fbpx

servicii branding

despre serviciile de branding

Construirea identității unei mărci este vitală pentru orice site care vinde bunuri sau servicii. Evidențierea brand-ului va aduce o mai mare importantă unui bun sau serviciu. Este mult mai ușor să adaugi un brand pe un produs care este tangibil.  Serviciile, pe de altă parte , sunt mai dificil de promovat sub numele unui brand deoarece se bazează pe fapte și performanță . Omubo Design poate să vă ofere o identitate de brand atât pentru bunuri, cât și pentru servicii.

Înțelegem importantă comunicării și a mărcii și facem totul într -o manieră bine organizată , pentru a crea o impresie bună despre produsele sau serviciile oferite. O prima impresie bună sau o impresie bună de durata sunt importante pentru orice companie, mare sau mică , iar prin înțelegerea publicului țintă , a valorilor și a obiectivelor companiei, vom crea designul logo-ului și alte documente care comunica în mod clar viziunea.

Procesul de branding

Îți dorești că brand-ul tău să fie unul cu impact? Noi te putem ajută să ai un impact puternic în piață deoarece combinam creativitatea cu datele. Datele vor asigura o conexiune perfectă a mesajului către publicul țintă , iar creativitatea asigura că mesajul tău va ieși în evidență .

Dezvoltăm o strategie inteligentă bazată pe date. Și pentru noi, inteligent înseamnă mesajul potrivit, în modul corect, în locul potrivit, cu sincronizare perfectă și prin cele mai potrivite canale. Așa obțineți rezultate.

Personalitatea Brandului

Înainte de a realiza designul, specialiștii noștri vor începe procesul de învățare despre compania ta și vor crea un anumit format bazat pe un set de exerciții și întrebări . Acest process te va ajută să creezi o baza pentru brandul tău care va fi unul autentic, relevant și captivant.

Analiză Nișă / Competitori

Vom porni o campanie de cercetare prin extragerea de informații din rapoartele din industria din care faci parte , cercetăm piață și analizăm concurență . Aceste detalii ne vor ajută să descoperim elementele cheie prin care afacerea ta se diferențiază.

Logo Design & Elemente Grafice

Când ești mulțumit de modelul propus, designerul nostru ( Alina ) va începe să lucreze la elementele vizuale ale brandului, cum ar fi logo-ul, culorile, layout- uri , grafice, etc.

Ghid de stil

Produsul final nu este un simplu logo deoarece vom crea și un ghid pentru brandul tău . Aceste mici elemente definesc micile detalii ale mărcii și ajută compania să transmită vizual mesaje importante publicului țintă , prin intermediul campaniilor de promovare.

Beneficii Branding

Încredere & Coerență

Un aspect important al brandingului este crearea unui experiențe plăcute pentru utilizatori. Coerentă în a oferi o poveste frumoasă și o viziune cu care clientul rezonează crește încrederea utilizatorilor în brand și aduce mai multe achiziții .

Avantaj Strategic

Strategia de brand este baza a ce vei realiza mai departe și dacă este bine gândită încă de la început , va ajută afacerea să se poziționeze strategic și să evidențieze clar prin ce se deosebește de competiție .

Loialitate Clienți

O identitate de brand profounda transmite valoarea companiei mai ușor și ajută la crearea unei legături emoționale cu clienții .  Acest lucru face mai simplă câștigarea încrederii și crearea de legături pe termen lung cu publicul țintă , ceea ce duce la o mare loialitate a clienților față de brandul tău .

Dezvoltarea Brandului

Un parteneriat cu Omubo Design poate să însemne o extindere a echipei actuale, adică mai multe resurse pentru a identifica cele mai bune practici și tehnologii. Putem să oferim sfaturi legate de atragerea de noi clienți , tendințe și inovații în domeniul brandingului, toate având că scop dezvoltarea afacerii tale.

Video Animation

stealin video content icon

For the next generation of big businesses

branding services bucharest omubo design
Branding

Serviciile noastre de branding

<strong>01</strong>Identitate vizuală
Înțelegem importantă lansării unei identități vizuale, unică pentru ține și industria ta . Folosim forme, funcții și culori pentru a crea o identitate vizauala unică . Pe scurt, oferim personalitate brandului, folosind cantitatea potrivită de elemente vizuale.
<strong>02</strong> Rebranding
Dacă simți că brandul tău e depășit și nu mai reușeș te să atragă clienții , atunci s-ar putea să ai nevoie de rebranding. Te putem ajută să obții identiatea de marca dorită, pentru a te conecta cu utilizatorii. La Omubo Design reproiectam identitatea de brand ținând cont de clienții tăi .
<strong>03</strong> Logo Design
Crearea unui logo este primul pas în crearea identității de brand. Din această cauza , logo-ul trebuie să fie unic, să creeze emoție și oamenii să -l asocieze cu compania ta . Că și în cazul Adidas, designul logo-ului tău ar trebui să fie cea mai simplă opțiune în identificarea afacerii tale.
<strong>04</strong>Design papetarie
Designul de papetărie joacă un rol important în crearea identității de brand pentru afacerea ta . La Omubo Design, aceste servicii includ plicuri, anteturi, cărți de vizită , etc – servicii care asigura recunoașterea imediată a brandului.
<strong>05</strong>Design elemente tipărite

Omubo Design oferă o gama variată de servicii de design pentru elemente tipărite , de la design broșură la design catalog de produse. Verificați toate serviciile noastre de design pentru a găsi cea mai bună modalitate de a comunica cu clienții .

  • Design Flyer
  • Design Plic
  • Design Catalog
  • Design Broșură
  • Design Revistă
  • Design Meniu
<strong>06</strong>Design ambalaje
Designerii noștri sunt pregătiți să creeze ambalajul perfect pentru produsul tău deoarece știm că acest lucru reprezintă forță din spatele unui branding excepțional . Designerii noștri sunt maeștrii în designul ambalajelor și creează soluții unice și atractive pentru orice companie.
MENU
OMUBO DESIGN