fbpx

DESIGN UI

UI process

Avand multi ani de experienta in design UI, iti oferim solutii de top adaptate fiecarui dispozitiv (desktop sau dispozitive mobile). Studiem de foarte multi ani complexitatea unei interfete bine realizate pentru a oferi utilizatorilor cele mai bun design. Compania noastra ofera solutii integrate de calitate, care simplifica modul de utilizare. Designul ideal implica combinarea mai multor componente care se completeaza perfect.

Designerii nostrii profesionisti pot implementa un design stabil cu ajutorul imaginilor, fonturilor si a unei game de culori adecvate pentru a evidentia si a transmite exact ceea ce iti doresti. Atunci cand toate aceste elemente se reunesc, rezultatul este, cu siguranta, unul spectaculos. Oferim un pachet complet de solutii, iar prima parte este crearea interfetei pentru utilizator!

Building networks for people

Lorem ipsum dolor sit amet, con sectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros.

Nullam malesuada erat ut turpis. Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci.

Cercetare & Strategie

Incercam sa intelegem comportamentul utilizatorului final, apoi incepem sa dezvoltam o strategie care sa ofere utilizatorului o experienta buna si sa obtinem o rata buna de conversie.

Design

Maestrul nostru grafician Alina realizeaza elementele grafice care vor face ca rezultatul final sa arate la fel de bine cum functioneaza.

Elemente vizuale & Wireframe

In aceasta parte a procesului vom analiza modul in care clientii navigheaza pe site pentru a determina elmentele necesare de care avem nevoie pentru a oferi o calatorie simpla si eficienta pentru utilizatorul final.

Testare si Monitorizare

Testam si monitorizam functionalitatea din perspectiva utilizatorului si colaboram cu echipa ta pentru a optimiza si a evalua interfata, daca este necesar.

Related Services

Scalabilitate

Pe masura ce afacerea ta creste, site-ul tau va creste si el. Avand o baza solida construita pe principiile fundamentale ale designului UI, site-ul poate fi cu usurinta modificat sau extins, fara ca elementele de baza sau modul de utilizare sa fie afectate.

Achizitie

O experienta mai buna online ofera companiei dumneavoastra un avantaj competitiv in atragerea de clienti noi. Modul in care vizitatorii interactioneaza initial cu site-ul tau web poate fi un factor cheie diferentiator pentru brand, alaturi de preturile sau gama de produse oferite.

Retentie

Construirea unui site sau a unei aplicatii web personalizate nu ar trebui sa se concentreze doar pe atragerea de vizitatori noi, ci si pe pastrarea utilizatorilor actuali. Designul UI este cel care poate face experienta online mai intuitiva si incurajeaza consumatorii sa se intoarca si sa petreaca mai mult timp pe site.

Progres

Dezvoltatorii Omubo stiu ca designul UI este parte importanta a unei strategii de afaceri pe termen lung care este in continua schimbare. Asigura-te ca designul este centrat pe utilizator inca de la inceput si vei evita cheltuielile cu remedierea greselilor facute din cauza anumitor presupuneri gresite.

De ce sa ne alegi pe noi?

Vom lucra alaturi de tine pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru afacerea ta. Procesul nostru este eficient si transparent si va fi mereu axat pe client.

Cunoastem si intelegem foarte bine tot acest peisaj digital, punand pasiune si multa munca in tot ceea ce cream pentru clientii nostrii. Munca noastra a fost recunoscuta si a primit multe premii pe parcursul celor 8 ani de activitate.

MENU
OMUBO DESIGN