Hai să socializăm!

Narrative

Narrative, un apreciat organizator de evenimente și nunți, a căutat să creeze un spațiu digital care să reflecte magia și amintirile pe care le creează în viața reală.
Industria
Organizare Evenimente
Anul
2023

Prezentare generală

Detalii client

Narrative, un apreciat organizator de evenimente și nunți, a căutat să creeze un spațiu digital care să reflecte magia și amintirile pe care le creează în viața reală. Omubo Design a acceptat provocarea, cu scopul de a încapsula esența abordării unice a Narrative în materie de evenimente - de la nunți intime până la mari întâlniri corporative. Site-ul web trebuia să reflecte angajamentul brandului de a crea momente de neuitat, pe fundalul naturii și al locului idilic în care se desfășoară evenimentul, în apropiere de pădurea Snagov. Rezultatul este o platformă digitală care nu numai că prezintă gama de servicii oferite, ci și îi cufundă pe vizitatori în lumea Narrative, unde fiecare eveniment spune o poveste.

SOLUȚIA

Design & Development
Colaborarea dintre Omubo Design și Narrative a dat naștere unui site web care îmbină perfect estetica cu funcționalitatea. Designul reflectă eleganța și farmecul evenimentelor Narrative, cu o notă de seninătate a naturii. Elemente vizuale dinamice, elemente interactive și un aspect centrat pe utilizator asigură faptul că vizitatorii pot explora multitudinea de posibilități de evenimente, pot vizualiza galerii și își pot face o idee despre ceea ce oferă Narrative. Faza de dezvoltare a prioritizat o experiență de utilizare fără cusur, integrând caracteristici precum vitrine de evenimente, descrieri detaliate ale serviciilor și un sistem intuitiv de rezervare.
UI/UX Design
Pentru Narrative, experiența utilizatorului a fost primordială. Omubo Design s-a concentrat pe crearea unei interfețe utilizator/UX care să fie atât intuitivă, cât și plăcută. Designul pune accentul pe elemente vizuale imersive, navigare clară și elemente interactive care ghidează vizitatorii prin diversele oferte de evenimente. Fiecare element, de la paleta de culori până la tipografie, a fost ales pentru a rezona cu etosul mărcii de a crea evenimente memorabile.
Optimizare SEO
Pentru a asigura proeminența online a Narrative, Omubo Design a implementat o strategie SEO robustă. Aceasta a presupus optimizarea conținutului site-ului pentru cuvinte cheie relevante pentru evenimente și nunți, îmbunătățirea structurii site-ului și asigurarea capacității de răspuns pe mobil. Scopul a fost acela de a atrage trafic organic, poziționând Narrative ca o alegere de top pentru evenimente și nunți în România.
Mentenanță Website
Un brand precum Narrative are nevoie de o prezență digitală impecabilă. Omubo Design oferă servicii regulate de întreținere, asigurându-se că site-ul web rămâne actualizat, sigur și optimizat. Acest lucru include actualizări de conținut, îmbunătățiri de securitate, optimizări de performanță și asigurarea capacității de răspuns între dispozitive.

Rezultatul

Narrative este un reper de excelență în industria evenimentelor și a nunților. Abordarea lor unică, plasată în peisajele pitorești ale României, oferă un amestec de tradiție și inovație. Colaborând cu Omubo Design, au pornit într-o călătorie de transformare digitală. Rezultatul este un site web care nu numai că evidențiază expertiza lor în materie de evenimente, dar oferă și un tur virtual al magiei pe care o creează. Este o dovadă a capacității Omubo Design de a înțelege esența unui brand și de a crea o narațiune digitală care să se alinieze cu aceasta.

De la client...

"Colaborarea noastră cu Omubo Design a fost pur și simplu magică. Capacitatea echipei lor de a transpune viziunea noastră într-o platformă digitală a fost lăudabilă. Site-ul web pe care l-au creat nu numai că ne prezintă expertiza noastră, ci și îi cufundă pe vizitatori în lumea Narrative. Dedicarea, creativitatea și priceperea lor tehnică i-au făcut să se distingă cu adevărat. Un parteneriat pe care îl vom prețui întotdeauna."

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design
 • SEO
 • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.