...

Perfy

Schimbăm industria băuturilor cu o experiență mai sănătoasă și mai distractivă a băuturilor răcoritoare
Industria
Alimente și băuturi
Anul
2020

Prezentare generală

Detalii client

Perfy este o companie unică de băuturi care oferă sucuri cu conținut scăzut de zahăr, îmbunătățite cu un amestec de l-teanină, turmeric și ashwagandha. Misiunea lor este de a oferi o alternativă mai sănătoasă la sucurile tradiționale, cu accent pe bunăstare și fericire. Pentru acest proiect, am fost însărcinat să creez un site web care nu numai că prezenta oferta unică de produse Perfy, dar și întruchipa misiunea și valorile brandului lor. Site-ul trebuia să fie ușor de utilizat, atractiv din punct de vedere vizual și informativ, oferind potențialilor clienți toate informațiile de care aveau nevoie despre produsele Perfy.

SOLUȚIA

Design & Development
The design process began with a deep understanding of Perfy's brand and products. The website was designed to be clean and vibrant, reflecting the brand's focus on health and happiness. The user interface was designed to be intuitive and easy to navigate, allowing users to easily find and purchase their favorite Perfy products. The development process involved creating a responsive and fast-loading website. The website was built with a focus on SEO to ensure high visibility on search engines. It was also integrated with an e-commerce platform to facilitate online sales.
UI/UX Design
Designul UI/UX a fost concentrat pe furnizarea unei experiențe de utilizare fără cusur și plăcute. Site-ul a fost conceput pentru a fi accesibil și ușor de navigat, cu apeluri clare la acțiuni și navigare intuitivă. Paginile de produs au fost concepute pentru a fi informative și atractive, prezentând produsele într-un mod atractiv din punct de vedere vizual și oferind toate informațiile necesare despre ingrediente și beneficii.
Mentenanță Website
După lansare, am furnizat servicii de întreținere a site-ului web pentru a mă asigura că acesta rămâne actualizat și continuă să ofere o experiență excelentă pentru utilizatori. Aceasta include actualizări regulate, verificări de performanță și rezolvarea oricăror probleme care apar.

Rezultatul

Rezultatul este un site web atractiv din punct de vedere vizual, ușor de utilizat, care prezintă în mod eficient ofertele unice de produse Perfy și comunică valorile mărcii. Site-ul web a avut succes în ceea ce privește creșterea vânzărilor online și a notorietății mărcii.

De la client...

"Colaborarea cu Omubo Design pentru proiectul nostru a fost o plăcere absolută. De la etapele inițiale de înțelegere a brandului și produselor noastre, până la etapele finale de dezvoltare și lansare, Omubo Design a demonstrat un nivel ridicat de profesionalism și expertiză. Designul site-ului web este curat, vibrant și reflectă perfect accentul pus de marca noastră pe sănătate și fericire. Interfața cu utilizatorul este intuitivă și ușor de navigat, ceea ce a îmbunătățit semnificativ experiența de cumpărare online a clienților noștri. Ceea ce diferențiază Omubo Design este angajamentul lor de a ne înțelege afacerea și clienții noștri. Acest lucru a fost evident în deciziile de design bine gândite și în integrarea perfectă a platformei noastre de comerț electronic. Site-ul a fost esențial în stimularea vânzărilor online și în creșterea notorietății mărcii. Chiar și după lansarea site-ului web, Omubo Design a continuat să ofere servicii excepționale prin întreținerea continuă a site-ului. Ei sunt întotdeauna disponibili pentru a răspunde la întrebări, pentru a face actualizări și pentru a soluționa orice problemă. Nu am putea fi mai mulțumiți de rezultatul acestui proiect și recomandăm cu căldură Omubo Design pentru orice nevoi de web design, UI/UX design, dezvoltare și întreținere a site-ului."

Servicii oferite

  • Web Design
  • Development
  • UI/UX Design
  • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.