Hai să socializăm!

Moku

Îmbrățișând Slow-Living cu mobilier din lemn de esență tare
Industria
Brand de mobilier și lifestyle.
Anul
2023

Prezentare generală

Detalii client

Moku, care se traduce în japoneză prin "lemn", este un brand care îmbină în mod minunat principiile de design ale culturilor japoneză și scandinavă. Mobilierul lor vorbește despre un mod de viață mai lent și mai intenționat, inspirându-se din vechea filozofie japoneză Wabi Sabi și din accentul scandinav pe măiestrie și armonie cu natura. Când Moku a abordat Omubo Design, viziunea a fost aceea de a crea o platformă digitală care să încapsuleze acest ethos. Rezultatul este un spațiu digital care este deopotrivă senin și funcțional, oglindind perfect angajamentul Moku de a crea moșteniri viitoare.

SOLUȚIA

Design & Development
Colaborarea dintre Omubo Design și Moku a avut ca rezultat o platformă digitală care este atât captivantă din punct de vedere vizual, cât și robustă din punct de vedere funcțional. Designul surprinde esența brandului, cu imagini dinamice, prezentări detaliate ale produselor și un accent pe filosofia brandului. Faza de dezvoltare a prioritizat o experiență de utilizare fără cusur, integrând caracteristici precum categorizarea produselor, descrieri detaliate și un sistem de navigare intuitiv. Site-ul web reprezintă o mărturie a dedicării Moku de a celebra viața simplă prin intermediul mobilierului lor.
UI/UX Design
Crearea unei experiențe de utilizare pentru Moku a necesitat un amestec de estetică și funcționalitate. Omubo Design s-a concentrat pe crearea unui UI/UX care să fie atât intuitiv, cât și captivant. Designul pune accentul pe formulare curate, navigare clară și elemente interactive care ghidează vizitatorii prin ofertele mărcii. Fiecare element de design, de la paleta de culori până la layout, rezonează cu filozofia Moku de slow-living și frumusețea simplității.

Rezultatul

Moku, cu amestecul său unic de principii de design japonez și scandinav, oferă o abordare nouă a mobilierului. Colaborând cu Omubo Design, au pornit într-o călătorie digitală pentru a crea o platformă care să reflecte cu adevărat esența mărcii lor. Rezultatul este un site web care nu numai că detaliază diversele lor oferte, dar oferă, de asemenea, informații despre filozofia și valorile mărcii. Este o dovadă a expertizei Omubo Design în înțelegerea viziunii unui brand și în crearea unei narațiuni digitale care să se alinieze cu aceasta.

De la client...

"Parteneriatul nostru cu Omubo Design a fost edificator. Capacitatea echipei lor de a ne înțelege brandul și de a-l aduce la viață în mod digital a fost excepțională. Site-ul web pe care l-au creat încapsulează perfect spiritul Moku, făcând din el o bucurie pentru clienții noștri să îl exploreze. Dedicarea, creativitatea și expertiza lor tehnică i-au făcut să se distingă cu adevărat. O colaborare pe care o vom prețui întotdeauna."

Servicii oferite

 • Web Design
 • Development
 • UI/UX Design

Explorează și alte proiecte

 • hey toys

  Hey Toys

  Descoperiți proiectul pentru Hey Toys, un important magazin online cu jucării pentru copii.
 • montluk om

  Montluc

  Crearea unei experiențe online elegante pentru bijuteriile rafinate cu diamante Montluc. Pătrundeți în lumea briliantului cu Omubo Design.
 • la vita

  La Vita e Bella

  Crearea unui spațiu digital pentru produsele gastronomice italiene. Experimentați gustul Italiei cu ajutorul know-how-ului produselor italienesti de la La Vita e Bella.
 • translexical om

  Translexical

  Prezentarea expertizei de traducere certificată a Translexical cu un design web elegant. Experimentați precizia lingvistică cu Omubo Design.
 • la terre cosmetics om

  La Terre

  Vedeți cum serviciile de web design, UI/UX, SEO și social media ale Omubo Design au ajutat afacerea de cosmetice naturale La Terre să prospere online.
 • rux photo

  Rux Photo

  Aducerea la viață online a fotografiilor de evenimente și a proiectelor personale ale Ruxandrei Tudor. Scufundă-te în arta fotografiei cu Rux Photo.

Este timpul să-ți

condimentezi

prezența online

Suntem gata să gătim ceva special pentru tine, alege pachetul de servicii care se potrivește nevoilor tale și hai să începem transformarea afacerii tale.