fbpx

DESIGN UX

UX process

U

Designul UX (experientei utilizatorului) este un proces interesant in care echipele de designeri se reunesc pentru a crea produse relevante. Este un proces care implica un set complex de cerinte care trebuiesc indeplinite pentru a ajunge la rezultatul dorit. Treaba noastra este sa creeam o experienta puternica si placuta pentru clientii tai, satisfactia lor fiind in centrul intregului proces de creatie. Combinam cele mai bune practici si ne ajutam de cele mai noi tehnologii in designul UI/UX pentru a crea solutii intuitive adaptate nevoilor tale de business.

Cu toate astea, in timp ce ambele aspecte sunt la fel de importante pentru acest tip de design, ele reprezinta doar o mica parte din acesta. Un designer UX este cel care se concentreaza pe intregul proces de integrare si obtinere a unui anumit produs.

Construim povesti web uimitoare

Printr-un design UI/UX cream povesti web uimitoare care ofera rezultate palpabile atat clintilor nostrii cat si clientilor lor. Design-ul UX este intodeauna centrat pe oameni si urmareste asteptarile si nevoile utilizatorilor.

Cercetare & Strategie

Incercam sa intelegem comportamentul utilizatorului final, apoi incepem sa dezvoltam o strategie care sa ofere utilizatorului o experienta buna si sa obtinem o rata buna de conversie.

Design

Maestrul nostru grafician Alina realizeaza elementele grafice care vor face ca rezultatul final sa arate la fel de bine cum functioneaza.

Elemente vizuale & Wireframe

In aceasta parte a procesului vom analiza modul in care clientii navigheaza pe site pentru a determina elmentele necesare de care avem nevoie pentru a oferi o calatorie simpla si eficienta pentru utilizatorul final.

Testare si Monitorizare

Testam si monitorizam functionalitatea din perspectiva utilizatorului si colaboram cu echipa ta pentru a optimiza si a evalua interfata, daca este necesar.

Related Services

Design Responsive

Prin implementarea unui design responsive, site-ul se poate adapta la orice dimensiune de ecran sau dispozitiv, iar utilizatorul final va avea o experienta placuta, fara denaturare sau decalaj. Designul responsive ofera flexibilitate impresionanta, incurajand vizitatorii sa revina, imbunatatind astfel experienta utilizatorului.

Flexibilitate & Viteza

Mai mult de jumatate din traficul online de la nivel mondial provine de pe dispozitive mobile, deci este foarte important ca designul UX sa asigure o buna concordanta intre desktop si dispozitive mobile. Site-urile optimizate pentru dispozitive mobile se incarca rapid pe orice dispozitiv, ceea ce contribuie la cresterea ratei de conversie si a rentabilitatii investitiei (ROI).

Conversie mai mare

Acest tip de design permite o experienta de navigare online buna indiferent de platforma, ceea ce duce la rate de conversie mai mari, rata de respingere (Bounce Rate) mai mica si o rentabilitate a investitiei (ROI) mai mare. Analizarea informatiilor despre utilizatorii care indeplinesc obiectivul urmarit de site poate insemna o sansa mai mare in a converti vizitatorii in clienti.

Flux Utilizatori

Designul UX se concentreaza pe experienta personalizata a utilizatorului, pentru a oferi continut relevant fiecarui utilizator. Scopul final este acela de a raspunde nevoilor utilizatorului si de a indeplini obiectivul stabilit. Vom defini o harta a calatoriei, incercand sa suprindem experienta consumatorilor in timpul interactionarii cu produsele.

De ce sa ne alegi pe noi?

Vom lucra alaturi de tine pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru afacerea ta. Procesul nostru este eficient si transparent si va fi mereu axat pe client.

Cunoastem si intelegem foarte bine tot acest peisaj digital, punand pasiune si multa munca in tot ceea ce cream pentru clientii nostrii. Munca noastra a fost recunoscuta si a primit multe premii pe parcursul celor 8 ani de activitate.

MENU
OMUBO DESIGN