servicii branding

despre serviciile de branding

Construirea identitatii unei marci este vitala pentru orice site care vinde bunuri sau servicii. Evidentierea brand-ului va aduce o mai mare importanta unui bun sau serviciu. Este mult mai usor sa adaugi un brand pe un produs care este tangibil. Serviciile, pe de alta parte, sunt mai dificil de promovat sub numele unui brand deoarece se bazeaza pe fapte si performanta. Omubo Design poate sa va ofere o identitate de brand atat pentru bunuri, cat si pentru servicii.

Intelegem importanta comunicarii si a marcii si facem totul intr-o maniera bine organizata, pentru a crea o impresie buna despre produsele sau serviciile oferite. O prima impresie buna sau o impresie buna de durata sunt importante pentru orice companie, mare sau mica, iar prin intelegerea publicului tinta, a valorilor si a obiectivelor companiei, vom crea designul logo-ului si alte documente care comunica in mod clar viziunea.

Procesul de branding

Lorem ipsum dolor sit amet, con sectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros.

Nullam malesuada erat ut turpis. Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci.

Personalitatea Brandului

Inainte de a realiza designul, specialistii nostri vor incepe procesul de invatare despre compania ta si vor crea un anumit format bazat pe un set de exercitii si intrebari. Acest process te va ajuta sa creezi o baza pentru brandul tau care va fi unul autentic, relevant si captivant.

Analiza Nisa / Competitori

Vom porni o campanie de cercetare prin extragerea de informatii din rapoartele din industria din care faci parte, cercetam piata si analizam concurenta. Aceste detalii ne vor ajuta sa descoperim elementele cheie prin care afacerea ta se diferentiaza.

Logo Design & Elemente Grafice

Cand esti multumit de modelul propus, designerul nostru (Alina) va incepe sa lucreze la elementele vizuale ale brandului, cum ar fi logo-ul, culorile, layout-uri, grafice, etc.

Ghid de stil

Produsul final nu este un simplu logo deoarece vom crea si un ghid pentru brandul tau. Aceste mici elemente definesc micile detalii ale marcii si ajuta compania sa transmita vizual mesaje importante publicului tinta, prin intermediul campaniilor de promovare

Beneficii Branding

Incredere % Coerenta

Un aspect important al brandingului este crearea unui experiente placute pentru utilizatori. Coerenta in a oferi o poveste frumoasa si o viziune cu care clientul rezoneaza creste increderea utilizatorilor in brand si aduce mai multe achizitii.

Avantaj Strategic

Strategia de brand este baza a ce vei realiza mai departe si daca este bine gandita inca de la inceput, va ajuta afacerea sa se pozitioneze strategic si sa evidentieze clar prin ce se deosebeste de competitie.

Loialitate Clienti

O identitate de brand profounda transmite valoarea companiei mai usor si ajuta la crearea unei legaturi emotionale cu clientii. Acest lucru face mai simpla castigarea increderii si crearea de legaturi pe termen lung cu publicul tinta, ceea ce duce la o mare loialitate a clientilor fata de brandul tau.

Dezvoltarea Brandului

Un parteneriat cu Omubo Design poate sa insemne o extindere a echipei actuale, adica mai multe resurse pentru a identifica cele mai bune practici si tehnologii. Putem sa oferim sfaturi legate de atragerea de noi clienti, tendinte si inovatii in domeniul brandingului, toate avand ca scop dezvoltarea afacerii tale.

Video Animation

stealin video content icon

For the next generation of big businesses

branding services bucharest omubo design
Branding

Serviciile noastre de branding

<strong>01</strong>Identitate vizuala
Intelegem importanta lansarii unei identitati vizuale, unica pentru tine si industria ta. Folosim forme, functii si culori pentru a crea o identitate vizauala unica. Pe scurt, oferim personalitate brandului, folosind cantitatea potrivita de elemente vizuale.
<strong>02</strong> Rebranding
Daca simti ca brandul tau e depasit si nu mai reuseste sa atraga clientii, atunci s-ar putea sa ai nevoie de rebranding. Te putem ajuta sa obtii identiatea de marca dorita, pentru a te conecta cu utilizatorii. La Omubo Design reproiectam identitatea de brand tinand cont de clientii tai.
<strong>03</strong> Logo Design
Crearea unui logo este primul pas in crearea identitatii de brand. Din aceasta cauza, logo-ul trebuie sa fie unic, sa creeze emotie si oamenii sa-l asocieze cu compania ta. Ca si in cazul Adidas, designul logo-ului tau ar trebui sa fie cea mai simpla optiune in identificarea afacerii tale.
<strong>04</strong>Design papetarie
Designul de papetarie joaca un rol important in crearea identitatii de brand pentru afacerea ta. La Omubo Design, aceste servicii includ plicuri, anteturi, carti de vizita, etc – servicii care asigura recunoasterea imediata a brandului.
<strong>05</strong>Design elemente tiparite

Omubo Design ofera o gama variata de servicii de design pentru elemente tiparite, de la design brosura la design catalog de produse. Verificati toate serviciile noastre de design pentru a gasi cea mai buna modalitate de a comunica cu clientii.

  • Design Flyer
  • Design Plic
  • Design Catalog
  • Design Brosura
  • Design Revista
  • Design Meniu
<strong>06</strong>Design ambalaje
Designerii nostri sunt pregatiti sa creeze ambalajul perfect pentru produsul tau deoarece stim ca acest lucru reprezinta forta din spatele unui branding exceptional. Designerii nostri sunt maestrii in designul ambalajelor si creeaza solutii unice si atractive pentru orice companie.
MENU
OMUBO DESIGN