Hai să socializăm!

Bayswater

Extinderea orizonturilor prin cursuri, experiențe și călătorii - Web Design by Omubo Design
Industria Cursuri. Experiente. Călătorie.
Anul 2021

Prezentare generală

Detalii client

Bayswater este un far al educației transformatoare, oferind un amestec de cursuri, experiențe și oportunități de călătorie care extind orizonturile. Când au abordat Omubo Design, obiectivul a fost clar: să proiecteze o platformă digitală care să încapsuleze esența misiunii lor - să educe și să inspire tinerii prin aventuri educaționale care le schimbă viața. Site-ul trebuia nu doar să detalieze diversele cursuri oferite, ci și să ofere o privire de ansamblu asupra experiențelor și oportunităților de călătorie pe care Bayswater le curatoriază. Rezultatul este un spațiu digital vibrant, atractiv și informativ, care reflectă perfect angajamentul Bayswater de a lărgi viziunea asupra lumii.

SOLUȚIA

Design & Development Colaborarea dintre Omubo Design și Bayswater a avut ca rezultat o platformă digitală care este atât vizual atractivă, cât și funcțională. Designul captează spiritul de aventură și de învățare, cu imagini dinamice, mărturii ale studenților și prezentări detaliate ale cursurilor. Faza de dezvoltare a prioritizat o experiență centrată pe utilizator, integrând caracteristici precum clasificarea cursurilor, descrieri detaliate și un sistem de navigare intuitiv. Site-ul reprezintă o dovadă a dedicării Bayswater de a oferi experiențe educaționale transformatoare.
UI/UX Design Crearea unei experiențe de utilizare pentru Bayswater a necesitat un amestec de estetică și funcționalitate. Omubo Design s-a concentrat pe crearea unei interfețe utilizator/UX care să fie atât intuitivă, cât și captivantă. Designul pune accentul pe elemente vizuale vibrante, navigare clară și elemente interactive care ghidează vizitatorii prin multitudinea de cursuri și experiențe oferite. Fiecare element de design, de la paleta de culori până la layout, rezonează cu etosul Bayswater de extindere a orizonturilor.
Mentenanță Website Pentru a se asigura că prezența digitală a Bayswater rămâne actualizată și optimizată, Omubo Design oferă servicii de întreținere regulate. Aceasta include actualizări de conținut, îmbunătățiri de securitate, optimizări de performanță și asigurarea faptului că site-ul web rămâne receptiv pe toate dispozitivele.

Rezultatul

Bayswater, cu combinația sa unică de cursuri, experiențe și oportunități de călătorie, oferă o abordare nouă a educației. Colaborând cu Omubo Design, au pornit într-o călătorie digitală pentru a crea o platformă care să reflecte cu adevărat esența brandului lor. Rezultatul este un site web care nu numai că detaliază diversele lor oferte, dar oferă, de asemenea, informații despre experiențele transformatoare pe care le curatoriază. Este o dovadă a expertizei Omubo Design în înțelegerea viziunii unui brand și în crearea unei narațiuni digitale care să se alinieze cu aceasta.

De la client...

"Colaborarea noastră cu Omubo Design a fost cu adevărat edificatoare. Capacitatea echipei lor de a înțelege viziunea noastră și de a o aduce la viață în mod digital a fost excepțională. Site-ul web pe care l-au creat încapsulează perfect spiritul Bayswater, făcând din el o bucurie pentru elevii și partenerii noștri să îl exploreze. Dedicarea, creativitatea și priceperea lor tehnică i-au făcut cu adevărat deosebiți. Un parteneriat pe care îl vom aprecia întotdeauna."

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design
 • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.