...

Oak & Eden

Am creat un magazin online care să întruchipeze dedicarea brandului față de meșteșugul whisky-ului artizanal.
Industria
Magazin Online Producător Wiskey
Anul
2021

Prezentare generală

Detalii client

Omubo Design a colaborat cu Oak & Eden pentru a crea o platformă digitală care să întruchipeze dedicarea brandului față de meșteșugul artizanal al whisky-ului. Provocarea a fost de a proiecta un site web care nu numai că prezintă gama diversă de arome de whisky, ci și rezonează cu abordarea inovatoare a mărcii în ceea ce privește crearea whisky-ului. Procesul unic al Oak & Eden implică introducerea unei bucăți de lemn tăiate în spirală de 5" lungime în fiecare sticlă de whisky complet învechit, o tradiție impregnată de inovație. Site-ul web servește drept portal pentru entuziaști pentru a explora acest proces unic, pentru a vedea gama uimitoare de produse și pentru a aprofunda colaborările mărcii cu diverși artiști și celebrități. Designul este sofisticat, modern și ușor de utilizat, asigurându-se că vizitatorii pot naviga cu ușurință printre diferitele oferte, pot vedea descrieri detaliate ale produselor și pot face achiziții cu ușurință.

SOLUȚIA

Design & Development
Colaborarea dintre Omubo Design și Oak & Eden a avut ca rezultat un website captivant din punct de vedere vizual și robust din punct de vedere funcțional. Designul surprinde esența meșteșugului artizanal al whisky-ului, cu elemente vizuale dinamice și elemente interactive care angajează utilizatorul. Faza de dezvoltare s-a concentrat pe asigurarea unei experiențe de utilizare fără cusur, integrând funcții precum cumpărături online, descrieri detaliate ale produselor și o galerie captivantă care prezintă procesul unic de creare a whisky-ului de marcă.
UI/UX Design
Designul UI/UX pentru Oak & Eden a fost creat cu utilizatorul în minte. Recunoscând dedicarea brandului pentru inovație și măiestrie, designul pune accentul pe elemente vizuale imersive, navigare clară și elemente interactive. Călătoria utilizatorului este intuitivă, ghidând vizitatorii prin gama diversă de arome de whisky și prin procesul unic de învechire al mărcii.
Mentenanță Website
Pentru a se asigura că site-ul Oak & Eden rămâne actualizat și optimizat, Omubo Design oferă servicii de întreținere periodică. Acestea includ actualizări de conținut, verificări de securitate, optimizări de performanță și asigurarea faptului că site-ul web rămâne receptiv pe toate dispozitivele.

Rezultatul

Oak & Eden, renumită pentru măiestria sa artizanală în domeniul whisky-ului, oferă un amestec unic de tradiție și inovație. Colaborând cu Omubo Design, au pornit într-o călătorie digitală pentru a crea o platformă care să reflecte cu adevărat esența mărcii lor. Rezultatul este un site web care nu numai că prezintă gama de arome de whisky oferite, dar oferă utilizatorilor o experiență imersivă. De la elementele vizuale uimitoare care surprind frumusețea fiecărei sticle de whisky până la descrierile detaliate ale procesului unic de învechire al mărcii, site-ul web servește drept ghid cuprinzător pentru cei care caută un gust de inovație.

De la client...

"Omubo Design a avut un rol esențial în aducerea la viață a viziunii brandului nostru online. Expertiza lor în web design și înțelegerea abordării noastre unice în ceea ce privește meșteșugul whisky-ului au dus la un site web care surprinde perfect spiritul Oak & Eden. Site-ul pe care l-au livrat este atât vizual uimitor, cât și funcțional impecabil, ceea ce face ca explorarea lui să fie o bucurie pentru clienții noștri. Dedicarea și expertiza echipei lor sunt cu adevărat lăudabile."

Servicii oferite

  • Web Design
  • Development
  • UI/UX Design
  • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.