...

LHJ Consulting

Am proiectat și dezvoltat un website care reflectă luxul și profesionalismul din lumea ospitalității.
Industria
Principala agenție de recrutare a forței de muncă din Dubai pentru hoteluri și restaurante de lux.
Anul
2023

Prezentare generală

Detalii client

Omubo Design a întreprins un proiect cuprinzător de transformare digitală. Am proiectat și dezvoltat un website care reflectă luxul și profesionalismul din lumea ospitalității. Proiectul a cuprins un design intuitiv UI/UX, un branding distinctiv și mentenanță continuă a site-ului, asigurând o experiență online fără cusur atât pentru angajatori, cât și pentru potențialii recruți din sectorul hotelier.

SOLUȚIA

Design & Development
Pentru LHJ Consulting, o agenție de recrutare de top în industria ospitalității, am creat un site web care reflectă cu adevărat dedicarea lor de a conecta talente excepționale cu hoteluri, stațiuni și restaurante de prestigiu. Designul nostru web încapsulează luxul și profesionalismul lumii ospitalității, asigurând că atât angajatorii, cât și potențialii recruți au parte de o călătorie online fără probleme.
UI/UX Design
Înțelegând nevoile unice ale LHJ Consulting și ale clientelei lor, am proiectat o interfață de utilizator care este intuitivă, atractivă și ușor de navigat. Experiența utilizatorului a fost adaptată pentru a se adresa atât companiilor care caută talente de top, cât și persoanelor care își caută următoarea mare oportunitate în sectorul ospitalității.
Optimizare SEO
Au fost utilizate tehnici de optimizare a motoarelor de căutare pentru a îmbunătăți vizibilitatea website-ului în rezultatele motoarelor de căutare, făcându-l mai ușor de găsit de către potențialii clienți și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Branding
Brandingul LHJ Consulting a fost meticulos creat pentru a rezona cu mantra lor de a conecta pasiunea cu scopul. Am dezvoltat o identitate de brand care întruchipează angajamentul lor de a crea relații, nu doar tranzacții. Rezultatul este un brand care iese în evidență în peisajul competitiv al recrutării în domeniul ospitalității, reflectând dedicarea lor pentru standarde de servicii excepționale.
Mentenanță Website
Pentru a ne asigura că prezența online a LHJ Consulting rămâne robustă și actualizată, asigurăm întreținerea continuă a site-ului. Aceasta include actualizări periodice, verificări de securitate și optimizări, asigurându-se că site-ul continuă să servească drept o punte de legătură eficientă între unitățile de ospitalitate de lux și potențialii recruți.

Rezultatul

Omubo Design a livrat cu succes o soluție online completă pentru LHJ Consulting, o agenție de recrutare de forță de muncă de top din Dubai. De la un design web intuitiv la un branding de impact, ne-am asigurat că prezența lor digitală reprezintă cu adevărat angajamentul lor față de recrutarea în domeniul ospitalității de lux.

De la client...

"Colaborarea cu Omubo Design a fost o experiență transformatoare pentru agenția noastră. Înțelegerea lor a industriei noastre și dedicarea față de viziunea noastră au avut ca rezultat un site web care nu numai că arată fantastic, ci și funcționează perfect. Am primit numeroase complimente din partea partenerilor noștri și a recruților deopotrivă. Vă mulțumim, Omubo Design, pentru că ne-ați ridicat prezența online!" - LHJ Consulting

Servicii oferite

  • Web Design
  • Development
  • UI/UX Design
  • Branding
  • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.