Hai să socializăm!

Aavrani

Ritualurile antice se contopesc cu îngrijirea modernă a pielii
Industria
Magazin Online Cosmetice
Anul
2021

Prezentare generală

Detalii client

Aavrani, inspirată de ritualurile antice de frumusețe indiene, a reimaginat frumusețea ayurvedică prin formularea unor soluții de îngrijire a pielii naturale și foarte eficiente. Produsele lor sunt o mărturie a puterii naturii și a tradiției, aducând în prim plan esența Ayurveda într-un context modern. Atunci când Aavrani a încheiat un parteneriat cu Omubo Design, obiectivul a fost de a crea un spațiu digital care nu numai că prezintă produsele lor unice, ci și educă vizitatorii cu privire la ritualurile de frumusețe milenare din India. Rezultatul este un site web care este deopotrivă edificator și plăcut din punct de vedere estetic, surprinzând perfect angajamentul Aavrani față de frumusețea naturală și de bunăstare.

SOLUȚIA

Design & Development
Colaborarea dintre Omubo Design și Aavrani a avut ca rezultat o platformă digitală care este atât captivantă din punct de vedere vizual, cât și robustă din punct de vedere funcțional. Designul reflectă ethosul brandului, cu imagini dinamice, prezentări detaliate ale produselor și un accent pe filosofia brandului. Faza de dezvoltare a prioritizat o experiență de utilizare fără cusur, integrând caracteristici precum categorizarea produselor, descrieri detaliate și un sistem de navigare intuitiv. Site-ul web reprezintă o mărturie a dedicării Aavrani de a celebra frumusețea și înțelepciunea ritualurilor indiene străvechi.
UI/UX Design
Crearea unei experiențe de utilizare pentru Aavrani a necesitat un amestec de estetică și funcționalitate. Omubo Design s-a concentrat pe crearea unui UI/UX care să fie atât intuitiv, cât și captivant. Designul pune accentul pe formulare curate, navigare clară și elemente interactive care ghidează vizitatorii prin ofertele brandului. Fiecare fațetă a designului, de la paleta de culori până la aspect, rezonează cu filozofia Aavrani de frumusețe naturală și wellness.
Optimizare SEO
Pentru a consolida vizibilitatea online a lui Aavrani, Omubo Design a implementat o strategie SEO cuprinzătoare. Aceasta a inclus optimizarea conținutului site-ului pentru cuvinte cheie relevante din domeniul îngrijirii pielii și frumuseții ayurvedice, rafinarea structurii site-ului și asigurarea capacității de răspuns pe mobil. Obiectivul general a fost de a amplifica traficul organic, poziționând Aavrani ca o alegere de referință pentru soluții de îngrijire a pielii ayurvedice.
Mentenanță Website
Pentru a se asigura că prezența digitală a Aavrani rămâne impecabilă, Omubo Design oferă servicii de mentenanță consistente. Acestea cuprind actualizări de conținut, fortificări de securitate, îmbunătățiri de performanță și asigurarea capacității de răspuns între dispozitive.

Rezultatul

Aavrani, cu amestecul său unic de ritualuri străvechi și formulări moderne, oferă o abordare nouă a îngrijirii pielii. Colaborând cu Omubo Design, au pornit într-o călătorie digitală pentru a crea o platformă care să reflecte cu adevărat esența brandului lor. Rezultatul este un site web care nu numai că detaliază diversele lor oferte, dar oferă, de asemenea, informații despre filozofia și valorile brandului. Este o dovadă a expertizei Omubo Design în înțelegerea viziunii unui brand și în crearea unei narațiuni digitale care să se alinieze cu aceasta.

De la client...

"Parteneriatul nostru cu Omubo Design a fost transformator. Capacitatea echipei lor de a ne înțelege brandul și de a-l aduce la viață în mod digital a fost de neegalat. Site-ul web pe care l-au creat nu numai că ne prezintă produsele, ci și ne spune povestea, făcând o călătorie captivantă pentru clienții noștri. Dedicarea, creativitatea și perspicacitatea lor tehnică i-au făcut să se distingă cu adevărat. O colaborare pe care o vom prețui întotdeauna."

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design
 • SEO
 • Mentenanță Website

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.