fbpx

Creare site prezentare

Creare site prezentare

Crearea unui site este un aspect extrem de important pentru afacerea ta, fiind instrumentul care iti poate conduce compania la un alt nivel. Modul in care acesta este construit reprezinta practic baza oricarui website de success. In zilele noastre, tehnologia a evoluat foarte mult, iar lumea s-a transformata intr-o piata uriasa.

Unica modalitate de a intra pe aceasta imensa piata potential profitabila este cu ajutorul unei agentii de web design cu experienta care creeaza siteuri  si care va determina vizitatorii siteului sa achizitioneze produsele sau serviciile comercializate. Ca sa intelegi mai bine, crearea unui website este o arta si stiinta de a crea aplicatii web nemaipomenite.

Servicii creare website

Ce tipuri de website-uri dezvoltam in agentia noastra?

Pe masura ce cream un website, ne asiguram ca site-ul va fi frumos cat si strategic, avand un sistem back-end usor de gestionat si sustenabil. Produsul finit va fi unul eficient pentru a va sustine planul de marketing.

Asset 3

Magazine Online

Un magazin online este acel website care vinde direct un produs sau un serviciu. Aici clientii au posibilitatea sa citeasca despre produsele sau serviciile vandute de tine, sa le puna in cos si sa le cumpere prin intermediul site-ului. Un magazin online reprezinta cea mai potrivita solutie atat pentru afacerile mici cat si pentru cele mijlocii sau mari. Daca doresti sa-ti prezinti sau sa vinzi produse online, atunci te sfatuim sa vizitezi pagina noastra de creare magazin online pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta.

Blog-uri

Un blog ofera cititorilor sai articole de calitate, fotografii si videoclipuri actualizate periodic si a devenit un element indispensabil in ziua de astazi. Cea mai populara platforma de gestionare a unui blog este WordPress, aceasta fiind folosita atat de mici bloggeri dar si de catre marile companii ca BBC America, TechCrunch sau The New Yorker. Fie ca doresti sa creezi un blog personal sau un blog pentru afacerea ta, Omubo Design te poate ajuta atat in dezvoltarea blog-ului cat si in crearea de articole.

Site Portofoliu

Un site de portofoliu este locul unde profesionistii dintr-un anumit domeniu isi pot prezenta lucrarile. Aceste tipuri de site-uri sunt potrivite pentru scriitori, designeri, artisti, etc. Aici profesionistii pot adauga categorii de articole si pot scoate in evidenta cele mai bune lucrari din fiecare categorie. Un site de portofoliu este prin natura lui un site creativ si este locul potrivit pentru a incerca noi machete si pentru a adauga functii noi.

Site Prezentare

Suntem adevarati magicieni atunci cand vine vorba de WordPress, fiind o platforma stabila si extrem de flexibila, ce se adapteaza oricarui tip de business sau de obectivul urmarit de compania te. Indiferent daca doresti un site de prezentare, pentru divertisment, de stiri sau un portofoliu, noi, cei de la Omubo Design, te vom ajuta sa creezi un site de prezentare modern, oferindu-ti atat structura cat si functionalitatile de care ai nevoie pentru a-ti indeplini obiectivul.

Site Afaceri (Business)

Un site de afaceri este acel site care reprezinta afacerea ta. Chiar si afacerile mici au nevoie de o prezenta online pentru a putea sa fie luate in serios in lumea digitala de astazi. Un site de afaceri este cel mai simplu mod de a-ti descriere afacerea, de a gasi clienti noi si de a-ti construi o reputatie de brand. Un site de afaceri trebui sa contina harti, analize, chat live, recenzii clienti, formulare de contact, video prezentari, etc.

Directoare web

Daca doriti sa creati un director web pentru a lista companii sau persoane din cadrul unei organizatii, noi va putem ajuta sa creati orice directorul web la care te-ai putea gandi. De exemplu, un director de firme ofera o lista de firme dintr-o anumita regiune a tarii si date despre acele firme. Un director web de restaurante ofera o lista de restaurante din zona, cu preturi, meniuri, numere de telefon si recenzii. la fel si pentru directorele de turism, educationale, automotive, evenimente, etc.

Beneficii creare site

Intelegere & Cercetare

In primul rand, trebuie sa intelegem care este scopul urmarit de afacerea ta, apoi vom efectua o cercetare aprofundata care sa ne ajute sa definim o structura potrivita pentru noul site. Toate aceste informatii ne vor ajuta sa realizam tema, designul si alte structuri de continut flexibile si adaptate pentru desktop si dispozitive mobile pentru a putea indeplini obiectivele urmarite de afacerea ta.

Design UI/UX

Experienta utilizatorului (UX) este cheia in crearea unui site, iar aceasta ne va ajuta sa definim si sa adaugam mai tarziu functionalitatile si caracteristicile importante, precum si structura noului site impresionant. Urmatorul pas este realizarea Interfetei pentru Utilizator (UI) si in cadrul acestei parti vom crea o intefata care va ghida utilizatorul pe intregul site, conducandu-l catre continut, printre caracteristici si catre conversie.

Development

Dupa ce structura si interfata au fost create, urmeaza procesul de dezvoltare in care site-ul va prinde viata cu ajutorul liniilor de cod simple si curate. De asemenea, in aceasta etapa, vom implementa si instrumentele de urmarire a vizitatorilor, pentru a te ajuta sa intelegi comportamnetul clientilor si a putea obtine venituri mai mari.

Testare

La Omubo Design, realizam si etapa de testare care include verificarea securitatii, a vitezei de incarcare a site-ului, a functionalitatii pentru a putea identifica orice problema poate sa apara si pentru ca la final sa ai un site complet functional care va spune povestea companiei tale in cel mai frumos mod posibil.

omubo design bucharest ecommerce mobile

eCommerce

Servicii complete de creare website bazate pe principii de User interaction & user experience

Web design-ul a evoluat foarte mult in Romania in ultimii ani, punandu-se accent pe structura informatiiei, navigabilitatea, imaginea si experienta utilizatorului. Mesajele text starnesc inteligenta, caracteristicile unui site ghideaza vizitatorii site-ului catre elementele de interese iar elementele video si imaginile capteaza atentia. Toate aceste detalii trebuie sa simplifice drumul parcurs de utilizator intr-un mod simplu si intuitiv.

Creare unui website este o experienta unica, interactiva, realizata pentru a oferii informatiile esentiale intr-o structura logica si usor de navigat. Un web design excelent va oferii utilizatorilor o poveste la fiecare click prin fonturi, geometria formelor, culori, animatii si tranzitii.

Servicii creare website bazate pe studii de marketing

Realizam website-uri inteligente pentru toate tipuri de companii, fie ele mici sau mari, ONG-uri, institurii publice, proiecte personale sau creatie artistica. Abordam fiecare proiect cu seriozitate si tinem cont de specificul ficarei industrii, functionalitati si cerintele clientului.

Misiunea agentiei noastre este de a crea un design modern si intuitiv, de a implemanta cod de programare si copyright cu scopul de a genera o experienta (UX) si interactiune (UI) pentru utilizatorul final. Preturi sunt accesibile si corecte pentru acele companii care inteleg adavarata valoarea creativa si arta ce sta in spatele unui design uimitor.

servicii creare website bucuresti harta experienta omubo design 1024x690 1

Servicii crearea website ca harta a unei experiente virtuale remarcabile

Realizam website-uri remarcabile care spun povestea afacerii tale si care ghideaza utilizatorii catre informatiile si functionalitatile de care au nevoie. In realizarea fiecarui website tinem cont de :

  • Parcursul utilizatorilor printre pagini
  • Crearea povestii de continut si ierarhia informatilor
  • Acesibilitatea de produse si servicii
  • Implementarea elementelor de marketing

Toate actiunile de marketing inteligent sunt descrise prin obiectivele care trebuiesc atinse – contractare, cumparare, download, cerere de oferta, cursuri, etc.

Crearea unui website este mai mult decat ceea ce este vizibil la suprafata

Realizarea unui website profesional combina multe abilitati si talente, proceduri tehnice si creative precum si multe ore de munca. Proiectam pentru web si dispozitive mobile, diferite elemente grafice, multe elemente de design de interfata, toate acestea functionand intr-o armonie frumoasa impreuna cu limbajului de programare si continutul media.

Odata ce proiectarea design-ului este gata, le aducem la viata prin limbajul de programare. Scriem cod pentru animatii grafice, sectiuni dinamice, elemente vizuale cheie, tranzitii, implementam tehnologii pentru a vedea diferite statistici in timp real, integram sau scriem plugin-uri, widgets, module si multe altele.

MENU
OMUBO DESIGN