Hai să socializăm!

Linetextile

Site-prezentare - Textile & accesorii hoteliere premium
Industria Textile & Accesorii Hoteliere
Anul 2020

Prezentare generală

Detalii client

Line Textile, un nume distins în domeniul textilelor și accesoriilor hoteliere de calitate superioară, și-a imaginat o platformă digitală care să reflecte angajamentul lor față de calitate și eleganță. Omubo Design a fost însărcinat cu această sarcină, iar obiectivul a fost de a crea un site web care nu numai că prezintă gama vastă de produse, ci și spune povestea mărcii. Rezultatul este un spațiu digital care emană sofisticare, detaliind pasiunea Line Textile pentru țesături, materiale, design și culori. Vizitatorilor li se prezintă etica mărcii, finisajele lor speciale și grija meticuloasă cu care se asigură longevitatea fiecărui material textil. Site-ul web servește drept mărturie a statura Line Textile ca furnizor de top pentru hotelurile din România.

SOLUȚIA

Design & Development Colaborarea dintre Omubo Design și Line Textile a avut ca rezultat o vitrină digitală elegantă și funcțională în același timp. Designul surprinde esența brandului, cu imagini de înaltă calitate și prezentări detaliate ale produselor. Faza de dezvoltare a prioritizat o experiență de utilizare fără cusur, integrând caracteristici precum categorizarea produselor, descrieri detaliate și un sistem de navigare intuitiv. Site-ul reprezintă o reprezentare digitală a angajamentului Line Textile față de calitate și excelență în industria textilă hotelieră.
UI/UX Design Crearea unei experiențe de utilizare pentru un brand precum Line Textile a necesitat un ochi atent la detalii. Omubo Design s-a concentrat pe crearea unui UI/UX care să fie atât intuitiv, cât și luxos. Designul pune accentul pe elemente vizuale imersive, navigare clară și elemente interactive care ghidează vizitatorii prin ofertele brandului. Fiecare alegere de design, de la paleta de culori până la layout, rezonează cu poziționarea premium a mărcii pe piață.
Branding Identitatea mărcii Line Textile își are rădăcinile în pasiunea sa pentru textile și în angajamentul său față de calitate. Omubo Design a lucrat îndeaproape cu brandul pentru a se asigura că această identitate este reflectată în mod constant pe întregul site web. De la alegerea tipografiei până la elementele vizuale, fiecare aspect a fost meticulos conceput pentru a se alinia cu ethosul și poziționarea pe piață a mărcii.
Mentenanță Website Pentru a se asigura că prezența digitală a Line Textile rămâne impecabilă, Omubo Design oferă servicii regulate de întreținere. Acestea includ actualizări de conținut, îmbunătățiri de securitate, optimizări de performanță și asigurarea faptului că site-ul web rămâne receptiv pe toate dispozitivele.

Rezultatul

Line Textile este un reper de excelență în industria textilă hotelieră. Dedicarea lor pentru calitate, combinată cu pasiunea lor pentru design, îi diferențiază pe piață. Colaborând cu Omubo Design, au pornit într-o călătorie digitală pentru a crea o platformă care să reflecte cu adevărat esența mărcii lor. Rezultatul este un site web care nu numai că prezintă gama lor de produse, dar spune și povestea brandului, făcându-l o destinație de referință pentru textile și accesorii hoteliere premium.

De la client...

"Colaborarea cu Omubo Design a fost o experiență transformatoare. Capacitatea echipei lor de a ne înțelege brandul și de a-l transpune într-o platformă digitală a fost remarcabilă. Site-ul web pe care l-au creat nu numai că ne prezintă produsele, dar spune și povestea brandului nostru într-o manieră convingătoare. Dedicarea, creativitatea și expertiza lor tehnică i-au diferențiat cu adevărat. O colaborare pe care o vom aprecia întotdeauna."

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design
 • Branding
 • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.