fbpx

Agenție de marketing online

București

Salut, noi suntem Omubo Design. O agenție de marketing online full-services care te ajuta să spui povestea ta oamenilor potriviți, obținând vizibilitatea de care ai nevoie în online.

Omubo Design Agenție de Marketing online

MMMMM

Ca agenție completă de Marketing Online în București, cu o vastă experiență în  crearea de site-uri unice, magazine online funcționale, marketing digital , branding  și strategii SEO, ne conectam cu clienții noștri pentru a le construi o prezență digitală puternică prin tehnologie, creativitate și o gândire către nou.

magazin online omubo design
dragonborn 1

Construim experiențe remarcabile pentru a:

recenzii icon

Spune povestea mărcii tale

Comunicam povestea marcii tale către publicul tău țintă prin strategii de marketing dovedite. Creăm conținut atractiv și oferim experiențe fantastice prin proiectarea și dezvoltarea de website-uri performante și moderne.

training icon

Te conecta cu clienții tăi

Te ajutăm să te conectezi cu clienții prin campanii de social media eficiente, conținut de calitate orientat către utilizatori, promovare plătită și multe altele. Te ajutăm să îți transformi clienții în clienți fericiți.

proiecte

Îi oferim afacerii tale vizibilitatea online de care are nevoie într-o lume care se schimbă rapid.

gitana winery design

Gitana Winery

Website Design & SEO

Firext

Website design & SEO

o agenție de marketing online ce abordează diferit fiecare proiect

în livrarea de rezultate remarcabile

graphic design art services omubo design
  • Descoperă
  • Design
  • Development
  • Lansează

Descoperim & învățăm

„Succesul nu înseamnă doar ceea ce realizezi în viață; este vorba despre ceea ce îi inspiri pe alții să realizeze.”

În primul rând, trebuie să ne cunoaștem. Este foarte important pentru noi să înțelegem afacerea și obiectivele afaceri tale. Acum, putem începe să lucrăm la proiectul tău minunat aducându-l la viață.

Proiectăm & prototipăm

„Transformăm modele simple în opere de artă, deoarece creativitatea noastră este sofisticată.”

Împreună încadrăm ideile într-un plan coerent și eficient. Având în vedere acest lucru, explorăm potențiale soluții, pregătim opțiuni de proiectare și scriem cod pentru prototipurile interactive care ne vor permite să creăm funcționalități senzaționale.

Dezvoltăm & Îmbunătățim

„Lucrurile nu sunt întotdeauna #000000 și #FFFFFF

Pe masură ce întocmim planul într-un design intuitiv, începem să-l aducem la viață lansând proiectul într-o secvență de secțiuni mai mici. Acest lucru ne permite să obținem un feedback prețios de la utilizatorii reali într-o etapă timpurie, punînd în aplicare îmbunătățiri flexibile din mers.

Construim & Implementam

„Gandeste-te la site-ul tau ca fiind centrul experientei digitale pentru clienti. Experienta oferita clienților este importanta atunci cand ajung pe site, precum si perceptia pe care si-o formeaza atunci cand parasesc site-ul.”

Boom! In direct! Dar nu s-a terminat. Un site functional are nevoie de intretinere si monitorizare continua pentru a oferii cele mai bune rezultate. Vom fi alaturi de tine si vom face tot ceea ce este necesar pentru a-ti mentine site-ul functional si SEO friendly.

Agenție de marketing online adaptată la criza și mereu alături de tine ce livrează următoarele Servicii:

Misiunea Omubo Design este de a oferi cele mai bune soluții în online. Acesta este motivul pentru care agenția noastră oferă soluții complete pentru promovarea afacerii tale în online, web design și development, toate aceste servicii ajutându-te să câștigi piața și să fi cu un pas înaintea concurenților.

Construim cele mai moderne și elegante soluții pentru probleme complexe, combinând tehnologia de ultimă generație cu o strategie și un design axat pe utilizatorul final având ca scop crearea unor experiențe digitale excepționale.

Web Design

Dacă visezi la un proiect anume, te putem ajuta să-l dezvolți. Creăm ceva ieșit din comun cu ajutorul programatorilor și designerilor noștri experimentați. Website-ul va fi eficient, ușor de utilizat și în conformitate cu toate cerințele de securitate stabilite, asigurând îndeplinirea celor mai înalte standarde.

Marketing Online

Google îți iubește site-ul doar atunci când utilizatorii vor fi încântați de conținut. Strategiile noastre SEO vor permite companiei tale să obțină vizibilitatea necesară în această lume hiperconectată de astăzi, prin gestionarea totală a campaniilor tale SEO, scrierea de conținut, comunicate de presă, crearea de backlink-uri și, în final, creșterea rentabilității.

Promovare Online

Dacă ești în căutarea unei agenții de marketing care să aibă grijă de campaniile tale Google AdWords sau Facebook Ads, află că serviciile noastre de publicitate platită îți pot economisi mii de euro prin implementarea unor campanii bine gândite. Vom crea anunțuri potrivite pentru a-ți crește rata de conversie și conversiile.

Branding

Te ajutăm să îți construiești identitatea de marcă – branding – câștigând astfel încrederea publică. Echipa noastră este în masură să ofere o identitate de marca atât pentru bunuri, cât și pentru servicii, deoarece întelegem obiectivele tale. Oferim o gamă largă de servicii care includ design de logo, identitate de marca strategică, grafică, design de imprimare și design de produs.

părerile partenerilor

Octavian B.

Suntem alaturi de Omubo Design de 9 luni. Inainte site-ul meu nu exista in Google. A fost nevoie de 4 luni de munca solida pentru a vedea primele rezultate, iar acum am inceput sa primim apeluri telefonice si e-mailuri de la clienti noi. Site-ul meu ocupa acum locul 1 pentru 5 dintre cuvintele mele cheie principale si pot observa un progres si pentru celelalte cuvinte cheie! Andreea este o persoana minunata, experta in domeniul ei, cu care am colaborat foarte bine. Este atenta la nevoile mele si la intrebarile mele stupide. Ea a creat un plan care a avut sens iar in fiecare luna am primit un raport despre pasii pe care Omubo Design i-a facut pentru a ne ajuta site-ul sa urce in clasament. Sincer, la inceput, am fost sceptic. Dar am realizat ca este nevoie de timp pentru a construi ceva de durata! Iubesc Omubo Design!

Razvan A.

Omubo Design a facut o treaba excelenta in crearea site-ului nostru, in gestionarea campaniilor noastre SEO si marketing online. Personalul de la Omubo Design este top, profesionisti și foarte amabili. De cand am inceput colaborarea cu ei, am observat o crestere mare a traficului pe site iar prezenta noastra online este imbunatatita substantial. Va multumim pentru ajutorul oferit in dezvoltarea unei prezente online puternice!

Mihai B.

Echipa celor de la Omubo Design a facut o treaba fantastica pe noul nostru site și ulterior in crearea campaniilor noastre PPC precum si lunga campanie de SEO. Acestia ofera servicii complete de marketing digital si au specialisti pentru fiecare etapa a procesului. Pentru proiectul nostru, Dragos ne-a oferit un designer web, un specialist SEO, un designer UI / UX si un expert PPC. Imi place foarte mult sa lucrez cu Omubo Design si recomand cu incredere serviciile lor. Mulțumiri!

Premii & Mențiuni

MENU
OMUBO DESIGN