaze, Energie verde și On / Offshore
Anul
2022

Prezentare generală

Detalii client

Ram Multi Invest este un model în industria de recrutare, în special în sectoarele maritim, petrol și gaze, energie verde și On/Offshore. Abordarea lor unică în materie de recrutare își are rădăcinile în înțelegerea atât a nevoilor complexe ale întreprinderilor, cât și a aspirațiilor celor care își caută un loc de muncă. Când au abordat Omubo Design, misiunea a fost clară: crearea unei platforme digitale care să reflecte angajamentul lor față de calitate și precizie în recrutare. Site-ul web pe care l-am proiectat și dezvoltat pentru Ram Multi Invest nu este doar o platformă; este o reprezentare digitală a etosului lor. Acesta prezintă expertiza lor vastă, industriile pe care le deservesc și talentele de top pe care le-au pus în legătură cu oportunități globale. Designul este elegant, profesional și intuitiv, asigurându-se că atât angajatorii, cât și potențialii candidați pot naviga cu ușurință și pot găsi informațiile pe care le caută.

SOLUȚIA

Design & Development
Colaborarea noastră cu Ram Multi Invest s-a axat pe crearea unei platforme digitale care să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual și robustă din punct de vedere funcțional. Designul reflectă ethosul brandului, subliniind angajamentul lor față de recrutarea de calitate. Elementele vizuale dinamice, ofertele de servicii detaliate și un sistem de navigare intuitiv fac din site-ul web o platformă cuprinzătoare atât pentru angajatori, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
UI/UX Design
Interfața cu utilizatorul a fost realizată cu meticulozitate pentru a asigura o experiență fără cusur pentru vizitatori. Cu butoane clare de apel la acțiune, secțiuni de servicii detaliate și o călătorie vizuală captivantă, designul asigură că vizitatorii sunt întotdeauna la un click distanță de a descoperi mai multe despre ofertele Ram Multi Invest.
Optimizare SEO
Pentru a consolida vizibilitatea online a Ram Multi Invest, am implementat o strategie SEO cuprinzătoare. Aceasta a inclus optimizarea conținutului site-ului web pentru cuvinte cheie relevante pentru recrutare și specifice industriei, rafinarea structurii site-ului și asigurarea capacității de răspuns pe mobil. Obiectivul principal a fost de a amplifica traficul organic, poziționând Ram Multi Invest ca o alegere de referință pentru recrutarea specializată.
Branding
Identitatea de marcă a Ram Multi Invest a fost îmbunătățită pentru a rezona cu valorile lor de bază și cu expertiza în domeniu. De la designul logo-ului la paletele de culori, fiecare element a fost ales pentru a reflecta angajamentul lor față de calitate și precizie în recrutare.
Mentenanță Website
Pentru a ne asigura că prezența digitală a Ram Multi Invest rămâne impecabilă, oferim servicii de mentenanță consistente. Acestea cuprind actualizări de conținut, fortificări de securitate, îmbunătățiri de performanță și asigurarea capacității de răspuns între dispozitive.
Social Media Marketing
Pentru ca Ram Multi Invest să ajungă și mai departe, am elaborat o strategie și am executat un plan de marketing în social media. Acest lucru a implicat crearea de conținut atractiv, țintirea potențialilor clienți și candidați și încurajarea angajamentului comunității pe diverse platforme.

Rezultatul

Ram Multi Invest, cu expertiza sa de neegalat în recrutarea specializată, oferă o perspectivă nouă asupra achiziției și plasării talentelor. Colaborând cu Omubo Design, au pornit într-o călătorie digitală pentru a crea o platformă care să reflecte cu adevărat esența brandului lor. Rezultatul este un site web care nu numai că detaliază diversele lor oferte, dar oferă, de asemenea, informații despre angajamentul lor față de calitate și precizie în recrutare.

De la client...

"Parteneriatul cu Omubo Design a fost o schimbare de joc pentru noi. Expertiza lor în domeniul soluțiilor digitale ne-a ridicat brandul, conectându-ne cu mai mulți potențiali clienți și candidați. Suntem impresionați de dedicarea lor și de rezultatele pe care le-au oferit." - Ram Multi Invest

Servicii oferite

  • Web Design
  • Development
  • UI/UX Design
  • SEO
  • Branding
  • Social Media Marketing
  • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.